Share

IF Vaster - IK Virgo. Ponturi pariuri, meci amical, 26.03.2020

Amicale

Cota: 2.02

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

26 Mar 2020 11:35 285 0
Logo Vaster IF
Logo IK Virgo
Vaster IF
IK Virgo
VS
21:00 26 Martie 2020
Fotbal - Meciuri amicale

Analiză și informații pentru Vaster IF v IK Virgo

În această seară, în Suedia, are un loc un meci amical între IF Vaster și IK Virgo, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci.

Vaster IF: Forma echipei, știri și statistici

V Î E Î V

Vaster IF este un club care activează în Divizia a cincea din Goteborg, ceea ce înseamnă a șaptea ligă din Suedia. Este o echipă de amatori, din zona Goteborg, care nu a evoluat niciodată mai sus. A inaugurat recent două terenuri artificiale, unul cu dimensiuni normale, celălalt de dimensiuni mai mici și are inclusiv echipă de tineret și de fotbal feminin. 

IK Virgo: Forma echipei, știri și statistici

V E Î E Î

Virgo este unul dintre cele mai vechi cluburi din Suedia, fondat în 1909. Evoluează în acest moment în Divizia a treia din nordul Goteborg, adică a cincea ligă din SUedia. În 2019 a terminat pe penultima poziție, dar a reușit să se salveze de la retrogradare. A disputat în urmă cu trei zile un meci amical cu Ytterby, pe care l-a câștigat cu 2-1, ambele goluri marcate în prima repriză. A fost prima victorie obținută după un șir de 13 meciuri fără succes. Echipa este alcătuită din amatori, care acum se pot strânge mai bine la meciuri, datorită crizei provocată de coronavirus.

Cote pentru Vaster IF v IK Virgo

Pentru acest meci, vă invit să mai încercați două cote. Avem o cotă de 1,63 pentru victoria oaspeților și o cotă de 1,47 pentru un meci cu cel puțin patru goluri.

Pont Vaster IF vs IK Virgo Pont: Peste 4,5 goluri

Este o diferență de două divizii în favoarea celor de la Virgo, care au și un moral bun după victoria din urmă cu trei zile. Mă aștept la un meci deschis, cu multe goluri, între două formații care abia așteaptă să treacă această criză.

Pont pariuri: Peste 4,5 goluri

Miza: 10/10

Cota: 2.02

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici