1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Aston Villa - Everton. Ponturi Pariuri Anglia Premier League 13.05.2021

Aston Villa - Everton. Ponturi Pariuri Anglia Premier League 13.05.2021

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-05-12 11:32:00

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

13 Mai 2021, 20:00

Aston Villa

Aston Villa

versus
Everton

Everton

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Aston Villa v Everton

Joi cu începere de la ora 20:00 avem o restanță din cadrul etapei a 19-a din Anglia Premier League între Aston Villa și Everton. În cele ce urmează vom vorbi despre această partidă, iar la finalul avancronicii vă vom oferi și un pronostic pe echipa care credem că se va impune.

Aston Villa: Forma echipei, știri și statistici

Aston Villa ocupă poziția a 11-a cu 48 de puncte, astfel încât finalul de sezon este unul fără obiectiv. Echipa pregătită de Dean Smith nu poate să retrogradeze, iar la cupele europene are șanse infime. Acest lucru s-a simțit și în rezultatele recente, forma de moment fiind una destul de slabă. În ultimele cinci runde Aston Villa a acumulat doar 4 puncte, deși e drept că și programul a fost destul de dificil, întâlnind formații precum City, Liverpool sau United (pierzând însă cu toate). De altfel singura victorie din această serie de meciuri a fost chiar cu Everton la începutul lunii mai, scor 2:1. De remarcat totuși că ultimele 6 meciuri ale lui Aston Villa au fost toate de tipul GG3+.

Căpitanul Jack Grealish și-a revenit după o accidentare care l-a ținut departe de teren în ultimele 12 meciuri. El s-a antrenat cu restul echipei în această săptămână și ar putea intra pe final de meci pentru câteva minute. Trezeguet și Morgan Sanson sunt în continuare indisponibili din cauza unor accidentări la genunchi, în timp ce Watkins are de ispășit o etapă de suspendare în urma eliminării din meciul cu United. Absența lui Watkins ar putea duce la titularizarea lui Wesley, care ar putea începe primul său meci ca titular de la 1 ianuarie 2020 încoace, după ce acesta a suferit o accidentare foarte gravă la ligamentele încrucișate.

Everton: Forma echipei, știri și statistici

Everton a obținut în weekend o victorie importantă pe terenul lui West Ham, scor 1:0, ce o păstrează în cărți pentru obținerea unui loc de cupă europeană. ”Caramelele” ocupă în acest moment poziția a 8-a cu 55 de puncte, la două puncte de locul 6 ocupat de Liverpool, și un punct de locul 7 ocupat de Tottenham. Vă reamintim că cele două poziții duc în Europa League, respectiv Conference League.

Everton a fost în acest sezon o echipă foarte eficientă în deplasare, aceasta acumulând nu mai puțin de 36 de puncte pe teren străin (11/3/3). De altfel doar Manchester City, Manchester United și Leicester stau mai bine la acest capitol, adică echipele de pe primele 3 locuri din campionat. Mai trebuie remarcat că Everton are și o medie de goluri / meci destul de ridicată, de 2.9.

James Rodriguez s-a accidentat la încălzire la ultimul meci cu Villa, și rămâne indisponibil și pentru partida de joi. Jean-Philippe Gbamin (genunchi) și tânărul Tyler Onyango (gleznă) sunt și ei indisponibili, dar în schimb Abdoulaye Doucoure și-a revenit după o accidentare și este apt de joc. 

Ancelotti a utilizat o formuă de 3-5-2 contra ”ciocanarilor”, și ar putea folosi în continuare această formulă, renunțând la acel 4-2-3-1 folosit în partida tur cu Villa.

Echipe probabile

Aston Villa Echipă probabilă Aston Villa
Portar Martinez
Fundași Cash, Konsa, Mings, Targett
Mijlocaşi Nakamba, McGinn; Traore, Barkley, El Ghazi
Atacanţi Wesley
Everton Echipă probabilă Everton
Portar Pickford
Fundași Holgate, Keane, Godfrey
Mijlocaşi Coleman, Gomes, Allan, Sigurdsson, Digne
Atacanţi Richarlison, Calvert-Lewin

Statistica meciurilor directe Aston Villa v Everton

Așa cum menționam mai sus, cele două echipe s-au întâlnit la începutul lunii mai atunci vând Villa s-a impus cu 2:1 pe terenul lui Everton. Tabela arăta deja 1:1 în minutul 19, El-Ghazi dând lovitura de grație în 80'.

Cote pentru Aston Villa v Everton

Pe lângă pontul principal recomandăm și pariul ”Ambele echipe marchează + peste 2.5 goluri” la o cotă de 2.02 conform casei de pariuri Betano. Ne bazăm pe faptul că Aston Villa vine după șase meciuri consecutive cu GG3+, aceasta marcând dar și primind destul de multe goluri în ultima vreme.

Aston Villa vs Everton Pont: Everton (0)

Everton are de luat o revanșă în fața lui Aston Villa după eșecul de la începutul lui mai, și credem că are toate șansele să plece cu toate cele 3 puncte de pe Stadion Villa Park din Birmingham. Formația lui Ancelotti este una dintre cele mai eficiente echipe din campionat când vine vorba de meciuri jucate în deplasare, aceasta câștigând 11 din cele 17 partide disputate în actualul sezon pe teren străin. Plus că ea are nevoie mai mare de puncte deoarece este în luptă pentru un loc de cupă europeană, în timp ce gazdele nu mai au miză pe acest final de sezon. Pentru siguranță mergem totuși pe un pariu cu miză returnată la egal, la o cotă de 1.87 conform casei de pariuri Betano.

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

Everton (0)

1.87
Aston Villa vs Everton

13 May 21, 20:00

Miza: 8/10
Cota: 1.87
Status: Anulat

Aston Villa vs Everton Pont: Everton HA+0,5

Aston Villa este o echipă relaxată pe acest final de sezon, fiind pe locul 11 fără a avea griji legate de salvarea de la retrogradare însă și fără a mai spera la un loc de cupe europene. Gazdele de astăzi joacă un fotbal plăcut, deschis, multe meciuri ale lor având foarte multe goluri, de exemplu recent câștigând 2-1 chiar la oponenții de acum sau pierzând 1-3 cu Manchester United. Forma lor este însă medie, având doar 1 victorie în ultimele 5 partide. Everton este pe 9, loc foarte dezamăgitor dacă ne gândim la începutul lor de sezon. Însă Everton are un meci mai puțin decât majoritatea adversarelor, în unele cazuri chiar și 2, așadar poate spera la un loc 5 la final de sezon, până la urmă diferența până la acea poziție fiind de doar 3 puncte. Everton este o echipa ciudată, fiind una dintre cele mai slabe pe teren propriu, locul 15 într-un astfel de clasament, însă fiind foarte eficientă în deplasare. Astfel, pe teren străin are doar 3 înfrângeri în 17 partide, ultima victorie venind chiar în weekend când Everton s-a impus 1-0 la West Ham. Consider astfel că Everton este favorită, pariul mergând pe Everton HA+0,5 la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

Everton HA+0,5

1.50
Aston Villa vs Everton

13 May 21, 20:00

Miza: 1/10
Cota: 1.50
Status: Castigat

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici