1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Arsenal Londra vs Leeds United

Arsenal Londra - Leeds United Ponturi Pariuri Anglia Premier League 01.04.2023. Oaspeții au marcat șase goluri în ultimele 180 de minute!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2023-03-31 15:13:00

Fotbal Anglia - Premier League

01 Aprilie 2023, 17:00

Arsenal Londra

Arsenal Londra

versus
Leeds United

Leeds United

1.50

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Arsenal Londra v Leeds United

Sâmbătă, de la ora 17:00, pe stadionul Emirates din Londra va avea loc duelul dintre Arsenal și Leeds United. Trupa pregătită de Mikel Arteta este cotată cu prima șansă la victorie, în fața unui adversar care pe acest teren n-a mai câștigat din sezonul 2002-2003. Meciul tur a fost unul sărac în goluri, în care doar Bukayo Saka a nimerit plasa porții, deși Patrick Bamford a beneficiat de o lovitură de pedeapsă.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

DEPUI 200 RON, PRIMEȘTI 420 RON FREEBET. CLICK AICI!!!

Arsenal Londra: Forma echipei, știri și statistici

Încet-încet, Arsenal Londra se îndreaptă către titlul cu numărul 14 din istoria clubului. Mikel Arteta a avut nevoie de doi ani și jumătăța ca să construiască această echipă, perioadă în care a fost deseori contestat de fani. A avut parte de susținerea lui Stan și Josh Kroenke, iar cu ajutorul lui Edu Gaspar a primit jucătorii doriți. Aproape 200 de milioane de euro au fost investite în ultimele două perioade de mercato și nici următoarea nu se anunță una ieftină, deoarece pe lista ibericului se află nume precum Victor Osimhen, Marcus Rashford, Ferran Torres sau Rasmus Hojlund.

Cu zece etape înainte de finalul sezonului, Arsenal ocupă cea mai înaltă treaptă a podiumului, având opt lungimi avans față de principala urmăritoare, Manchester City, formație care are cu un meci mai puțin disputat. Înainte de pauza provocată de meciurile echipelor naționale, a primit vizita celor de la Crystal Palace. Duelul se anunță unul dificil, doar că "tunarii" au început foarte ofensiv și până la pauză au construit un avantaj de două goluri. Până fluierul de final au mai marcat de două ori, dar defensiva a cedat și ea, la scorul de 3-0.

Cu cele 13 goluri, Gabriel Martinelli este principalul marcator al echipei în campionat, fiind urmat de Bukayo Saka, cel care are niște cifre impresionante. În acest sezon în fiecare etapă a fost titular și a contribuit la 33% din golurile marcate de Arsenal, 12 reușite și 10 pase decisive. Mai are contract doar până în vara anului 2024, dar Arsenal se pregătește să-i ofere o prelungire până în 2028. Gabriel Jesus, cel care a avut un început de sezon de excepție, a revenit pe teren la mijlocul lunii martie și a bifat deja minute importante.

Mohamed Elneny, Eddie Nketiah, William Saliba și Takehiro Tomiyasu n-au nicio șansă să joace, în timp ce Thomas Partey și Kieran Tierney sunt incerți.

TOP3 cei mai bine cotați jucători:
1. Bukayo Saka (21 de ani) - 110 milioane de euro
2. Martin Odegaard (24 de ani) - 80 de milioane de euro
3. Gabriel Jesus (25 de ani) - 75 de milioane de euro
*Conform Transfermark.

Următoarele trei partide oficiale:
*vs Liverpool (9 Aprilie, 18:30 - Anfield, Liverpool) | Premier League
*vs West Ham United (16 Aprilie, 16:00 - London Stadium, Londra) | Premier League
*vs Southampton (21 Aprilie, 22:00 - Emirates, Londra) | Premier League

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Leeds United: Forma echipei, știri și statistici

Leeds United trăiește periculos și în acest sezon, după ce în cel precedent s-a salvat de la retrogradare în ultima etapă, datorită celor trei puncte obținute cu Brentford. Acum, cu 11 partide rămase, se află pe locul 14, fiind la doar două puncte de zona fierbinte. În urmă cu două luni, din cauza rezultatelor foarte slabe, Jesse Marsch a fost demis și timp de trei partide Michael Skubala a asigurat interimatul. Deși a avut mai multe opțiuni, conducerea clubului l-a ales pe Javi Gracia, un antrenor în vârstă de 52 de ani, care are în palmares titlul cucerit în Qatar, cu Al-Sadd SC.

Cu noul antrenor pe banca tehnică, Leeds a obținut o victorie muncită pe Molineux. Deși a condus cu 3-0, Wolverhampton s-a apropiat la doar un singur gol și în ultimul sfert de oră a fost foarte aproape să-l învingă din nou pe Illan Meslier, cel care a făcut din nou un meci mare, dacă excludem greșeala de la primul gol. Într-un final, Leeds s-a impus cu 4-2.

Atacantul în vârstă de 32 de ani, Rodrigo, este principalul pericol pentru poarta adversă. În acest sezon a marcat de 11 ori, în condițiile în care în luna februarie n-a evoluat niciun minut, din cauza unei accidentări. Lipsa lui Raphinha, cel care a plecat la Barcelona, se simte în atac, unde niciunul dintre jucătorii aduși nu s-a ridicat la nivelul lui. De când a revenit din accidentare, Patrick Bamford a marcat de patru ori, dar încă se află departe de forma arătată în sezonul 2020-2021.

Adam Forshaw, Stuart Dallas și Tyler Adams sunt accidentați, în timp ce Maximilian Wober și Wilfried Gnonto sunt incerți.

TOP3 cei mai bine cotați jucători:
1. Brenden Aaronson (22 de ani) - 30 de milioane de euro
2. Jack Harrison (26 de ani) - 22 de milioane de euro
3. Luis Sinisterra (23 de ani) - 22 de milioane de euro
*Conform Transfermark.

Următoarele trei partide oficiale:
*vs Nottingham Forest (4 Aprilie, 21:45 - Elland Road, Leeds) | Premier League
*vs Crystal Palace (9 Aprilie, 16:00 - Elland Road, Leeds) | Premier League
*vs Liverpool (17 Aprilie, 22:00 - Elland Road, Leeds) | Premier League

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Arsenal Londra Echipă probabilă Arsenal Londra
Portar Ramsdale
Fundași Zinchenko, Magalhaes, Holding, White
Mijlocaşi Xhaka, Partey, Odegaard
Atacanţi Martinelli, Jesus, Saka
Leeds United Echipă probabilă Leeds United
Portar Meslier
Fundași Ayling, Koch, Cooper, Firpo
Mijlocaşi Summerville, Roca, Aaronson, McKennie, Harrison
Atacanţi Bamford

Statistica meciurilor directe Arsenal Londra v Leeds United

Arsenal Londra și Leeds United s-au confruntat de 29 de ori în Premier League. "Tunarii" conduc cu 16-8, în timp ce cinci dueluri s-au terminat la egalitate.

Ultimele cinci confruntări directe:

  • 16 Octombrie 2022 | Leeds United - Arsenal Londra 0-1 | Premier League

  • 8 Mai 2022 | Arsenal Londra - Leeds United 2-1 | Premier League

  • 18 Decembrie 2021 | Leeds United - Arsenal Londra 1-4 | Premier League

  • 26 Octombrie 2021 | Arsenal Londra - Leeds United 2-0 | EFL Cup

  • 14 Februarie 2021 | Arsenal Londra - Leeds United 4-2 | Premier League

Ultimele trei transferuri între cele două cluburi:

  • Sam Greenwood | 2020 | Arsenal U18 -> Leeds U21 | 1.7 milioane de euro

  • Eddie Nketiah | 2019 | Arsenal Londra -> Leeds United | Imprumut

  • Sean McDermott | 2012 | Arsenal U21 -> Leeds United | Imprumut

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Arsenal Londra v Leeds United

Ambele formații practică un fotbal ofensiv și din acest motiv ne putem așteptă la un duel cu multe reușite. La Betano pariuri sportive, pronosticul "peste 2.5 goluri" este cotat la 1.55.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Arsenal Londra vs Leeds United Pont: Prima repriză: Peste 1 gol (Handicap asiatic)

Odată cu sosirea lui Javi Gracia, Leeds United este mult mai periculoasă în atac. În ultimele două etape a marcat de șase ori, iar în confruntarea cu Chelsea și-a creat o grămadă de ocazii la poarta apărată de Kepa Arrizabalaga. Arsenal cu siguranță va atacă și ea, are nevoie de o victorie, altfel va avea un final de sezon extrem de dificil. Elevii lui Mikel Arteta au marcat în medie 2.5 goluri pe Emirates și în aceste condiții mă aștept să avem parte de o primă repriză atractivă, în care să avem parte de cel puțin un gol. Pronosticul l-am ales din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.50
Status: Anulat

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici