Suedia F. vs. Brazilia F., Ponturi pariuri, Fotbal, Meci amical, 28.06.2022: Gazdele traversează o formă excelentă

Amicale

Cota: 1.53

Adaugat de: Dan Bara

27 Iun 2022 14:23 285 0
Logo Suedia Suedia
Logo Brazilia Brazilia
VS
19:30 28 Iunie 2022
Fotbal - Meciuri amicale

Analiză și informații pentru Suedia v Brazilia

Selecționatele feminine ale Suediei și Braziliei se întâlnesc marți, de la ora 18:30, într-o partidă amicală. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Suedia: Forma echipei, știri și statistici

E V E V V

Suedia e pe locul 2 în lume în fotbalul feminin, având două finale olimpice (2016 și 2020), un titlu european (1984) și o finală de Mondial (2003). Cu jucătoare la cluburi mari precum Chelsea, Juventus, Bayern Munchen, PSG sau Real Madrid, potențialul este evident. Lucrurile stau excelent și în grupa de calificare la Mondialul din 2023, nordicele fiind deja sigure de prezența la turneul din Australia și Noua Zeelandă.

Recent, acestea au dezmembrat „naționala” Georgiei în preliminarii, impunându-se cu 15-0 în deplasare. La pauză era deja 11-0 și, în partea a doua, nu au mai forțat. Însă statistica a fost înfiorătoare: posesie de 81% și un raport al ocaziilor de 55-0. 

Nivelul ridicat al lotului suedez s-a văzut și la Algarve Cup, o competiție amicală ce se desfășoară anual în Portugalia. Trupa pregătită de Peter Gerhardsson a învins țara gazdă cu 4-0 și Danemarca cu 3-0, iar în finală a depășit Italia la loviturile de la 11 metri. 

Brazilia: Forma echipei, știri și statistici

Î V E E Î

Cea mai galonată selecționată a Americii de Sud, de 4 ori câștigătoare a Copei America, ocupă locul 9 în lume în momentul de față. Recent, a disputat trei meciuri amicale, dar rezultatele nu au fost deloc convingătoare. Contra Spaniei (locul 7 în clasamentul FIFA) a obținut o remiză, 1-1, la capătul unei confruntări în care ibericele au dominat. Au urmat jocurile cu Ungaria (locul 42 mondial), scor 3-1, și cu Danemarca (locul 15 FIFA), scor 1-2. 

Nici la Tournoi de France, competiție amicală ce a avut loc simultan cu Algarve Cup, lucrurile nu au mers mai bine. „Selecao” a încheiat pe locul 3 din 4 echipe, după Franța și Olanda. Contra reprezentativei Țărilor de Jos a remizat la unu, cu un gol marcat în minutul 87, împotriva Franței a cedat cu 1-2, iar contra Finlandei a scos o remiză albă. 

Statistica meciurilor directe Suedia v Brazilia

Cele două formații nu s-au mai întâlnit din 2016, an în care au disputat două meciuri directe, ambele la Olimpiadă. În faza grupelor, Brazilia s-a impus cu un categoric 5-1, terminând pe prima poziție, iar Suedia a mers mai departe de pe locul 3, cu destul noroc. Ulterior, în sferturile de finală, sud-americanele au eliminat Australia (1-0), iar Suedia a trecut de SUA (2-1). În semifinale, drumurile lor s-au intersectat din nou și Suedia a ajuns în ultimul act al turneului, tranșând confruntarea la loviturile de departajare. 

În finala mică, Brazilia a pierdut cu Canada, 1-2, iar în finala mare, Suedia a cedat în fața Germaniei cu același scor, 1-2. 

16.08.16 OG Brazilia F - Suedia F 0-1 
07.08.16 OG Brazilia F - Suedia F 5-1
06.03.15 ALG Suedia F - Brazilia F 0-2
19.06.13 AMI Suedia F - Brazilia F 1-1
25.04.09 AMI Suedia F - Brazilia F 3-1

Cote pentru Suedia v Brazilia

Unibet oferă o cotă de 1.74 pentru un meci cu cel puțin trei reușite. Cota pentru ca ambele formații să marcheze e 1.61, iar cea pentru victoria gazdelor e 2.25 la același bookmaker. 

Suedia vs Brazilia Pont: Victorie Suedia, cu handicap asiatic (0)

Cota pentru victoria gazdelor cu handicap asiatic (0) a scăzut vertiginos. Între momentul când am început să scriu avancronica partidei și cel în care am terminat, aceasta s-a prăbușit de la 1.64 la 1.45 la Unibet. O variantă puțin mai convenabilă e cea de la Superbet, 1.50 în prezent, dar și bookmakerii de aici au mers inițial pe 1.60, scăzând ulterior. Oricum, pariul rămâne interesant, dat fiind că nordicele par mult mai în formă și mai determinate, în vreme ce braziliencele nu doar că vin după rezultate modeste, dar nici măcar nu prea marchează. Cu excepția confruntării cu Ungaria (3-1), în ultimele șase partide au înscris câte cel mult un gol pe meci.

Pont pariuri: Victorie Suedia, cu handicap asiatic (0)

Miza: 5/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Dan Bara

Status: Castigat

Dan Bara

Ponturi:

12

Castigate:

5

Pierdute:

3

Anulate:

0

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici