1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Amicale »
  5. FC Slonim vs FK Arsenal Djerjinsk – Ponturi Pariuri amical 31.03.2020. Ultimele retușuri înainte de începerea ligii secunde

FC Slonim vs FK Arsenal Djerjinsk – Ponturi Pariuri amical 31.03.2020. Ultimele retușuri înainte de începerea ligii secunde

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-03-30 23:15:00

Fotbal - amicale

31 Martie 2020, 14:00

Slonim

Slonim

versus
Arsenal Djerjinsk

Arsenal Djerjinsk

1.97

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Slonim v Arsenal Djerjinsk

FC Slonim – Arsenal Djerjinsk, partidă amicală programată marți, de la ora 14.00, între două formații din liga a doua a campionatului din Belarus, ar trebui să încălzească motoarele pentru debutul sezonului programat pe 18 aprilie.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Slonim: Forma echipei, știri și statistici

FC Slonim a scăpat de la retrogradarea în liga a treia, anul trecut, într-un mod nu foarte glorios. Echipa a terminat pe locul 13 din 15 posibile, cu 21 de puncte și golaveraj 18-47. A avut al doilea cel mai slab atac din competiție, dar a beneficiat de faptul că din liga a doua a picat o singură formație (ultima clasată).

Dar sezonul l-a terminat în genunchi, cu doar două puncte și golaveraj 3-19 în ultimele 8 etape.

În acest an a disputat 4 meciuri: 2-6 cu echipa a doua a celor de la Neman Grodno, 0-0 cu FC Lida (locul 7 în precedenta ediție a ligii secunde), 0-0 cu FC Minsk și 1-1 cu Arsenal Djerjinsk.
Formația pare în continuare într-o criză de formă și de rezultate, cu probleme în atac, ceea ce, în noul sezon, s-ar putea concretiza într-un mare pericol de retrogradare.

Arsenal Djerjinsk: Forma echipei, știri și statistici

Arsenal Djerjinsk a promovat la pas sezonul trecut, din Liga 3, câștigându-și competiția cu 5 puncte avans față de ocupanta locului 2 (doar 8 puncte pierdute în 28 de etape) și un impresionant golaveraj: 119-14. Formația din Djerjinsk a terminat sezonul în trombă, cu 9 victorii în ultimele 9 etape.

Totuși, noul campionat poate să însemne o cu totul altă provocare. Primele meciuri oficiale, cu echipe din prima ligă, în Cupa Belarusului, au fost niște dezastre: 1-3 cu Gorodeja și 1-4 cu Minsk. Într-un alt amical, cu Neman Grodno (tot din Liga 1) s-a încasat o nouă bătaie, scor 0-2. În schimb, Arsenal arată mai bine cu formațiile din același eșalon valoric. A bătut cu 3-0 FK Oshmyany, principala adversară din liga a treia anul trecut (promovată și ea în liga a doua), a fost o consolare prea palidă. În urmă cu 10 zile a remizat acasă, scor 1-1, cu FC Slonin, echipă căreia îi întoarce vizita acum.

Echipe probabile

Slonim Echipă probabilă Slonim
Portar V. Korney
Fundași Usovici, Zaboronko, Kirișenko, Zubrițki
Mijlocaşi Trașinski, Harlanov – Tișko, Berg, Jurneviș
Atacanţi Bal
Arsenal Djerjinsk Echipă probabilă Arsenal Djerjinsk
Portar Abramovici
Fundași Kapski, Skșinețki, Kovel, Safi
Mijlocaşi Karnițki, Mamaev, Voronkov, Rojkov
Atacanţi Osipenko, Hleb

Statistica meciurilor directe Slonim v Arsenal Djerjinsk

Pe 21 martie, la Djerjinsk, scorul între cele două formații a fost egal, 1-1. A fost singura partidă directă de până acum.  

Cote pentru Slonim v Arsenal Djerjinsk

Acum 10 zile s-au înscris două goluri în amicalul dintre cele două formații. Diferența dintre ele nu e mare. Putem paria că se vor da maximum 3 goluri (-3,5), cota 1,75 pe Betano. Aceeași agenție are o cotă foarte bună pentru pariul pe maximum un gol în prima repriză – 1,77.

Slonim vs Arsenal Djerjinsk Pont: Arsenal Djerjinsk câștigă, egalul returnează banii

Arsenal Djerjinsk a câștigat astă-toamnă clar Liga a 3-a, unde în acest sezon va fi colegă cu FC Slonim. Aceasta a terminat sezonul trecut pe locul 13 din 15 posibile în Liga a 2-a, cu 8 meciuri consecutive fără victorie. Partida amicală de acum 10 zile dintre cele două formații s-a terminat la egalitate, dar Arsenal dă impresia că e, totuși, o echipă pe trend ascendent, mai motivată în perspectiva noului sezon. Mizăm în acest amical pe victoria oaspeților în pariul fără egal (X-ul returnează banii) – cota 1,97 pe Betano.

Slonim vs Arsenal Djerjinsk Pont: Arsenal Djerjinsk sau egal (X2)

Slonim s-a salvat în extremis de la retrogradare sezonul trecut, fiind una dintre echipele slabe din liga a 2-a din Belarus. De fapt Slonim nu mai cunoaște victorie din septembrie, venind după 10 meciuri în care ori a pierdut ori a remizat, inclusiv un 1-1 cu oponenții de astăzi sau un 2-6 cu Neman 2 într-un alt meci amical. Arsenal Djerjinsk este o nou promovată în liga a 2-a, fiind pe un drum bun chiar dacă în Cupă au niște înfrângeri clare. Însă în meciurile amicale s-au mișcat bine, venind după un succes 3-0 cu Oshmyany, echipă de o valoare similară. Consider astfel că Arsenal nu va pierde, pariul mergând pe x2 la o cotă oferită de Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici