1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Amicale »
  5. Schalke 04 vs Șahtior Donețk. Ponturi Pariuri Amicale, 09.07.2021

Schalke 04 vs Șahtior Donețk. Ponturi Pariuri Amicale, 09.07.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-07-08 18:53:00

Fotbal - Meciuri amicale

09 Iulie 2021, 19:00

Schalke 04

Schalke 04

versus
Șahtior Donețk

Șahtior Donețk

1.62

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Schalke 04 v Șahtior Donețk

Schalke și Șahtior Donețk se întâlnesc într-o partidă amicală care se va disputa sâmbătă seară, în Austria. Cele două fac parte din lumi diferite. Germanii, proaspăt retrogradați, țintesc o revenire rapidă în Bundesliga. Ucrainenii, depășiți de Dinamo Kiev, încearcă să-și recapete tronul sub comanda lui Roberto De Zerbi. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Schalke 04: Forma echipei, știri și statistici

Schalke se pregătește de startul într-o aventură pe care nu și-a dorit-o. Echipa lui Dimitrios Grammozis a retrogradat de pe ultima poziție din Bundesliga, dar încearcă să revină cât mai repede în prim-planul fotbalului german. 2 Bundesliga ia startul în 23 iulie, iar Schalke are un adversar tare încă din prima etapă - o va întâlni pe Hamburg, astfel încât trebuie să fie cât mai bine pregătită. Grammozis a primit credit, la finalul unui sezon în care Schalke a avut nu mai puțin de 4 antrenori. Grecul mizează, în principiu, cam pe același grup de jucători, din care au dispărut cei care veniseră sub formă de împrumut, ca să pună umărul pentru o salvare miraculoasă - Huntelaar, Kolasinac sau William - plus Serdar, vândut la Hertha. Schalke l-a readus pe Ozan Kabak, pe care Liverpool nu l-a transferat definitiv, dar i-a cumpărat și pe Ranftl, de la Lask Linz, și Palsson, de la Darmstadt. 

Până acum, Schalke a jucat 3 partide amicale. Le-a umplut poarta amatorilor de la Wesel Lackhausen (8-0) și SF Hamborn (14-0), dar, în ultima partidă, cea mai serioasă de până acum, a remizat cu Zenit (0-0). Grammozis a folosit același 3-5-2 din finalul sezonului precedent, dar, evident, a schimbat o parte a jucătorilor. Nu au lipsit Fahrmann, Ranftl și Palsson, dar nici Bulter, un alt nou venit, fostul atacant al lui Union Berlin. Ouwejan, olandezul care a jucat în Serie A, la Udinese, în sezonul precedent, a fost și el titular. Benito Raman, Amine Harit, Can Bozdogan și Nastasjic au lipsit din motive medicale și e posibil să nu joace nici cu Șahtior, cel puțin nu din primul minut. 

Șahtior Donețk: Forma echipei, știri și statistici

Șahtior Donețk a pierdut titlul în mod surprinzător, în fața lui Dinamo Kiev, o echipă mult mai slab cotată la începutul sezonului precedent. Experiența lui Mircea Lucescu a făcut-o pe Dinamo campioană, în ciuda tinereții lotului și a șanselor mici cu care era creditată echipa din capitală. Pentru a schimba mersul lucrurilor, Șahtior a adus antrenor din Serie A. Roberto De Zerbi a semnat cu ucrainenii și are două obiective clare - titlul și calificarea în grupele UEFA Champions League, acolo unde, în sezonul precedent, Șahtior a obținut două victorii uriașe împotriva lui Real Madrid, grație cărora a mers mai departe în Europa League. Pentru a-și îndeplini obiectivul, De Zerbi l-a luat cu el pe Marlon (12 milioane), dar i-a mai adus și pe Lassina Traore (10 milioane, de la Ajax) și Pedrinho (18 milioane, de la Benfica). La capitolul plecări, în afara lui Khocholava, transferat la FC Copenhaga, lista nu cuprinde nume importante.

La fel ca Schalke, Șahtior a disputat 3 partide amicale și a câștigat de două ori, 5-0 cu St. Johann in Tirol și 2-1 cu Turkgucu Munchen. Între aceste două victorii, și-a făcut loc și eșecul cu Rakow Czestochowa (1-2). Internaționalii ucraineni au revenit, dar s-au integrat în lot în mod diferit. Trubin și Sudakov au fost titulari în ultimul amical, spre deosebire de Piatov, Stepanenko, Matvienko și Marlos care au acuzat ceva probleme medicale, dar s-au antrenat alături de grup, la ultimele ședinte. Krivtsov este accidentat. Tot două săptămâni de pregătire mai are și Șahtior, înaintea startului noului sezon. 

Echipe probabile

Schalke 04 Echipă probabilă Schalke 04
Portar Fahrmann
Fundași Becker, Thiaw, Kaminski
Mijlocaşi Ranftl, Palsson, Latza, Mikailov, Ouwejan
Atacanţi Terodde, Bulter
Șahtior Donețk Echipă probabilă Șahtior Donețk
Portar Trubin
Fundași Dodo, Bondarenko, Marlon, Korniienko
Mijlocaşi Maycon, Marcos Antonio - Tete, Pedrinho, Alan Patrick
Atacanţi Dentinho

Statistica meciurilor directe Schalke 04 v Șahtior Donețk

Schalke și Șahtior nu s-au mai întâlnit de 5 ani, când s-au luptat pentru calificarea în optimile Europa League. Minerii au ieșit câștigători, 0-0 acasă și 3-0 în deplasare. 

Cote pentru Schalke 04 v Șahtior Donețk

Șahtior are 1.80 la victorie. Un meci cu goluri în ambele porți este cotat la 1.60.

Schalke 04 vs Șahtior Donețk Pont: Peste 2.5 goluri

Teoretic, ar trebui să fie un meci deschis, în care ambii antrenori să pună la punct lucrurile care încă nu merg. Șahtior a făcut doar meciuri cu cel puțin 3 goluri în amicale, iar în două dintre cele 3 partide a marcat, dar a și luat gol. Primii adversari ai germanilor au fost niște amatori, cărora Schalke le-a dat nu mai puțin de 22 de goluri, dar ultimul amical a fost un 0-0 cu Zenit. Cred că va ieși o partidă agreabilă, în care sunt șanse mari să vedem cel puțin 3 goluri. Betano pariuri oferă cea mai bună cotă de pe piață.

Miza: 8/10
Cota: 1.62
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici