1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Amicale »
  5. SUA vs Costa Rica – Ponturi pariuri meci amical internațional, 10.06.2021. Americanii au câștigat CONCACAF Nations League

SUA vs Costa Rica – Ponturi pariuri meci amical internațional, 10.06.2021. Americanii au câștigat CONCACAF Nations League

Caramavrov
Caramavrov

2021-06-09 12:57:00

Fotbal - Meciuri amicale

10 Iunie 2021, 02:00

SUA

SUA

versus
Costa Rica

Costa Rica

1.47

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru SUA v Costa Rica

Pariuri pe amicalul SUA vs Costa Rica, de pe 10 iunie, ora 2:00 în România.

SUA se pregătește pentru Gold Cup CONCACAF, competiție pe care o va găzdui între 10 iulie și 1 august și pe care vrea s-o câștige.

SUA: Forma echipei, știri și statistici

Reprezentativa americană a câștigat pe 7 iunie CONCACAF Nations League, după o finală chinuitoare, cu Mexic. Băieții antrenați de Gregg Berhalter au fost conduși cu 1-0 din minutul 2, au egalat până la pauză, mexicanii au preluat din nou conducerea, pentru ca McKennie, mijlocașul lui Juventus Torino, să facă 2-2 în minutul 82. Pulisic, de la Chelsea, a marcat din penalty, în prelungiri, în minutul 114, iar adversarii au ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 120+4!

E posibil a această confruntare să-i fi epuizat pe americani și să nu mai fie la capacitate maximă pentru acest joc de pregătire, mai ales că, foarte probabil, au și petrecut după succesul cu Mexic.

În afară de McKennie și Pulisic, vedete de primă mână în marile campionate europene, să-i mai amintim pe Sargent de la Bremen, pe Brooks de la Wolfsburg și pe Reyna de la Dortmund și vom avea imaginea unei naționale foarte puternice.

De altfel, americanii au pierdut o singură partidă din ultimele 11 disputate, 1-2 cu Elveția, într-un amical!

Posibil ca unele dintre vedete să fie menajate la acest joc.

Costa Rica: Forma echipei, știri și statistici

Costa Rica a făcut două egaluri la CONCACAF Nations League, 0-0 cu Mexic și 2-2 cu Honduras, ambele meciuri pierdute după loviturile de departajare.

Naționala pregătită de Ronald Gonzalez Brenes este una arțăgoasă, care aleargă mult și care nu cedează până în ultima secundă. "Los Ticos" n-au pierdut niciuna din ultimele 17 partide la mai mult de un gol diferență. E drept că nici n-au câștigat la scor. Și, mai mult, ei n-au învins în ultimele 10 partide!

Costa Rica se pregătește și ea pentru Gold Cup, care începe fix peste o lună.

Costaricanii nu au nume mari în lot. Fundașul central Duarte joacă pentru Levante, iar fundașul stânga Oviedo, la FC Copenhaga. Mulți jucători din lot evoluează în campionatul propriu, dar sunt și unii care au contracte în SUA sau în Mexic.

Joel Campbell și Bryan Ruiz ar putea fi odihniți pentru acest joc, dar e posibil să vedem și alți jucători de pe banca de rezerve în primul 11.

Există un mare scandal în fotbalul din Costa Rica. Vedeta lui PSG, portarul Keylor Navas, și jucătorii Bryan Ruiz și Celso Borges sunt acuzați de fostul președinte al Federației, Eduardo Li, că ar fi amenințat că pierd intenționat trei meciuri la rând pentru ca selecționerul Jorge Luis Pinto să fie demis. Acesta din urmă a condus naționala Costa Rica între 2011 și 2014. Cei trei jucători i-au dat în judecată pe Eduardo Li și pe fostul director al federației, Rafael Vargas, pentru defăimare.

Echipe probabile

SUA Echipă probabilă SUA
Portar Steffen
Fundași McKenzie, Brooks, Ream
Mijlocaşi A Robinson, McKennie, Acosta, Dest
Atacanţi Musah, Sargent, Lletget
Costa Rica Echipă probabilă Costa Rica
Portar Moreira
Fundași Fuller, Duarte, Calvo, Oviedo
Mijlocaşi Batista, Borges, Tejeda, Leal
Atacanţi Pineda, Pulido

Statistica meciurilor directe SUA v Costa Rica

În ultimele 7 partide directe, nu au înscris ambele: au fost 3 victorii pentru Costa Rica și 4 pentru Statele Unite.

Americanii au câștigat ultimele două confruntări cu adversarii lor de azi: 1-0 și 2-0 în meciuri amicale.

Cote pentru SUA v Costa Rica

Cea mai bună cotă pentru o victorie a americanilor este 1.72, pe care o puteți juca la Superbet pariuri online.

În general, partidele dintre cel două echipe sunt echilibrate și nu se înscriu goluri multe. Avem o cotă de 1.45 pentru Under 3 total asiatic la agenția Betano.

SUA vs Costa Rica Pont: Costa Rica +1.5 handicap asiatic

Cred că reprezentativa Statelor Unite ale Americii nu va forța în acest joc și nu va folosi toți jucătorii importanți, pentru că vine după o finală epuizantă de CONCACAF Nations League. În plus, costaricanii n-au pierdut, în ultimul timp, la mai mult de un gol diferență, pentru că aleargă enorm și se agață de orice minge. Ultimul meci direct, tot un amical, s-a încheiat 1-0 pentru SUA, rezultat care ne-ar aduce câștig și astăzi. Pariul e verde în cazul în care Costa Rica bate, face egal sau pierde la un singur gol diferență.

Miza: 8/10
Cota: 1.47
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici