1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Amicale »
  5. Zimbru Chișinău vs FCSB

Zimbru Chișinău vs FCSB. Ponturi Pariuri Amicale, 02.07.2022

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-07-01 22:14:00

Fotbal - Meciuri amicale

02 Iulie 2022, 20:00

Zimbru Chisinau

Zimbru Chisinau

versus
FCSB

FCSB

1.75

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Zimbru Chisinau v FCSB

FCSB merge la Chișinău pentru al doilea amical din presezon. Vicecampioana României joacă pe terenul penultimei clasate din competiția internă a Moldovei, Zimbru Chișinău. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Zimbru Chisinau: Forma echipei, știri și statistici

Altădată una dintre cele mai importante echipe ale Moldovei, Zimbru Chișinău s-a scufundat în mediocritate în ultimii ani. Campioană ultima dată în 2000, fosta câștigătoare a campionatului Uniunii Sovietice a fost la un pas de retrogradare în sezonul precedent. A terminat campionatul pe locul 7, penultimul, și a fost nevoită să joace un meci de baraj pentru a rămâne în Divizia Națională. Zimbru s-a impus cu 1-0 în meciul jucat pe terenul celor de la Spartanii Selemet, astfel încât va juca și în sezonul viitor în prima ligă. Asta nu înseamnă, însă, că problemele s-au rezolvat. Zimbru nu prea are jucători, cu banii nu stă bine, astfel încât se anunță un nou sezon dificil. În stagiunea precedentă, doar FC Florești a fost mai slabă. Întrebarea este pe cine bagă sub ea Zimbru în noul sezon. Ediția viitoare din Divizia Națională începe la finalul lunii iulie, astfel încât cei de la Zimbru mai au timp să pregătească noul sezon, fiind abia la începutul stagiului din presezon. Zimbru e pregătită de Michele Bon, cel care a acitvat o bună perioadă și în România, inclusiv la FCSB, între 2008 și 2011. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

FCSB: Forma echipei, știri și statistici

FCSB își propune, ca de fiecare dată în ultimii ani, să întrerupă hegemonia CFR-ului, care a câștigat ultimele 5 titluri de campioană. FCSB a eșuat și în sezonul precedent în tentativa de a câștiga un titlu ce-i lipsește din 2015, deși, la un moment dat, era foarte bine plasată. În cele din urmă, a temrinat, ca aproape de fiecare dată, pe locul secund, iar acum își face planuri pentru noul sezon. Spre deosebire de stagiunea precedentă, roș-albaștrii n-au mai schimbat antrenorul, dar au umblat destul de mult la echipă. Toni Petrea a rămas în funcție, dar nu mai are la dispoziție pe niciunul dintre fundașii centrali pe care s-a bazat în sezonul precedent. Miron și Vinicius au plecat, iar Iulian Cristea s-a acciedntat la primul meci al naționalei, în Muntenegru. După Valentin Gheorghe, cedat în Turcia sub formă de împrumut, FCSB ar putea renunța și la Cordea, dorit în Polonia. Haruț și Dawa vor juca în centrul apărării. FCSB l-a adus și pe Rachid Bouhenna, dar fostul căpitan al lui Sepsi nu a jucat în primul meci de pregătire, câștigat cu 6-0 în fața celor de la Sfântul Gheorghe. 

Foarte probabil, Petrea va folosi o formulă asemănătoare, în condițiile în care Ianis Stoica, Dumiter și Mamut și-au trecut numele pe lista marcatorilor. Ultimii doi au intrat după pauză în primul amical din pregătire, ceea ce s-ar putea repeta și cu Zimbru. Tănase, Coman, Stoica, Ovidiu Popescu, Șut și Vlad s-au numărat printre titularii din partida cu Sfântu Gheorghe. 

Cote pentru Zimbru Chisinau v FCSB

Un meci cu cel puțin 5 goluri este cotat la 1.95. Un meci cu cel puțin 3 goluri în partea secundă dublează investiția.

Zimbru Chisinau vs FCSB Pont: Peste 1.5 goluri în prima repriză

Meciul este atât de dezechilibrat încât variantele de pariere sunt foarte puține. Mizez, totuși pe dorința celor de la FCSB de a impresiona publicul numeros care va veni la stadion. Echipa lui Toni Petrea a arătat foarte bine cu Sfântu Gheorghe, club care a terminat pe locul 4 ediția precedentă din campionatul Moldovei. Din oferta de pariuri Betano, am ales varianta în care se marchează de cel puțin două ori în primele 45 de minute.

Miza: 10/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici