1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Aston Villa - Sheffield United Ponturi Pariuri Premier League, 21.09.2020. Se anunță un sezon dificil pentru gazde.

Aston Villa - Sheffield United Ponturi Pariuri Premier League, 21.09.2020. Se anunță un sezon dificil pentru gazde.

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2020-09-20 10:41:00

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

21 Septembrie 2020, 20:00

Aston Villa

Aston Villa

versus
Sheffield United

Sheffield United

1.50

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Aston Villa v Sheffield United

Luni seara, de la ora 20:00, pe Villa Park din Birmingham va avea loc confruntarea dintre Aston Villa și Sheffield United. În ultimele patru întâlniri directe, Sheffield United n-a pierdut niciodată.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Aston Villa: Forma echipei, știri și statistici

Sub comanda lui Dean Smith, Aston Villa a fost cât pe ce să revină în Championship. A avut emoții până în ultima etapă, dar a avut parte de mult noroc și într-un final s-a clasat pe locul 17, la doar un singur punct distanță de ocupanta locului 18, Bournemouth. Defensiva a fost principala problemă, iar la acest capitol, doar Norwcih a fost mai slabă.

Așa cum era de așteptat, lotul trebuia întărit neapărat, pentru a evita o eventuala retrogradare. Ollie Watkins a fost cea mai scumpă achiziție. A fost cumpărat de la Brenford, pentru 30 de milioane de euro, dar Villa avea nevoie neapărat de un atacant pur sânge. Pe lângă el, a mai venit Bertrand Traore, Emiliano Martinez și Matty Cash. Perioada de transferuri încă nu s-a încheiat, iar în următoarele zile sunt șanse să mai vină jucători. 

În prima etapă n-a jucat, dar a susținut un meci amical cu Manchester United, pe care în mod surprinzător l-a câștigat cu 1-0. La trei zile distanță a evoluat în EFL Cup, unde s-a confruntat cu Burton, pentru un loc în "șaisprezecimi". Chiar dacă Burton evoluează în League One, Villa n-a avut deloc un meci ușor. Cu cinci minute înainte de fluierul de final, scorul era încă 1-1, dar Grealish și Davis au adus liniștea, iar Aston s-a impus cu 3-1.

Wesley și Bjorn Engels sunt accidentați, în timp ce starea lui Tom Heaton este incertă.

Sheffield United: Forma echipei, știri și statistici

Chris Wilder se află pe banca tehnică din 2016 și mai are contract până în vara anului 2024. Sub îndrumarea lui, s-a clasat pe locul 9 în sezonul precedent, la doar cinci puncte de un loc de Europa League. Defensiva a fost punctul forte și s-a numărat printre puținele echipe, care au primit sub 40 de goluri în cele 38 de etape jucate. 

Chiar dacă are un lot destul de bun, cu care n-ar trebui să aibă emoții în privință retrogradării, conducerea clubului a cheltuit 30 de milioane de euro pe transferuri. Cel mai scump a fost aducerea portarului Aaron Romsdale, de la Bournemouth. De la Derby au fost transferați doi jucători tineri, Max Lowe și Jaden Rogle. Fără doar și poate, lotul a devenit mai puternic și în mod normal, ar trebui să termine din nou în TOP10.

Pentru actualul sezon s-a pregătit intens. A evoluat în trei meciuri de verificare și n-a pierdut în niciunul. În prima etapă a jucat cu Wolves, o echipă, care în sezonul precedent a fost cât pe ce să obțină un loc de Europa League. Așa cum era de așteptat, Wolves a avut inițiativa în meci, iar scorul final l-a stabilit după doar șase minute de joc, perioada în care a marcat de două ori. După această înfrângere, a urmat o deplasare la Burnley, în EFL Cup. Deși a deschis scorul în minutul patru prin McGoldrick, meciul s-a decis la penalty-uri, unde gazdele s-au descurcat mai bine. 

Lys Mousset este acccidentat, în timp ce Simon Moore are șanse mici să joace din primul minut. 

Echipe probabile

Aston Villa Echipă probabilă Aston Villa
Portar Martinez
Fundași Targett, Mings, Konsa, Cash
Mijlocaşi Hourihane, Luiz, McGinn
Atacanţi Grealish, Watkins, Trezeguet
Sheffield United Echipă probabilă Sheffield United
Portar Ramsdale
Fundași Basham, Egan, O'Connell
Mijlocaşi Baldock, Berge, Norwood, Lundstram, Stevens
Atacanţi McBurnie, McGoldrick

Statistica meciurilor directe Aston Villa v Sheffield United

17.06.2020 Aston Villa - Sheffield United 0-0
14.12.2019 Sheffield United - Aston Villa 2-0
08.02.2019 Aston Villa - Sheffield United 3-3
01.09.2018 Sheffield United - Aston Villa 4-1
30.01.2018 Sheffield United - Aston Villa 0-1

Cote pentru Aston Villa v Sheffield United

Ultimele două partide directe jucate pe acest stadion s-au terminat la egalitate, iar cota pentru "X" este de 3.30.

Aston Villa vs Sheffield United Pont: x2

Aston Villa a încheiat sezonul precedent pe val, reușind să evite înfrângerile în ultimele patru etape. În aceste condiții s-a salvat de la retrogradare. Problemele în defensiva n-au fost rezolvate, iar în aceste condiții, se anunță un sezon dificil. Sheffield United se bazează în continuare pe defensiva și va încerca să marcheze pe contraatac. Cuplul format din McBurnie și McGoldrick este responsabil cu golurile și cred că în acest meci vor sparge gheața și vor marca primele goluri în actuala ediție de Premier League pentru Sheffield.

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

x2

1.50
Miza: 5/10
Cota: 1.50
Status: Pierdut

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici