Share

Aldershot vs. Eastleigh, Ponturi pariuri fotbal Anglia National League, 18.05.2021: Cote bune pentru pariurile îndrăznețe

Fotbal Anglia

Cota: 2.10

Adaugat de: Dan Bara

17 Mai 2021 22:39 448 0
Logo Aldershot Town FC Aldershot Town FC
Logo Eastleigh Eastleigh
VS
21:45 18 Mai 2021
Fotbal Anglia - National

Analiză și informații pentru Aldershot Town FC v Eastleigh

Marți seara, de la ora 21:45, Aldershot primește vizita celor de la Eastleigh, într-o partidă restantă din cadrul ligii a cincea engleze. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri.  

Aldershot Town FC: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V V

Aldershot ocupă locul 15, cu 51 de puncte, iar pe final de sezon nu se mai pot schimba prea multe, dat fiind că e la o distanță sigură față de zona retrogradării, 22 de puncte, și la una prea mare (12 puncte) față de locurile de playoff. 

În cazul unor echipe, abordarea de tip „totul sau nimic” este încununată de succes, dar acesta nu este cazul lui Aldershot. Până acum, în 39 de etape, niciun alt club din National League nu are mai puține remize, 6, însă faptul că a jucat această carte curajoasă i-a oferit doar satisfacția de a nu retrograda. Linia de clasament e de 15-6-18, golaveraj 52-56, iar pe teren propriu, echilibrul e perfect. În 19 meciuri Aldershot are 8 victorii, 3 remize și 8 înfrângeri, golaveraj 27-27 și... 27 de puncte!  

Faptul că nu e implicată nici în lupta pentru promovare, nici în cea pentru retrogradare, a făcut ca formația gazdă să lase garda jos în ultimele runde. În precedentele patru etape are trei înfrângeri, iar în ultimele șase meciuri de acasă are trei înfrângeri, o remiză și două victorii. La ultima confruntare de pe propria arenă a cedat în fața lui Hartlepool (locul 4) cu scorul de 1-3. 

Eastleigh: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î Î V

Eastleigh nu a jucat în perioada 1-15 mai, fiind în carantină, însă a revenit în acest weekend cu o victorie spectaculoasă, 3-0 acasă, cu Barnet, ultima clasată. Momentan e pe locul 10, cu 59 de puncte, la 4 puncte de locul 7, ultimul care duce la baraj, însă are două meciuri mai puțin disputate. 

Chiar dacă programul este încărcat, în cele 6 jocuri rămase are ocazia să prindă playoff-ul. În ultimele 5 etape are 4 victorii și o înfrângere, însă trei dintre succese au venit pe teren propriu. În deplasare, lucrurile sunt ceva mai complicate. Eastleigh a pierdut 4 dintre ultimele 6 partide de pe terenurile adversarilor, câștigându-le pe celelalte două, iar din 22 decembrie și până în prezent, în 15 confruntări abordate din postura de echipă vizitatoare, a adunat doar 3 victorii și 5 remize. 

Statistica meciurilor directe Aldershot Town FC v Eastleigh

Patru dintre ultimele cinci confruntări directe au avut minimum trei reușite și s-a înscris în ambele porți, iar în tur scorul a fost egal, 2-2. Ceea ce e foarte interesant din punct de vedere statistic e că în șase din precedentele șapte „directe” ce au avut loc la Aldershot, s-a impus Eastleigh, care a pierdut-o totuși pe ultima dintre acestea, 1-3. 

17.10.20 NL Eastleigh - Aldershot 2 : 2
28.01.20 NL Eastleigh - Aldershot 0 : 0
01.01.20 NL Aldershot - Eastleigh 3 : 1
09.02.19 NL Aldershot - Eastleigh 1 : 3
13.10.18 NL Eastleigh - Aldershot 1 : 2

Cote pentru Aldershot Town FC v Eastleigh

E destul de posibil ca partida să fie una spectaculoasă. Statistica ne arată că Eastleigh este echipa mai în formă, însă Aldershot a marcat în fiecare dintre ultimele 11 etape. Cota pentru cel puțin trei goluri este 2.00 la Netbet. Același bookmaker propune o cotă de 1.66 pentru un interval de 2-4 goluri. 

Aldershot Town FC vs Eastleigh Pont: Mai multe goluri în repriza a doua

Statistica ne arată că, în cazul ambelor echipe, majoritatea golurilor marcate și primite vin în repriza a doua. În partidele de acasă, cei de la Aldershot au marcat după pauză 60% dintre goluri și au primit 67% în același interval, în vreme ce Eastleigh a marcat 65% dintre goluri după minutul 45 și a primit 58% în același interval. În ultimele două etape, în meciurile lui Aldershot, toate golurile (6) au venit după pauză, iar în ultimele trei etape, în partidele lui Eastleigh s-a marcat de două ori în prima repriză și de șapte ori în cea de-a doua.

Pont pariuri: Mai multe goluri în repriza a doua

Miza: 5/10

Cota: 2.10

Adaugat de: Dan Bara

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

66.7%

Nu 1

33.3%

Dan Bara

Ponturi:

8

Castigate:

4

Pierdute:

3

Anulate:

0

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici