1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Arsenal - Leicester, Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 07.07.2020, Tunarii încă speră la Europa

Arsenal - Leicester, Ponturi Pariuri Anglia Premier League, 07.07.2020, Tunarii încă speră la Europa

Guest
Guest

2020-07-06 20:21:00

Fotbal Anglia - Premier League

07 Iulie 2020, 22:15

Arsenal Londra

Arsenal Londra

versus
Leicester

Leicester

2.10

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Arsenal Londra v Leicester

Venim cu un pont de la unul dintre cele mai interesante partide ale etapei cu numărul 34 din Premier League, cea dintre Arsenal și Leicester, meci programat ultimul al zilei de marți și care va începe de la ora 22 15. Mai multe amănunte, dar și pronosticul oferit, în cele de mai jos.

Arsenal Londra: Forma echipei, știri și statistici

Arsenal traversează o perioadă foarte bună și încă speră la cupele europene. Chiar și la un loc în Liga Campionilor. Tunarii sunt la 8 puncte de Chelsea,echipa care ocupă ultima poziție ce duce la masa bogaților. După un început greu, în urma pauzei îndelungate, Arsenal a reușit să lege victoriile, printre care și o calificare în semifinalele Cupei Angliei.

Trupa lui Arteta a marcat de 6 ori în ultimele 2 meciuri, e drept însă că doar unul dintre adversari a fost puternic, Wolves, celălalt, Norwich, fiind o formație modestă, care nu a emis pretenții. Arsenal s-a va putea baza din nou pe aportul lui Pepe, care a lipsit de la ultimul meci, dorind să fie alături de soția sa în momentul nașterii primului lor copil. Arteta vrea să trimită contra vulpilor o echipă foarte ofensivă, cu speranța că Arsenal poate profita de forma mai puțin bună a celor de la Leiceseter și să rămână în cursa pentru Europa League măcar.

Cred că vom avea un meci mai mult decât interesant, mai ales că și Leicester va veni la Londra cu gândul să ia măcar un punct. Totuși forța ofensivă a tunarilor, dar și forma foarte bună îi poate ajute pe elevii lui Arteta să câștige această partidă.

Leicester: Forma echipei, știri și statistici

Leicester și-a revenit după eșecul cu Everton și a câștigat la scor de neprezentare disputa cu Crystal Palace. Vulpile se află pe 3, însă distanța față de locul 5, cel care duce în Europa League, e de doar 3 puncte. Astfel bătălia în ultimele etape va fi mai mult decât aprigă și cred că formațiile care vor reuși să gestioneze cel mai bine această perioadă, vor culege laurii.

Vulpile au fost inconstante în acest sezon, dar cu toate astea se află pe podium, în spatele forțelor City și Liverpool, însă deasupra altor forțe, precum Chelsea, United sau Arsenal. Trupa lui Brendan Rogers are doar o victorie de la reluarea sezonului, cea din ultima partidă și tocmai din acest motiv cred că poziția în top 4 îi este amenințată. Sigur, cum ziceam, inconstanța a fost mare dezavantaj al trupei lui Rogers și tocmai de aia a ieșit din bătălia pentru titlu.

James Maddison și Ben Chilwell sunt incerți pentru această partidă. Leicester are însă un lot pe măsură și cred că vulpile vor veni la Londra pentru a arăta că merită să fie pe podium și nu e exclus să asistăm la un festival de goluri.

Echipe probabile

Arsenal Londra Echipă probabilă Arsenal Londra
Portar Martinez
Fundași Mustafi, Luiz, Tierney
Mijlocaşi Bellerin, Ceballos, Xhaka, Saka
Atacanţi Pepe, Lacazette, Aubameyang
Leicester Echipă probabilă Leicester
Portar Schmeichel
Fundași Justin, Evans, Soyuncu, Fuchs
Mijlocaşi Ayoze, Ndidi, Tielemans, Barnes
Atacanţi Iheanacho, Vardy

Statistica meciurilor directe Arsenal Londra v Leicester

În ultimele 5 meciuri directe, raportul este de partea celor de la Leicester, care conduc cu 3-2. În ultimul meci direct jucat, Leicester s-a impus cu 2-0.

Cote pentru Arsenal Londra v Leicester

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe ambele echipe marchează, la o cotă de 1,65.

Arsenal Londra vs Leicester Pont: Total goluri Arsenal - peste 1,5

Mă aștept la un meci deschis și disputat. Arteta va trimite în teren o formație ofensivă și ținând cont de forma de moment, cred că tunarii sunt capabili să marcheze mai mult de un gol. Leicester este și ea o formație care are un stil de joc ofensiv și dacă va încasa gol, va juca și mai deschis. Cred că vom avea o partidă cu goluri și voi miza pe forma de moment a tunarilor, dar și pe tripleta Pepe, Lacazette, Aubameyang, care poate marca goluri oricărei apărări din lume. Cota este una excelentă!

Miza: 8/10
Cota: 2.10
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici