1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Pont Anglia, Premier League: Aston Villa – Manchester City, oaspeții vor câștiga, dar cu ce scor?

Pont Anglia, Premier League: Aston Villa – Manchester City, oaspeții vor câștiga, dar cu ce scor?

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-01-12 10:15:00

Fotbal Anglia - Premier League

12 Ianuarie 2020, 18:30

Aston Villa

Aston Villa

versus
Manchester City

Manchester City

1.74

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Aston Villa v Manchester City

Aston Villa – Manchester City, partidă programată duminică, de la ora 18.30, în etapa a 22-a din Premier League, va fi, foarte probabil, câștigată de oaspeții aflați într-o din ce în ce mai dificilă cursă de urmărire a liderului Liverpool. Aston Villa, aflată în zona retrogradării, va trebui să se mobilizeze, deși îi lipsesc destui titulari, pentru a limita proporțiile scorului.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Aston Villa: Forma echipei, știri și statistici

Aston Villa (locul 17, 21 de puncte, golaveraj 27-37) a investit masiv în echipă astă-vară, cu obiectivul de a sta departe de zona retrogradării la revenirea în Premier League, dar obiectivul nu a putut fi atins. Trupa lui Dean Smith este pe locul 17, cu un singur punct avans față de formația de pe primul loc retrogradabil. Ca și cum situația nu ar fi fost îndeajuns de grea, brazilianul Wesley, al doilea golgheter al formației (5 goluri) și marcator la ultima victorie - un uriaș 2-1 în deplasare, pe 1 ianuarie, la Burnley -, s-a accidentat și va lipsi restul sezonului.

Aston Villa este o echipă care înscrie și primește multe goluri. A dat 27 de goluri, mai multe decât oricare dintre formațiile de la locul 11 în jos, dar nu suficiente pentru că are al treilea cea mai slabă apărare din Premier League. Accidentările din ultima perioadă i-au redus și potențialul ofensiv, și pe cel defensiv și așa destul de șubred.

Stilul acesta de bătăuș fără gardă a adus, în schimb, multe partide cu goluri destule. În acest sezon, din 21 de etape disputate de Villa, 15 s-au terminat cu minimum 3 reușite pe tabelă. Intervalul 3-5 goluri acoperă 14 meciuri: 8 cu câte 3 goluri, 4 cu câte 4 goluri, două cu câte 5 goluri.

La gazde, Jonathan Kodjia e posibil să nu poată juca din cauza stării de sănătate. Wesley se știe deja că e indisponibil tot restul sezonului din cauza accidentării la genunchi. El-Ghazi i-ar putea lua locul. Tom Heaton și Jed Steer, titularul și una din rezervele de portar, sunt și ei indisponibili, așa că îl vom vedea între buturi pe norvegianul Nyland. În curând se așteaptă venirea veteranului Pepe Reina la Villa. Tot imposibil de folosit sunt și John McGinn și Keinan Davis. Palidă consolare, a fost totuși recuperat Mat Targett. Se anunță, deci, momente grele cu City.

Manchester City: Forma echipei, știri și statistici

Manchester City (locul 3, 44 de puncte, golaveraj 56-24) continuă să depună eforturi pentru a reintra în lupta la titlu, dar pare din ce în ce mai greu să se întâmple acest lucru. Formația pregătită de Guardiola are cel mai bun atac din țară, dar a primit cu 10 goluri mai mult decât Liverpool și e acum pe locul 3, la 17 puncte de “cormorani”. Chiar și așa, nu e loc de demobilizare, pentru că trebuie depășită Leicester (locul 2) și mai trebuie îndepărtată umbra celor de la Chelsea, care sunt pe locul 4, cu 5 puncte mai puțin.

City pare să fi revenit la turație bună după sincopa din 27 decembrie, când a pierdut cu 2-3 la Wolverhampton. Au urmat 4 victorii consecutive, inclusiv un 3-1 în deplasare, marți, în Cupă, cu rivalii de la Manchester United.

Campioana en-titre are un atac foarte puternic – n-a înscris într-un singur meci din actuala ediție a Premier League. De obicei, dă de la două în sus în fiecare partidă (a făcut-o în ultimele 5 etape consecutiv și ultimele 7 jocuri oficiale la rând, dacă le includem și pe cele din Cupe). Acest lucru, corelat cu faptul că și primește multe goluri, face din Manchester City formația în ale cărei partide se marchează cel mai mult. Din 21 de etape jucate de oamenii lui Guardiola, în 18 s-au dat minimum 3 goluri. Cel mai intens interval este 3-5 goluri: 6 partide cu câte 3 reușite, 7 partide cu câte 4 goluri și 4 partide cu câte 5 goluri. Avem și un meci cu 8 goluri!

La oaspeți, Leroy Sane și Laporte, accidentați la genunchi, nu vor putea juca și se așteaptă să revină pe teren, probabil, luna viitoare. În rest, Guardiola are la dispoziție toată trupa. Ederson va reveni în poartă, tot așa cum e posibil să reapară în atac Sergio Aguero, ținut pe bancă la meciul de Cupă cu Manchester United, de acum câteva zile. E foarte probabil ca Raheem Sterling și Bernardo Silva să-l încadreze pe uruguayan în atac.

Echipe probabile

Aston Villa Echipă probabilă Aston Villa
Portar Nyland
Fundași Guilbert, Konsa, Ming, Hause, Targett
Mijlocaşi Trezeguet, Nakamba, Luiz, Grealish
Atacanţi El Ghazi
Manchester City Echipă probabilă Manchester City
Portar Ederson
Fundași Walker, Otamendi, Fernandinho, Mendy
Mijlocaşi Rodri, De Bruyne, Gundogan
Atacanţi Sterling, Aguero, Bernardo

Statistica meciurilor directe Aston Villa v Manchester City

În turul acestui sezon, Manchester City a câștigat, pe propriul teren, cu 3-0 în fața celor de la Aston Villa. A fost singurul joc din ultimii 3 ani, pentru că Villa a fost în liga a doua. Precedentele partide au fost în 2015-2016. În campionat a fost 0-0 la Villa și 4-0 la City, iar în Cupă a fost 4-0 în deplasare pentru City.

În total, s-au jucat nu mai puțin de 154 de partide între cele două formații. Aston Villa a câștigat 49, Man. City 66, alte 49 s-au terminat la egalitate.

Cote pentru Aston Villa v Manchester City

Este destul de clar că Manchester City va câștiga jocul, de aceea avem și o cotă infimă pentru acest pariu. Dar cota crește la 1,46 pe NetBet dacă mizăm că Man. City va fi în avantaj atât la pauză, cât și la final. Pariul că se dau minimum 2 goluri în prima repriză este și el foarte bun, cota 1,83. Este foarte probabil ca și Villa să reușească, totuși, să înscrie, așa că pariul compus 2 și GG (câștigă City și marchează ambele) are cota 1,95.

Aston Villa vs Manchester City Pont: Se înscriu între 3 și 5 goluri

Avem în teren două formații nu foarte atente cu faza defensivă și energice în atac. Gazdele se prezintă la meci mai slăbite din cauza accidentărilor – le lipsește inclusiv portarul titular, un motiv în plus pentru oaspeți să le umple sacul. În acest sezon, în 17 din cele 21 de partide ale celor de la City s-au înscris 3-5 goluri. În acest interval se încadrează și 14 din cele 21 de jocuri ale celor de la Villa. Așa că mizăm și noi pe 3-5 goluri înscrise, cu cota 1,74 la NetBet.

Miza: 7/10
Cota: 1.74
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici