1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Birmingham - Preston Ponturi Pariuri Anglia Championship, 20.01.2021. Birmingham are doar două victorii pe teren propriu.

Birmingham - Preston Ponturi Pariuri Anglia Championship, 20.01.2021. Birmingham are doar două victorii pe teren propriu.

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-01-19 21:02:00

Fotbal Anglia - Championship

20 Ianuarie 2021, 21:45

Birmingham

Birmingham

versus
Preston

Preston

1.97

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Birmingham v Preston

Miercuri, de la ora 21:45, Birmingham va primi vizita celor de la Preston, într-un meci care contează pentru etapa cu numărul 25 din Championship. Partida va avea loc pe St. Andrew's și va fi arbitrată de Tony Harrington. Ultima oară cele două echipe s-au întâlnit anul trecut în octombrie, atunci Birmingham s-a impus în deplasare cu 2-1.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Birmingham: Forma echipei, știri și statistici

În ultimii ani, Birmingham s-a confruntat cu probleme, iar în sezonul precedent s-a clasat la doar două puncte de primul loc retrogradabil. Pe plan financiar în schimb, a fost destul de bine. Prin vânzarea lui Jude Bellingham la Borussia Dortmund, în contul clubului au intrat 23 de milioane de euro. Conducerea a dorit o schimbare, iar pe banca tehnică l-a adus pe Aitor Karanka, cel care a fost secundul lui Jose Mourinho la Real Madrid. Din 2013 antrenează în Championship, unde are la activ o promovare obținută cu Middlesbrough.

Sub îndrumarea lui, lotul a suferit modificări majore, iar planul inițial era să lupte pentru un loc de play-off. Unii jucători s-au integrat, alții mai puțin și din acest motiv, Birmingham ocupă doar locul 18 cu 26 de puncte. Momentan se află mai aproape de zona fierbinte a clasamentului, decât de primele șase locuri. După șapte meciuri fără succes, etapa precedentă a obținut trei puncte importante, în deplasare la Middlesbrough. A fost un meci disputat, cu puține ocazii de gol, iar soarta partidei a fost decisă de un gol marcat la jumătatea reprizei secunde. Cei drept, Birmingham joacă mai bine în deplasare, decât pe teren străin.

Defensiva trebuia să fie punctul forte, dar situația nu este prea bună. Nici atacul nu excelează, având una dintre cele mai slabe ofensive. Principalul marcator este Scott Hogan, cu doar trei reușite. Singurul jucător care a avut evoluții peste medie, cel puțin până acum, este Ivan Sanchez, cel care a fost adus de la Elche.

Singurul jucător accidentat este Gary Gardner.

Preston : Forma echipei, știri și statistici

Preston de cinci ani joacă în Championship, iar până acum n-a avut emoții în privință retrogradării și se pare că nici în acest sezon nu va avea. Are un lot destul de bun, cu care ar trebui să se claseze în TOP10.

În cele 24 de partide jucate, a adunat 32 de puncte, iar momentan se află pe locul 13. La finalul anului trecut a traversat o perioadă foarte bună, în care a reușit să obțină trei victorii consecutive. Etapa precedentă a avut o deplasare grea la Bristol, unde a pierdut cu 0-2. În cele 90 de minute de joc, a creat câteva ocazii, dar pe spațiul porții a avut doar un singur șut.

În cei patru ani de când se află la cârma echipei, Alex Neil a încercat să practice un fotbal ofensiv. Tocmai din acest motiv, în cele 24 de partide jucate a remizat doar de două ori. Principalul marcator este Scott Sinclair, cu șapte reușite în campionat. Timp de două săptămâni a fost accidentat, dar etapa precedentă a revenit pe teren. Deobicei Sean Maguire este cel mai apropiat jucător de poarta adversă, dar în acest sezon nu prea s-a lipit de gol. Până acum are doar trei reușite și două pase decisive.  

Patrick Bauer, Declan Rudd, Billy Bodin și Louis Moult sunt indisponibili pentru această confruntare.

Echipe probabile

Birmingham Echipă probabilă Birmingham
Portar Etheridge
Fundași Freind, Jose, Dean, Colin
Mijlocaşi Sanchez, Sunjic, Halilovic, Kieftenbeld, Leko
Atacanţi Hogan
Preston Echipă probabilă Preston
Portar Iversen
Fundași Fisher, Huntington, Davies, Hughes
Mijlocaşi Barkuizen, Whiteman, Johnson, Molumby, Sinclair
Atacanţi Maguire

Statistica meciurilor directe Birmingham v Preston

31.10.2020 Preston - Birmingham 1-2
18.07.2020 Preston - Birmingham 2-0
21.09.2019 Birmingham - Preston 0-1
16.03.2019 Preston - Birmingham 1-0
01.12.2018 Birmingham - Preston 3-0

Cote pentru Birmingham v Preston

În patru din ultimele cinci confruntări directe, pronosticul "Nu marchează ambele" a fost câștigător, iar cota oferită de Betano pariuri sportive, tot pe acest pronostic, este de 1.75.

Birmingham vs Preston Pont: Preston (Niciun pariu pe egal)

Ultimul meci direct a fost câștigat de Birmingham, chiar pe Deepdale, iar acum a venit timpul revanșei. Până acum, Preston n-a legat mai mult de două înfrângeri consecutive în campionat și nu cred că acest lucru se va schimba după acest meci. Etapa precedentă nu s-a descurcat bine, iar așa de slab n-a mai jucat de ceva timp. În partidele jucate pe teren străin a obținut mai multe puncte, decât în cele jucate pe teren propriu. Mă aștept la un meci închis, pe care Preston nu cred că îl va pierde.

Miza: 5/10
Cota: 1.97
Status: Castigat

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici