1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Anglia »
  5. Arsenal Londra vs Crystal Palace

Arsenal Londra - Crystal Palace Ponturi Pariuri Anglia Premier League 19.03.2023. Oaspeții au rămas fără antrenor!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2023-03-18 20:20:00

Fotbal Anglia - Premier League

19 Martie 2023, 16:00

Arsenal Londra

Arsenal Londra

versus
Crystal Palace

Crystal Palace

1.90

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Arsenal Londra v Crystal Palace

Duminică, de la ora 16:00, Arsenal Londra va primi vizita celor de la Crystal Palace, într-un meci care contează pentru etapa cu numărul 28 în Premier League. Se anunță o confruntare dezechilibrată, în care "tunarii" sunt cotați cu prima șansă la cele trei puncte puse în joc. Partida va avea loc pe Emirates, sub comanda lui Stuart Attwell.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Arsenal Londra: Forma echipei, știri și statistici

Cu 11 etape înainte de finalul sezonului, Arsenal Londra ocupă cea mai înaltă treaptă a podiumului, având un avans de cinci lungimi față de principala urmăritoare, Manchester City. Londonezii tânjesc după titlu de 19 ani, iar acum, cu Mikel Arteta pe banca tehnică, au șanse să-l câștige. Sunt cea mai în formă echipă din campionat, cu cinci victorii în ultimele cinci etape, în care în medie au marcat trei goluri.

În timpul săptămânii, cu aproape 60 de mii de suporteri în tribune, Arsenal a ratat calificarea în sferturile de finală ale Europa League. Cele 90 de minute s-au terminat la egalitate, cu câte un gol marcat de fiecare echipă. Totul s-a decis la loviturile de departajare, unde Sporting Lisabona a fost mai inspirată. Dintre cei nou executanți, Gabriel Martinelli a fost singurul care a ratat.

Lista jucătorilor indisponibili s-a redus odată cu revenirea lui Gabriel Jesus. Atacantul adus vara trecută de la Manchester City, în schimbul sumei de 52.2 milioane de euro, s-a accidentat la Cupa Mondială și timp de trei luni a stat departe de gazon. În ultimele două partide oficiale a bifat o oră de joc, iar acum își caută forma arătată la începutul sezonului, când a marcat cinci goluri și a oferit șase pase decisive. În lipsa lui, Gabriel Martinelli și-a ridicat nivelul de joc și a devenit principalul marcator al echipei, cu 12 goluri în Premier League. Din 2019, de când a sosit pe Emirates, în niciun sezon n-a avut mai mult de zece reușite.

Mohamed Elneny și Eddie Nketiah sunt în continuare indisponibili, în timp ce William Saliba și Takehiro Tomiyasu sunt incerți, după ce au ieșit accidentați din meciul cu Sporting Lisabona.

TOP3 cei mai bine cotați jucători:
1. Bukayo Saka (21 de ani) - 110 milioane de euro
2. Martin Odegaard (24 de ani) - 80 de milioane de euro
3. Gabriel Jesus (25 de ani) - 75 de milioane de euro
*Conform Transfermark.

Următoarele trei partide oficiale:
*vs Leeds United (1 Aprilie, 17:00 - Emirates, Londra) | Premier League
*vs Liverpool (9 Aprilie, 18:30 - Anfield, Liverpool) | Premier League
*vs West Ham United (16 Aprilie, 16:00 - London Stadium, Londra) | Premier League

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Crystal Palace: Forma echipei, știri și statistici

Crystal Palace a rămas fără antrenor. După 621 de zile petrecute pe Selhurst Park, Patrick Vieira a fost demis de pe banca tehnică, din cauza rezultatelor foarte slabe. În anul 2023 n-a obținut niciun succes, indiferent de competiție, iar decizia luată de conducerea clubului era doar o chestiune de timp. Până la găsirea unui nou tehnician, Patrick McCarthy va fi interimar, cel care în ultimii doi ani s-a ocupat de echipa U21, cu care a obținut rezultate notabile.

În timpul săptămânii, Crystal Palace s-a deplasate pe Amex, pentru restanța cu Brighton. Deși n-a practicat un joc slab, într-un final a suferit o înfrângere la limită. Defensiva a cedat o singură dată, în primul sfert de oră, după ce atacanții au ratat două ocazii uriașe la poarta apărată de Jason Steele. După acest eșec, Palace a rămas pe locul 12 și are în continuare emoții în privința retrogradării, zona care se află la doar trei lungimi distanță.

Cu cele șase reușite, Wilfried Zaha este principalul marcator al echipei, chiar dacă în luna februarie n-a bifat niciun minut, din cauza unei accidentări. Mijlocașul ofensiv, Ebe Eberechi, se numără printre jucătorii care n-au lipsit în nicio etapă, dar chiar și așa, abia a marcat de patru ori.  

Nathan Ferguson și Sam Johnstone sunt accidentați, James McArthur, Will Hughes și Vicente Guaita sunt incerți, în timp ce Albert Sambi Lokonoga n-are drept de joc, fiind împrumutat chiar de la Arsenal.

TOP3 cei mai bine cotați jucători:
1. Marc Guehi (22 de ani) - 35 de milioane de euro
2. Joachim Andersen (26 de ani) - 32 de milioane de euro
3. Eberechi Eze (24 de ani) - 30 de milioane de euro
*Conform Transfermark.

Următoarele trei partide oficiale:
*vs Leicester City (1 Aprilie, 17:00 - Selhurst Park, Londra) | Premier League
*vs Leeds United (9 Aprilie, 16:00 - Elland Road, Leeds) | Premier League
*vs Southampton (15 Aprilie, 17:00 - St. Mary's Stadium, Southampton) | Premier League

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Arsenal Londra Echipă probabilă Arsenal Londra
Portar Ramsdale
Fundași Zinchenko, Magalhaes, Holding, White
Mijlocaşi Xhaka, Partey, Odegaard
Atacanţi Martinelli, Trossard, Saka
Crystal Palace Echipă probabilă Crystal Palace
Portar Whitworth
Fundași Clyne, Andersen, Guehi, Mitchell
Mijlocaşi Milivojevic, Doucoure, Schlupp
Atacanţi Olise, Edouard, Zaha

Statistica meciurilor directe Arsenal Londra v Crystal Palace

Crystal Palace și Arsenal Londra s-au confruntat de 27 de ori în era Premier League. "Tunarii" conduc detașat cu 15-4, în timp ce opt dueluri s-au terminat la egalitate.

Ultimele cinci confruntări directe:

  • 5 August 2022 | Crystal Palace - Arsenal Londra 0-2 | Premier League

  • 4 Aprilie 2022 | Crystal Palace - Arsenal Londra 3-0 | Premier League

  • 18 Octombrie 2021 | Arsenal Londra - Crystal Palace 2-2 | Premier League

  • 19 Mai 2021 | Crystal Palace - Arsenal Londra 1-3 | Premier League

  • 14 Ianuarie 2021 | Arsenal Londra - Crystal Palace 0-0 | Premier League

Ultimele trei transferuri între cele două cluburi:

  • Albert Sambi Lokonga | 2023 | Arsenal Londra -> Crystal Palace | Imprumut

  • Yaya Sanogo | 2015 | Arsenal Londra -> Crystal Palace | Imprumut

  • Marouane Chamakh | 2013 | Arsenal Londra -> Crystal Palace | 1.2 milioane de euro

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Arsenal Londra v Crystal Palace

Având în vedere problemele ofensive cu care se confruntare oaspeții, sunt șanse bune să avem parte de un duel în care pronosticul "Nu marchează ambele" poate fi o alegere inspirată. Pentru acest pont, Betano pariuri sportive oferă cota 1.57.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Arsenal Londra vs Crystal Palace Pont: Arsenal Londra posesia mingii: Sub 66.5%

Arsenal Londra vine după o săptămână dificilă, în care moralul jucătorilor a avut de suferit. Acum trebuie să concentreze pe Premier League, unde are nevoie de victorie. Chiar dacă este favorită certă la succes, conform cotelor oferite de casele de pariuri, Crystal Palace poate produce surpriza. "Vulturii" n-au avut parte de noroc în acest an și din acest motiv n-au simțit gustul înfrângerii. Având în vedere stilul de joc, mă aștept să aibă o posesie mai mare de 32.5%. Pronosticul l-am ales din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 1.90
Status: Castigat

Arsenal Londra vs Crystal Palace Pont: Peste 9.5 cornere

Arsenal și-a luat la revedere de la Europa League după ce a pierdut la penalty-uri cu Sporting și se poate concentra exclusiv pe cursa înspre titlul din Premier League. Tunarii au 5 puncte avans peste City cu 11 meciuri rămase de jucat și echipa londoneză nu își permite pași greșiți cu o echipă precum Crystal Palace. Oaspeții sunt pe locul 12 cu 27 de puncte însă au doar 3 puncte peste West Ham, ocupanta locului 18 și 4 peste ultima clasată, Southampton. Există premise pentru un meci deschis, în special din perspectiva gazdelor care nu au decât varianta victoriei, astfel un over 9.5 cornere poate fi o alegere excelentă. Recent Arsenal a avut 17-1 la raportul cornerelor cu Bournemouth pe când Palace a avut meciuri cu minim 10 cornere la Man United respectiv Chelsea. Arsenal nu a mai câștigat acasă cu Palace de 3 meciuri, toate aceste confruntări încheindu-se la egalitate și de fiecare dată am avut minim 9 lovituri de la colțul terenului. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.82
Status: Pierdut

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici