1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Amicale »
  5. Vastra Ingelstad - Skabersjo IF: Ponturi pariuri fotbal amical Suedia. 30.03.2020

Vastra Ingelstad - Skabersjo IF: Ponturi pariuri fotbal amical Suedia. 30.03.2020

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-03-29 21:54:00

Fotbal - Meciuri amicale

30 Martie 2020, 20:15

Vastra Ingelstad IS

Vastra Ingelstad IS

versus
Skabersjo IF

Skabersjo IF

1.57

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Vastra Ingelstad IS v Skabersjo IF

Chiar și în pauza competițională, echipele din eșaloanele inferioare din Suedia programează jocuri amicale. O astfel de partidă se dispută luni, de la ora 20:15 și le pune față în față pe Vastra Ingelstad IS și Skabersjo IF. În cele ce urmează puteți citi analiza meciului, iar la final veți găsi și pontul oferit.

Vastra Ingelstad IS: Forma echipei, știri și statistici

Gazdele de luni nu mai activează de ani buni într-una dintre primele 4 ligi din Suedia. De la acest eșalon în jos, echipele participă la întreceri regionale, unde nivelul este extrem de Ultimele două partide ale campionatului regional 2019 au consemnat festivaluri de goluri: 8-3 cu Lundser, respectiv 7-2 cu Linero IF. În cele două amicale disputate în luna martie, Vastra Ingelstad a întâlnit adversare din eșaloane superioare și a suferit înfrângeri dure: 0-3 cu Arlövs BI, respectiv 1-5 cu Lindeborgs FF.

Skabersjo IF: Forma echipei, știri și statistici

Skabersjo se află într-o situație oarecum asemănătoare. Deși nu face parte din primele 4 ligi, formația oaspete vine după comportări mult mai bune în meciurile amicale. Aceasta este explicația cotei mici oferită de agențiile partenere la victorie. Pe 20 martie, Skabersjo a pierdut doar cu 3-4 în fața mult mai puternicei Lunds FK, iar înaintea acelui duel avea o serie de 3 succese: 2-1 cu Bellevue, 3-0 cu Lodde FF și 4-3 cu Klagstorps.

Statistica meciurilor directe Vastra Ingelstad IS v Skabersjo IF

Nu există date oficiale despre vreun meci direct jucat în trecutul apropiat.

Cote pentru Vastra Ingelstad IS v Skabersjo IF

Oaspeții pornesc cu prima șansă, iar statistica ne dă de înțeles că vom avea un festival ofensiv. În afara pontului oferit puteți încerca și un peste 2,5 goluri marcate de Skabersjo, la o cotă de 1,87.

Vastra Ingelstad IS vs Skabersjo IF Pont: Peste 3,5 goluri la total

Ligiile inferioare din Suedia au un nivel defensiv extrem de scăzut, de aceea se marchează la foc automat. Din rezultatele recente ale celor două echipe ne dăm seama că se pot înscrie fără probleme 4 goluri. Baza mi-o pun în Skabersjo, care a arătat o formă bună în luna martie. Totuși, Vastra Ingelstad a demonstrat că este capabilă să înscrie des, iar meciurile ei se lasă cu GG. Cota oferită de Betano pentru peste 3,5 goluri este una atractivă, o recomand cu încredere! Succes!

Miza: 8/10
Cota: 1.57
Status: Pierdut

Vastra Ingelstad IS vs Skabersjo IF Pont: Peste 5,5 goluri

Este un meci amical între două formații de eșaloane inferioare, la nivel regional, așa că singura variantă optimă de pariat la astfel de meciuri este pronosticul pe goluri. Cum cota oferită de Unibet la peste 5,5 goluri este una mai mare decât la alte case, consider că este una de valoare, așa că o voi paria cu o miză medie în speranța că vom avea parte de un meci cum au fost câteva din partidele jucate de aceste echipe anterior în amicale, încheiate cu scoruri gen 1-5 sau 3-4.

Miza: 6/10
Cota: 3.25
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici