1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Arsenal Londra vs Newcastle United

Arsenal Londra - Newcastle United Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 27.11.2021. Newcastle este singura echipă fără victorie după 12 etape!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-11-26 21:07:00

Fotbal Anglia - Premier League

27 Noiembrie 2021, 14:30

Arsenal Londra

Arsenal Londra

versus
Newcastle United

Newcastle United

1.50

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Arsenal Londra v Newcastle United

Primul meci al etapei cu numărul 13 din Premier League va avea loc pe Emirates, unde Arsenal și Newcastle se vor duela pentru cele trei puncte puse în joc. Se anunță o confruntare dezechilibrată, în care trupa pregătită de Mikel Arteta pornește cu prima șansă la victorie. Stuart Attwell a fost delegat să conducă acest meci și în mod normal n-ar trebui să aibă probleme mari. Newcastle n-a mai marcat pe Emirates din 2014, atunci Ayoze Perez l-a învins pe Wojciech Szczesny.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Arsenal Londra: Forma echipei, știri și statistici

După un început de sezon catastrofal, în care scaunul lui Mikel Arteta s-a clătinat serios, Arsenal a adunat puncte importante și a urcat în clasament. A legat opt partide fără înfrângere în Premier League și momentan ocupă pe locul cinci cu 20 de puncte. Se află la trei lungimi de locurile de Liga Campionilor, unde ultima oara evoluat în sezonul 2016-2017. Desigur, obiectivul nu este un loc în TOP4 și cel mai probabil nici pe locul cinci nu va rezista prea mult. Tottenham și Manchester United vor avea un cuvânt greu de spus în lupta pentru locurile europene, chiar dacă în acest moment cele două nu traversează cea mai bună perioadă.

În weekendul precedent a suferit o înfrângerea oarecum așteptată, pe Anfield, de unde s-a întors cu patru goluri primite. Așteptările erau destul de mari, deoarece în ultima perioadă a obținut rezultate pozitive. Cu 53 de mii de spectatori în tribune și cu Michael Oliver la centru, Liverpool a dominat partida, în timp ce Arsenal nu prea a contat în atac. În cele 90 de minute a avut doar trei șuturi pe spațiul porții apărată de Alisson.

Ofensiva a suferit în cele 12 etape. A marcat doar 13 goluri, iar opt dintre ele au fost reușite de Emile Smith Rowe și Pierre-Emerick Aubameyang. Gabonezul poate mult mai mult de atât, dar are nevoie de o linie de mijloc creativ. Martin Odegaard a pierdut poziția de titular și nici acum nu va fi pe teren la fluierul de start.

În Cupa Ligii Angliei este calificată în sferturile de finală, unde se va duela cu Sunderland.

Sead Kolasinac și Granit Xhaka sunt accidentați.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Newcastle United: Forma echipei, știri și statistici

Eddie Howe are o misiune extrem de dificilă la Newcastle United. Echipa n-a simțit gustul victoriei în acest început de sezon, fiind singura la acest capitol. Cu doar șase puncte adunate se află pe ultimul loc, la cinci lungimi de primul loc neretrogradabil. Lotul este unul destul de slab, iar următoarea perioadă de transferuri se anunță unul extrem de interesant. Având în vedere potența financiară, au și apărut zvonuri în privința unor jucători: Lorenzo Insigne(Napoli), Nathan Ake(Manchester City), Dean Henderson(Manchester United), Thomas Strakosha(Lazio), Marcelo Brozovic(Inter), Stefan de Vrij(Inter), Wesley Fofana(Leicester) și Ousmane Dembele(Barcelona) au șanse să ajungă pe St. James' Park.

Etapa precedentă a primit vizita unei formații, care a impresionat în primele meciuri, Brentford. Confruntarea a fost una spectaculoasă, în care s-au marcat nu mai puțin de șase goluri. Portarul Karl Darlow a greșit la unul dintre golurile primite, în timp ce Joelinton a ieșit în evidență. A marcat un gol și și-a mai creat câteva ocazii la poarta lui Fernandez.

Principalul marcator al echipei este Callum Wilson, cu patru reușite. Francezul Allan Saint-Maximin este de departe cel mai valoros jucător din lot, doar că acest luccru nu prea s-a văzut în ultima perioadă, chiar dacă în etapa precedentă a marcat. Defensiva nu arată deloc bine. A încasat 27 de goluri în 12 partide, fiind la egalitate cu Norwich. Eddie Howe a schimbat sistemul de joc, iar acum cel mai probabil va începe cu 4-2-3-1.

Singurul jucător accidentat este Paul Dummett, în timp ce Fabia Schar și Dwight Gayle sunt incerți.

Echipe probabile

Arsenal Londra Echipă probabilă Arsenal Londra
Portar Ramsdale
Fundași Tierney, Magalhaes, White, Tomiyasu
Mijlocaşi Rowe, Lokonga, Lacazette, Partey, Saka
Atacanţi Aubameyang
Newcastle United Echipă probabilă Newcastle United
Portar Dubravka
Fundași Krafth, Lascelles, Clark
Mijlocaşi Murphy, Willock, Shelvey, Ritchie
Atacanţi Joelinton, Wilson, Saint-Maximin

Statistica meciurilor directe Arsenal Londra v Newcastle United

"Tunarii" conduc la întâlnirile directe cu 82-67 și nu mai puțin de 38 de dueluri s-au terminat la egalitate.


02.05.2021 Newcastle United - Arsenal Londra 0-2
18.01.2021 Arsenal Londra - Newcastle United 3-0
09.01.2021 Arsenal Londra - Newcastle United 0-0
16.02.2020 Arsenal Londra - Newcastle United 4-0
11.08.2019 Newcastle United - Arsenal Londra 0-1

Cote pentru Arsenal Londra v Newcastle United

Ultimele cinci întâlniri directe s-au terminat fără gol marcat de ambele formații. Pentru încă un meci de NG, Superbet pariuri sportive oferă cota 2.02.

Arsenal Londra vs Newcastle United Pont: Arsenal victorie

După înfrângerea suferită pe Anfield, Arsenal trebuie să demonstreze faptul că a fost doar un duș rece și nimic mai mult. În fața propriilor suporteri se descurcă mult mai bine. Pe Emirates a suferit doar o singură înfrângere, în etapa secundă, cu Chelsea, în rest a obținut șase victorii în toate competițiile. Newcastle suferă la toate capitolele și cel mai probabil nici în această etapă nu va simțit gustul victoriei. Mă aștept la un duel dominat de gazde și cred că vor obține toate punctele puse în joc. Am ales cota din oferta Superbet pariuri sportive.

Fotbal Anglia - Premier League

Arsenal victorie

1.50
Miza: 5/10
Cota: 1.50
Status: Castigat

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici