1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Amicale »
  5. Spania vs. Irlanda de Nord

Spania vs. Irlanda de Nord, Ponturi pariuri Fotbal Meciuri Amicale, 08.06.2024. Ultima repetiție pentru una dintre favoritele la titlul european

Alin Buzărin
Alin Buzărin

2024-06-07 16:42:00

Fotbal - Meciuri amicale

08 Iunie 2024, 22:30

Spania

Spania

versus
Irlanda de Nord

Irlanda de Nord

2.05

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Spania v Irlanda de Nord

Spania e doar pe locul 8 în clasamentul la zi FIFA, dar cu toate acestea, înaintea oricărui fel de turneu final, campioana europeană 2008 și 2012 și mondială 2010 nu-și propune altceva decât trofeul.

Înainte de a pleca spre Germania, ibericii au disputat deja un amical (5-0 cu Andorra), iar acum îl au programat pe ultimul, un fel de repetiție generală.

Adversarul, Irlanda de Nord, poziția 73 FIFA, nu are multe veleități, dar e bun să testeze nivelul Spaniei în această partidă care va avea loc la Palma de Mallorca.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Spania: Forma echipei, știri și statistici

Probabil că Luis de la Fuente va dori să vadă cât mai mulți jucători la lucru în acest ultim test, să-și facă o imagine asupra garniturii cu care va aborda meciurile din Germania.

E destul de greu să alegi cea mai bună formulă dintr-un lot extrem de valoros, a cărui cotă totală de Transfermarkt este de 1 miliard de euro!

Selecționerul pare să dea destul credit tinerilor, așa că n-ar trebui să ne mire dacă Lamine Yamal, Pedri sau Fermin ar fi titulari. Sunt însă și oameni cu mare experiență, precum Morata sau Nacho.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Irlanda de Nord: Forma echipei, știri și statistici

O reprezentativă care nu s-a calificat la Euro 2024, dar pe care o știm întrucâtva, pentru că am urmărit-o la București în luna martie, când a făcut 1-1 cu România.

Ne aducem aminte de ea ca de un adversar ațos, excelent pregătit fizic, dar și cu câțiva jucători de valoare, precum căpitanul Paddy McNair de la Middlesbrough, de Conor Bradley, rezervă la Liverpool, de Sea Charles, recent promovat în Premier League cu Southampton sau de veteranul din atac Josh Magennis, încă ”pe picioare” la 34 de ani.

Selecționata pregătită de Michael O`Neill are în palmaresul recent și un 1-0 în deplasare cu Scoția, echipă calificată la Euro 2024.

Echipe probabile

Spania Echipă probabilă Spania
Portar Unai Simon
Fundași D. Carvajal, R. LeNormand, Laporte, Alex Grimaldo
Mijlocaşi F. Ruiz, Rodri, Pedri
Atacanţi Dani Olmo, Morata, N. Williams
Irlanda de Nord Echipă probabilă Irlanda de Nord
Portar Peacock-Farell
Fundași C. Bradley, Paddy McNair, Hume, Spencer
Mijlocaşi Shea Charles, McCann, Price, Paddy Lane
Atacanţi C. Marshall, Magennis

Statistica meciurilor directe Spania v Irlanda de Nord

Există 16 dispute precedente, cu 10 succese iberice, 4 remize și 2 victorii britanice. Ele nu au însă prea mare relevanță, cât timp ultimul meci direct a fost acum 17 ani, în 2007, Spania învingând atunci cu 1-0 pe teren propriu.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Spania v Irlanda de Nord

Peste 3 goluri asiatic @1,55 sau chiar peste 3,5 goluri @2,00 din oferta Superbet pariuri sportive sunt alte variante bune de jucat.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Spania vs Irlanda de Nord Pont: Peste 1,5 goluri asiatic la pauză

Sigur că Spania e mare favorită și probabil că va obține victoria în această ultimă repetiție. Prin valoarea lotului, dar și pentru moralul cu care va merge în Germania. Ibericii au o filosofie: duc echipa peste tot în țară, acum ea mergând în Baleare, la Palma de Mallorca. Asta ca oamenii din cât mai multe orașe să vadă pe viu ”la seleccion”. Iar acestor oameni trebuie să le oferi calitate, ofensivă, goluri, spectacol. De aceea e de așteptat ca Spania să atace încă din start, iar până la pauză în meci să se înscrie măcar de două ori. Alegem așadar de la Superbet Pariuri Sportive o cotă de 2,05 pentru ”total goluri în prima repriză – peste 1,5”.

Miza: 8/10
Cota: 2.05
Status: Castigat

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am publicat în presa scrisă vreo 1 ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici