1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Arsenal Londra vs Newcastle United – Ponturi Pariuri Anglia, Premier League, 18.01.2021

Arsenal Londra vs Newcastle United – Ponturi Pariuri Anglia, Premier League, 18.01.2021

Grigore Cartianu
Grigore Cartianu

2021-01-18 08:34:00

Fotbal Anglia - Premier League

18 Ianuarie 2021, 22:00

Arsenal Londra

Arsenal Londra

versus
Newcastle United

Newcastle United

1.45

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Arsenal Londra v Newcastle United

Meci de partea a doua a clasamentului în Anglia (etapa a 19-a), luni seara, ora 22.00: Arsenal Londra - Newcastle. Locul 11 versus locul 15. Arsenal are 5 puncte avans (24 / 19), dar și un meci în plus (18 / 17). Conform clasamentului, ar fi un meci echilibrat. Dar locul lui Arsenal, în mod normal, e mult mai sus în ierarhie, dacă judecăm după valoarea lotului de fotbaliști, poate și după tradiție.

Arsenal are o serie foarte bună, Newcastle traversează o perioadă neagră. Ambele echipe au mare nevoie de puncte: londonezii ca să urce spre zona cupelor europene (e destul de departe), oaspeții ca să nu alunece spre zona retrogradării (nu e prea departe).

Când îi vezi pe Aubameyang și Lacazette în echipa probabilă de start, merită să mizezi pe Arsenal! Pariul meu va merge în această direcție.

Arsenal Londra: Forma echipei, știri și statistici

Arsenal a ieșit din infernala serie neagră din noiembrie-decembrie, când a avut 8 meciuri consecutive fără victorie în competițiile interne (7 în Premier League) și alunecase spre zona retrogradării.

Acum, echipa antrenată de tânărul spaniol Mikel Arteta (38 de ani) are o serie pozitivă, de 5 meciuri fără înfrângere (4 victorii și un egal). Ultimele două meciuri, jucate acasă, pe "Emirates Stadium", s-au încheiat cu scorul de 0-0 după 90 de minute. Doar prelungirile cu Newcastle, din Cupa Angliei, au adus două goluri pentru Arsenal, însă problema rămâne cea a eficacității în 90 de minute, pentru că în Premier League nu există prelungiri.

Ultima remiză albă, cu Crystal Palace, a foxst frustrantă, pentru că gazdele au ratat câteva ocazii mari.

Golgeterul echipei este francezul Lacazette, cu 7 goluri. Gabonezul Aubameyang e marea dezamăgire de până acum: doar 3 goluri, la fel ca mijlocașul englez Saka.

Fundașul Tierney era dat accidentat, dar s-a recuperat și probabil va fi titular pe banda stângă.

Absenți: Pablo Mari, Martinelli (accidentați).

Ultimele 5 meciuri:

* 0-0 (a) cu Crystal Palace

* 2-0 (a) cu Newcastle - după prelungiri (în Cupa Angliei)

* 4-0 (d) cu West Bromwich Albion

* 1-0 (d) cu Brighton

* 3-1 (a) cu Chelsea

Newcastle United: Forma echipei, știri și statistici

Newcastle se află în situația lui arsenal din urmă cu aproape o lună: 8 meciuri consecutive fără victorie, dintre care 6 în Premier League! Echipa lui Steve Bruce (60 de ani) a fost eliminată din Cupa Angliei și din Cupa Ligii, iar în campionat a luat doar două puncte în 6 meciuri. E drept că a avut un program greu, cu adversari precum Liverpool, Manchester City și Leicester (toți, de Top 4 în acest moment), dar au fost înfrângeri în fața unor echipe considerate mai mici.

În ultima vreme, principala problemă este cea ofensivă. Newcastle a marcat un singur gol în ultimele 6 meciuri jucate, inclusiv unul cu prelungiri (120 de minute). Așadar, un gol în 570 de minute!

Și totuși, Newcastle are un atacant prezent în Top 10 golgeteri din Premier League: Callum Wilson (28 de ani), autorul a 8 goluri în 15 meciuri jucate - aproape jumătate dintre cele 18 reușite de echipa lui Steve Bruce în total.

Absenți: Saint-Maximin, Fernandez, Shelvey, Lascelles (accidentați), Fraser (suspendat).

Ultimele 5 meciuri:

* 0-1 (d) cu Sheffield United

* 0-2 (d) cu Arsenal - după prelungiri (Cupa Angliei)

* 1-2 (a) cu Leicester

* 0-0 (a) cu Liverpool

* 0-2 (d) cu Manchester City

Echipe probabile

Arsenal Londra Echipă probabilă Arsenal Londra
Portar Leno
Fundași Bellerin, Holding, David Luiz, Tierney
Mijlocaşi Saka, Ceballos, Smith Rowe, Xhaka
Atacanţi Lacazette, Aubameyang
Newcastle United Echipă probabilă Newcastle United
Portar Darlow
Fundași Yedlin, Schär, Clark, Dummett
Mijlocaşi Longstaff, Hayden, Hendrick, Almiron
Atacanţi Joelinton, Wilson

Statistica meciurilor directe Arsenal Londra v Newcastle United

Disputa Arsenal - Newcastle are o istorie lungă, întinsă pe 127 de ani (1893-2020) și 185 de meciuri. Bilanțul general îi e favorabil lui Arsenal: 80 (victorii) - 38 (egaluri) - 67 (înfrângeri).

Anul trecut, în Premier League, a fost un scor zdrobitor: Arsenal - Newcastle 4-0.

Dar cele două echipe s-au întâlnit și în acest an, cu numai 9 zile în urmă, în Cupa Angliei: a fost 0-0 după 90 de minute, dar în prelungiri a câștigat Arsenal cu 2-0 (goluri Smith Rowe 109 și Aubameyang 117).

Ultimele 5 confruntări directe au fost câștigate, fără excepție, de Arsenal (ultima, după prelungiri). În ultimele 4, "tunarii" n-au primit niciun gol.

Ultimele 5 confruntări directe:

* 2021: Arsenal - Newcastle 2-0, după prelungiri (Cupa Angliei)

* 2020: Arsenal - Newcastle 4-0

* 2019: Newcastle - Arsenal 0-1

* 2019: Arsenal - Newcastle 2-0

* 2018: Newcastle - Arsenal 1-2

Cote pentru Arsenal Londra v Newcastle United

Din oferta Betano pariuri sportive, pe lângă pontul principal, recomand alte două pariuri:

* Pauză/final 1/1 - cota 2,10

* HA1 (-1) - cota 1,70.

Arsenal Londra vs Newcastle United Pont: Victorie Arsenal

Când te uiți pe echipele probabile de start, este evident că Arsenal este mare favorită. Inclusiv situația jucătorilor indisponibili "lucrează" în favoarea sa. Newcastle e pur și simplu decimată, având 4 jucători accidentați și unul suspendat, dintre cei pe care de regulă antrenorul Steve Bruce se baza. Arsenal are elan, și-a recăpătat energia după victoria entuziasmantă cu Chelsea (3-1, dar a fost și 3-0) și seria care i-a urmat. "Tunarii" n-au mai primit gol de patru meciuri, iar pe Newcastle tocmai au învins-o, 2-0 - e drept, în prelungiri - în Cupa Angliei. E și acesta un ascendent moral. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.45
Status: Castigat

Arsenal Londra vs Newcastle United Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

Arsenal se zbate în mediocritate, este pe locul 11, departe de locurile europene, așa că trebuie să pună osul la treabă dacă mai vrea să salveze ceva din acest sezon ce se anunță dezastruos. Nu are voie să rateze victoria cu Newcastle, echipă ce de 3 deplasări pierde, încasând un total de 8 goluri. O să merg pe o cotă mai micuță, dar cu șanse de reușită din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Vă salut! Eu sunt Grigore Cartianu, un "tânăr jurnalist" trecut de 50 de ani. Activez în presă din 1991, când eram student. Am debutat la revista nr. 1 a vremii, Expres Magazin. Am lucrat apoi la Evenimentul zilei, Sportul românesc, Prosport, Jurnalul Național, din nou Evenimentul zilei, Adevărul, România liberă. Am trecut prin toate etapele devenirii unui gazetar: reporter (Expres Magazin), repor ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici