1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Aston Villa vs. Chelsea

Aston Villa vs. Chelsea. Ponturi pariuri. Anglia Premier League. 26. 12.2021, cine obține knock-out-ul de Boxing Day?

Alin Buzărin
Alin Buzărin

2021-12-24 07:02:00

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

26 Decembrie 2021, 19:30

Aston Villa

Aston Villa

versus
Chelsea Londra

Chelsea Londra

1.76

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Aston Villa v Chelsea Londra

Tradiția britanică, aceea de a juca etapă de campionat a doua zi de Crăciun, de Boxing Day, cum îi spun englezii, nu se dezminte nici de această dată, iar una dintre cele mai interesante confruntări va avea loc pe Villa Park din Birmingham. Localnicii sunt la mijlocul ierarhiei (locul 10, 22 de puncte), londonezii se află pe treapta a treia a podiumului (38 p), și vizează, ca de fiecare dată în ultimii ani, câștigarea titlului. Un meci care probabil că va fi viu, pasionant, cu două echipe preocupate de atac. Până la urmă sunt importante și orgoliile, pentru că avem în față două foste câștigătoare de Champions League. Oaspeții sunt chiar deținătorii la zi ai trofeului, în vreme ce Villa a triumfat și ea pe vremuri, în urmă cu aproape patru decenii (1982). Am ales un pariu pentru acest meci.

Aston Villa: Forma echipei, știri și statistici

De la venirea lui Steven Gerrard pe bancă, Villa pare să aibă un suflu nou.

Echipa joacă extrem de tranșant, având o singură remiză în cele 17 partide de campionat disputate până acum. Acasă, încurajată de suporteri, se agață de meci și pune mari probleme.

A luat ceva din temperamentul războinic al noului antrenor.

De remarcat și o curiozitate a lui Stevie G: acesta îl folosește pe veteranul pe care o viață întreagă l-am știut apărător, Ashley Young (36  ani), pe post de mijlocaș ofensiv stânga sau chiar de atacant stânga!

Întrebat despre formula de start, Stevie G a declarat că încă nu știe ce jucători vor fi disponibili pentru meci. Evident, de vină este Covid. Totul va fi decis în ziua meciului, în funcție de evoluția situației.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Chelsea Londra: Forma echipei, știri și statistici

Londonezii au fost la un moment dat în fruntea Premier League, dar parcă în ultima vreme au scăzut puțin ritmul, poate și din cauza numeroaselor probleme medicale din lot (aveți mai jos lista incerților, nu se știe câți dintre ei pot fi recuperați până la ora meciului).

Tuchel însă găsește mereu soluții și e mereu fidel sistemului său, 3-4-3.

Revenirile lui Kante și Jorginho, accidentați și ei o vreme, sunt extrem de importante, cei doi fiind probabil în acest moment cei mai buni mijlocași centrali din lume!

Creează ceva necazuri problemele medicale ale lui Lukaku, dar nu e exclus ca belgianul să fie apt măcar pentru o repriză.

Spre deosebire de Villa, Chelsea a avut treabă și la mijlocul săptămânii, reușind la Brentford o calificare dificilă în semifinalele Cupei Ligii.

Tuchel a aliniat mulți ”rezerviști” și a reușit victoria (cu 2-0), doar din minutul 80 încolo și numai după ce a introdus în teren în repriza a doua mai multe nume grele (Kante, Mount, Jorginho).

Indisponibili: Loftus-Cheek, , Havertz, Hudson-Odoi, Lukaku (incerți), deși cei doi din urmă s-au întors pe terenul de antrenament.

Echipe probabile

Aston Villa Echipă probabilă Aston Villa
Portar Martinez
Fundași Cash, Konsa, T. Mings, Targett
Mijlocaşi Cash, Konsa, T. Mings, Targett
Atacanţi Buendia, Watkins
Chelsea Londra Echipă probabilă Chelsea Londra
Portar E. Mendy
Fundași Azpilicueta, Thiago Silva, Rudiger
Mijlocaşi R. James, Kante, Jorginho, M. Alonso
Atacanţi Pulisic, Werner, M. Mount

Statistica meciurilor directe Aston Villa v Chelsea Londra

Confruntare de tradiție, cu peste 100 de întâlniri directe. Raportul victoriilor e favorabil londonezilor (60-42) și au mai fost (în campionat) și 33 de remize. Ultima oară cele două s-au întâlnit pe 21 septembrie, în Cupa Ligii, când londonezii s-au impus la penaltyuri, după 1-1 în timpul regulamentar. În campionat, pe 11 septembrie, pe Stamford Bridge, a fost 3-0 pentru ”albaștri”, marcatori fiind Kovacic și Lukaku (2).

Cote pentru Aston Villa v Chelsea Londra

Oaspeții sunt favoriți, cu 1,76. Egalul valorează 3,80, iar șansele lui Villa sunt cam mici (5.25). Un GG este cotat la 1,60 în oferta Betano pariuri sportive, iar peste 1,5 goluri marcate de Chelsea are cota de 1,82 la aceeași casă de pariuri sportive online.

Aston Villa vs Chelsea Londra Pont: Chelsea Londra victorie

Citind cotele, e limpede că londonezii au prima șansă. În lipsa victoriei, s-ar îndepărta de liderul Manchester City. Pe de altă parte, egalurile sunt rarisime în traseul lui Villa, ceea ce ne determină să credem că partida de pe Villa Park va avea un învingător. Cum localnicii nu prea au dimensiunea fotbalistică s-o facă, probabil că învingătorul se va numi Chelsea. Însă filosofia ofensivă a lui Stevie G va determina și Villa să atace, să caute golul. E posibil să-l și găsească, dar asta nu-i va fi suficient. Londonezii au oameni ofensivi de mare valoare, care să le poate aduce măcar două goluri marcate din deplasarea de la Birmingham. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Ponturi fotbal Anglia - Premier League

Chelsea Londra victorie

1.76
Miza: 5/10
Cota: 1.76
Status: Castigat

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am publicat în presa scrisă vreo 1 ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici