1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Aston Villa - Wolverhampton Wanderers Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 06.03.2021. Duel echilibrat pe Villa Park.

Aston Villa - Wolverhampton Wanderers Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 06.03.2021. Duel echilibrat pe Villa Park.

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-03-05 22:36:00

Fotbal Anglia - Premier League

06 Martie 2021, 19:30

Aston Villa

Aston Villa

versus
Wolverhampton

Wolverhampton

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Aston Villa v Wolverhampton

Cel mai atractiv meci al zilei din Premier League va avea loc la Birmingham, pe Villa Park, unde Aston Villa și Wolverhampton se vor duela pentru cele trei puncte puse în joc. Teoretic, ambele formații au puterea de a lupta pentru locurile care duc în cupele europene. Craig Pawson a fost ales să conducă această confruntare, fiind un arbitru cu experiență. Meciul tur a fost câștigat de Aston Villa, după un gol marcat în minutul 90+4.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Aston Villa: Forma echipei, știri și statistici

Înainte de începutul sezonului, Aston Villa era văzută ca una dintre formațiile, care avea să lupte pentru evitarea retrogradării. Dean Smith a construit o echipă solidă, cu care la un moment dat era pe locul patru. Acum se află doar pe locul nouă, cu 39 de puncte, fiind la o distanță de șapte lungimi, de locul de Europa League.

Etapa precedentă a făcut un pas greșit. A jucat în deplasare pe Bramall Lane, unde a suferit o înfrângere neașteptată. După o primă repriză în care a fost dominată, în repriza secundă a profitat de eliminarea lui Phil Jagielka. A forțat în atacat, a creat șanse de gol, dar mingea a refuzat să intre în poartă.

Defensiva este punctul forte al echipei, unde Ezri Konsa și Tyrone Mings formează un cuplu excelent. Nici portarul Emiliano Martinez nu se descurcă deloc rău, fiind unul dintre cei mai buni jucători în actualul sezon. Principalul pericol pentru poarta adversă este Ollie Watkins, cel care are zece reușite în Premier League. Jack Grealish a lipsit în ultimele trei meciuri, din cauza unei accidentări. Este incert pentru acest meci, dar cel mai probabil va fi folosit în ultimele minute.

Pentru acest meci, doar Kortney Hause și Matthew Cash sunt indisponibili.

Etapa viitoare va juca pe St. James' Park, cu Newcastle.

Wolverhampton: Forma echipei, știri și statistici

Cu Nuno Espirito Santo pe banca tehnică, Wolverhampton a obținut rezultate foarte bune în ultimii trei ani. A promovat din Championiship de pe primul loc, iar în cele două sezoane petrecute în Premier League, s-a clasat de fiecare dată pe locul șapte, ultima oară reușind să obțină un loc în Europa League.

În actuala ediție de campionat, lucrurile nu decurg conform planului. În cele 27 de partide jucate a obținut 34 de puncte și momentan ocupă locul 12. Obiectivul este clasarea în Top10, pe care cu puțin noroc îl poate îndeplini. După cinci meciuri fără înfrângere, etapa precedentă a avut o deplasare dificilă pe Etihad, unde a fost cât pe ce să oprească seria fantastică de victorii a celor de la Manchester City. În prima repriză n-a jucat nimic, iar Leander Dendoncker a marcat în propriu poartă. În repriza secundă a ieșit la joc, a reușit egalarea prin Conor Coady, iar partida se îndrepta către un rezultate de egalitate. Doar că City a insistat, iar defensiva a cedat de trei ori în ultimele 13 minute.

Nici defensiva, dar nici ofensiva n-a arătat deloc bine în acest sezon. După accidentarea lui Raul Jimenez, nivelul jocului a scăzut, iar Nuno Espirito n-a găsit nicio soluție eficientă. Tânărul portughez, Pedro Neto este cel mai activ jucător. Are cinci goluri marcate și cinci pase deicise în cele 27 de partide jucate.

În afară de Raul Jimenez, Marcal, Willy Boly și Daniel Podence sunt deasemenea indisponibili.

Etapa viitoare va avea un meci extrem de dificil, în compania campioanei Liverpool.

Echipe probabile

Aston Villa Echipă probabilă Aston Villa
Portar Martinez
Fundași Targett, Mings, Konsa, Mohamady
Mijlocaşi Ghazi, McGinn, Barkley, Luiz, Traore
Atacanţi Watkins
Wolverhampton Echipă probabilă Wolverhampton
Portar Patricio
Fundași Dendoncker, Coady, Saiss
Mijlocaşi Semedo, Neves, Moutinho, Jonny
Atacanţi Traore, Jose, Neto

Statistica meciurilor directe Aston Villa v Wolverhampton

12.12.2020 Wolverhampton Wanderers - Aston Villa 0-1
27.06.2020 Aston Villa - Wolverhampton Wanderers 0-1
10.11.2019 Wolverhampton Wanderers - Aston Villa 2-1
30.10.2019 Aston Villa - Wolverhampton Wanderers 2-1
10.03.2018 Aston Villa - Wolverhampton Wanderers 4-1

Cote pentru Aston Villa v Wolverhampton

În ultimele două întâlniri directe, s-a marcat maxim un gol, iar cota pentru ca acest lucru să se întâmple din nou, conform Betano pariuri sportive, este de 3.05.

Aston Villa vs Wolverhampton Pont: Wolverhampton +0.5 (Handicap asiatic)

Se anunță o confruntare echilibrată între cele două echipe, care vin după o etapă în care n-au obținut niciun punct. Aston Villa n-a arătat prea bine în ultima perioadă. Lipsa lui Jack Grealish s-a simțit. Sunt șanse să joace, dar nu cred că va intra din primul minut. Wolverhampton a jucat destul de bine în ultimele meciuri. Înfrângerea suferită cu Manchester City era așteptată, iar acest lucru n-ar trebui să afecteze pe jucători. Ambii antrenori vor pune accent pe defensivă, iar în aceste condiții, cred că oaspeții au șanse mari să obțină cel puțin un punct.

Miza: 5/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici