Share

Pont pentru Arsenal - Wolverhampton Wanderers, Anglia Premier League, 02.11.2019

Fotbal Anglia

Cota: 1.36

Adaugat de: Vladimir Eugen

02 Noi 2019 11:17 796 0
Logo Arsenal Londra
Logo Wolverhampton
Arsenal Londra
Wolverhampton
VS
17:00 02 Noiembrie 2019
Ponturi fotbal Anglia - Premier League

Analiză și informații pentru Arsenal Londra v Wolverhampton

Arsenal se confruntă cu destul de multe probleme în această perioadă, jocul echipei fiind mult sub ceea ce vor fanii. Astfel deja se cere capul lui Unai Emery, care în semn de armistițiu cu suporterii astăzi probabil îl va titulariza pe Ozil. 
Echipa din nordul Londrei pare însă într-un chin permanent, deși în vară au fost aduși Pepe, Luiz sau Tierney, nume importante care ar fi trebuit să o propulseze pe Arsenal spre gloria din deceniul trecut. Rezultatele însă sunt modeste iar "tunarii" ocupă doar locul 5, la patru puncte sub Leicester și Chelsea. 
Confruntarea din mijlocul săptămânii cu rezervele lui Liverpool, pierdută la penalty-uri după un 5-5 spectaculos nu este relevantă, însă în campionat Arsenal vine după un 0-1 la Sheffield United și un 2-2 acasă cu Palace, într-un meci în care au condus 2-0 încă din start însă au arătat iar mari probleme în apărare. 
La acest meci a apărut și o schismă între suporteri și căpitanul Xhaka, cel care a aruncat banderola pe gazon atunci când a fost schimbat (într-un cor de fluierături) și apoi și-a înjurat proprii fani. Ca o concluzie, el nu va face parte astăzi din lot. 

Pariază la o cotă mărită de 40.00 pe victoria lui Liverpool cu Aston Villa!


Wolverhampton Wanderers este o echipă foarte bună, deși se află doar pe locul 12 în Premier League. Însă după un start ratat echipa pare într-un reviriment, în campionat venind după 2-0 la Manchester City, 1-1 cu Southampton și 1-1 la Newcastle. În toate aceste partide au arătat solid, au marcat, iar faptul că au câștigat la City este o mare performanță. 
Așadar Santo va aborda și acest meci cu gândul la victorie. 

Pariul astfel va merge pe goluri, el fiind găsit mai jos și fiind folosit în cadrul proiectului "Biletul Zilei".

Echipe probabile

Arsenal Londra

Echipă probabilă Arsenal Londra
Portar Leno
Fundași Chambers - Sokratis - Luiz - Tierney
Mijlocaşi Guendouzi - Torreira - Pepe - Ozil
Atacanţi Aubameyang - Lacazette

Wolverhampton

Echipă probabilă Wolverhampton
Portar Rui Patricio
Fundași Saiss - Coady - Doherty
Mijlocaşi Jonny - Traore - Dendoncker - Neves - Moutinho
Atacanţi Jimenez - Jota

Cote pentru Arsenal Londra v Wolverhampton

Arsenal Londra vs Wolverhampton Pont: Peste 2 goluri HA

Arsenal are mare nevoie de victorie astăzi, echipa ajungând până pe locul 5 la 4 puncte sub poziția ce asigură o prezență în Champions League. În campionat tunarii vin după 0-1 la Sheffield și 2-2 acasă cu Crystal Palace, fanii fiind total nemulțumiți și dorind demiterea lui Emery. Astfel Unai este sub mare presiune și va trimite o echipă foarte ofensivă, cu Ozil titular. Wolverhampton Wanderers vine și ea cu gândul la cele 3 puncte, oaspeții revenindu-și după un start modest de sezon și venind după 1-1 la Newcastle și 2-0 victorie la Manchester City. Așadar trupa lui Santo are forță ofensivă și știe să gestioneze partidele grele. Consider astfel că vom vedea un meci spectaculos, pariul mergând pe over 2 goluri handicap asiatic (miză returnată în caz că se marchează fix 2 goluri) la o cotă oferită de Unibet.

Pont pariuri: Peste 2 goluri HA

Miza: 10/10

Cota: 1.36

Adaugat de: Vladimir Eugen

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Vladimir Eugen

Ponturi:

3

Castigate:

2

Pierdute:

0

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici