1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Aston Villa – Leicester

Aston Villa – Leicester – Ponturi Pariuri Fotbal Premier League – 04.02.2023

Dan.Oancia
Dan.Oancia

2023-02-03 16:58:00

Fotbal Anglia - Premier League

04 Februarie 2023, 17:00

Aston Villa

Aston Villa

versus
Leicester

Leicester

2.00

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Aston Villa v Leicester

Pe „Villa Park” din Birmingham, Aston Villa va primi vizita fostei campioanei a Angliei, Leicester, în etapa a XXII-a din Premier League. Însă oaspeții jocului programat să înceapă sâmbătă, de la ora 17, sunt departe de forma din sezoanele anterioare în care luptau pentru locurile europene. Leicester are acum misiune de a se salva de la retrogradare. De cealaltă parte, Aston Villa a fost redresată de venirea antrenorului spaniol Unai Emery. Pontul vi-l oferim la finalul analizei.

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Aston Villa: Forma echipei, știri și statistici

Conducerea lui Aston Villa a fost inspirată prin aducerea lui Unai Emery. Managerul spaniol a semnat cu echipa din Birmingham în 1 noiembrie 2022, atunci când l-a înlocuit pe Steven Gerrard, plecat după înfrângerea cu 0-3 pe terenul Fulham.

Iar intrarea pe scenă a lui Unai Emery a fost spectaculoasă și a adus un plus de moral formidabil lui Aston Villa. La primul meci ca manager s-a impus pe teren propriu cu scorul de 3-1 în fața lui Manchester United.

Acum, la aproximativ trei luni de când a preluat conducerea, munca lui Unai Emery dă roade. Echipa din Birmingham a urcat în clasament, este pe 11, cu 28 de puncte, cu trei victorii în ultimele patru etape, fără să fie învinsă.

Aston Villa a trecut ultima dată pe teren propriu de Leeds, scor 2-1. Apoi s-a impus în deplasarea de la Southampton, cu un gol marcat de Watkins în ultimul sfert de oră.

Încă din prima zi, noul an a avut semne bune pentru Aston Villa. A câștigat în 1 ianuarie cu 2-0 la Londra, contra lui Tottenham.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Leicester: Forma echipei, știri și statistici

Puțini ar fi crezut la începutul stagiunii că, după 20 de etape, Leicester se va afla atât de aproape de zona retrogradării. Echipa antrenată de Brendan Rodgers are 18 puncte și se află la un punct peste Bournemouth, prima aflată pe un loc retrogradabil. Este un „pluton” format momentan din 7-8 echipe înscrise în lupta pentru rămânerea în Premier League.

Și totuși, Leicester are un lot estimat la 455 de milioane de euro. Cu jucători experimentați, care au evoluat mai multe sezoane împreună, cum ar fi James Maddison, Tielemans, Vardy, Castagne etc.

Însă „vulpile” nu au mai câștigat un meci de cinci etape. A fost un ultim 2-2 pe teren propriu cu Brighton. Un rezultat pe care-l putem cataloga drept pozitiv, ținând cont de forma „pescărușilor” și de momentul prin care trece Leicester.

Echipa lui Brendan Rodgers va reveni pe gazon după o victorie în FA Cup, la Walsall. A fost doar 1-0, meci decis de o reușită a lui Iheanacho, într-un meci în care Tielemans a ratat de la punctul cu var.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Aston Villa Echipă probabilă Aston Villa
Portar Martinez
Fundași Young, Konsa, Mings, Moreno
Mijlocaşi Ramsey, Dendoncker, Kamara, Buendia
Atacanţi Bailey, Watkins
Leicester Echipă probabilă Leicester
Portar Ward
Fundași Castagne, Amartey, Faes, Thomas
Mijlocaşi Praet, Tielemans, Mendy, Barnes
Atacanţi Vardy, Dewsburry-Hall

Statistica meciurilor directe Aston Villa v Leicester

Aston Villa și Leicester s-au întâlnit de 26 de ori în istoria Premier League. Stastistica este de partea „vulpilor”, care s-au impus de 10 ori. Trupa din Birmingham a câștigat în șase rânduri, iar alte 10 partide s-au încheiat indecise. Chiar ultimul meci a fost egal, doar 0-0, pe „King Power Stadium”.

Ultima dată când cele două echipe jucau pe „Villa Park”, gazdele câștigau cu 2-1. Însă echipa care deschidea scorul era Leicester. Barnes marca după aproximativ un sfert de oră de la fluierul de start. Un avantaj care a durat doar câteva minute, până când Konsa restabilea egalitatea. Același Konsa marca golul victoriei, după revenirea de la cabine.

Erau și singurele două goluri pe care fundașul Ezri Konsa la reușea în stagiunea 2021-2022 a Premier League. Se numără printre jucătorii de bază ai lui Aston Villa.

111 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Aston Villa v Leicester

Ca un pont alternativ, mizați pe faptul că vor fi cel puțin 11 cornere, la o cotă de 2,20 pe care o oferă Superbet Pariuri Sportive.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Aston Villa vs Leicester Pont: Victorie Aston Villa

Aston Villa este echipa mai în formă când vine vorba despre raportul cu Leicester. „Vulpile” au pierdut în ultima deplasare pe terenul unei contracandidate la retrogradare, nou-promovata Nottingham Forest, fără să marcheze. Într-un sezon în care fostul golgheter, Vardy, este departe de forma care l-a consacrat. Mai este un aspect foarte important – James Maddison, omul-cheie din jocul lui Leicester, care are șapte goluri și 4 pase decisive, vine după o accidentare. A fost rezervă contra lui Brighton, introdus în teren în partea secundă. „Vulpile” mai au și alți absenți precum Bertrand, Justin, Ndidi, Evans sau Soumare. Motive pentru care mizăm pe un succes a lui Aston Villa, la o cotă de 2 pe care o oferă casa de pariuri Superbet. Atenție, dacă orice moment al jocului gazdele vor conduce la două goluri diferență, pronosticul va fi câștigător.

Fotbal Anglia - Premier League

Victorie Aston Villa

2.00
Aston Villa vs Leicester

04 Feb 23, 17:00

Miza: 10/10
Cota: 2.00
Status: Pierdut

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi. Se consideră un microbist „ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici