1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Amicale »
  5. Real Madrid vs Milan. Ponturi Pariuri Amicale, 08.08.2021. Amical de gală în Austria

Real Madrid vs Milan. Ponturi Pariuri Amicale, 08.08.2021. Amical de gală în Austria

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-08-08 00:39:00

Fotbal - Meciuri amicale

08 August 2021, 19:30

Real Madrid

Real Madrid

versus
AC Milan

AC Milan

1.65

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Real Madrid v AC Milan

Real Madrid și AC Milan se întâlnesc într-unul dintre cele mai tari meciuri amicale de azi. Vicecampioanele Spaniei și Italiei nu s-au mai întâlnit de 3 ani. Meciul se va disputa în Austria și va prilejui revederea lui Carlo Ancelotti cu echipa alături de care a câștigat două Champions League la mijlocul anilor 2000. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Real Madrid: Forma echipei, știri și statistici

Real Madrid pregătește startul noului sezon cu un amical de gală cu AC Milan. Madrilenii au terminat pe poziția secundă sezonul precedent, iar asta a însemnat despărțirea de Zinedine Zidane. În locul său a venit Carlo Ancelotti, la a doua experiență pe Santiago Bernabeu. În condițiile în care Barcelona l-a pierdut pe Messi, Real Madrid se va lupta la titlu cu Atletico Madrid, dacă nu cumva echipa lui Simeone va avea prima șansă în lupta la titlu. Asta pentru că Madridul intră într-o nouă eră. Pe lângă despărțirea de Zidane, Real a mai pierdut doi jucători extrem de importanți, care au dus greul în campaniile câștigătoare în Champions League. Sergio Ramos a plecat la Paris, iar Raphael Varane, la Manchester United. În locul lor a venit doar Alaba, liber de contract de la Bayern Munchen. Real Madrid a jucat un singur amical în această avră, 1-2 cu Rangers. Săptămâna viitoare, Madridul joacă primul meci de campionat, cu Alaves. 

Alaba va fi titular în centrul defensivei, alături de Nacho sau Eder Militao, care vine după un sezon bun. Benzema, revenit la antrenamente în această săptămână, ar putea intra din primul minut, într-un compartiment ofensiv din care vor mai face parte Rodrygo și Hazard. Belgianul este așteptat să facă, în sfârșit, dovada talentului imens pe care-l are. Toni Kroos este accidentat, iar Odriozola a fost testat pozitiv la Covid 19. Asensio este plecat la naționala olimpică, alături de care a obținut medalia de argint la Tokyo. Dani Carvajal are, la rându-i, ceva probleme care l-ar putea face indisponibil. 

AC Milan: Forma echipei, știri și statistici

Milan a terminat sezonul trecut pe locul secund, cea mai bună clasare din ultimii 9 ani, iar asta i-a făcut pe oficialii rossonerilor să meargă tot pe mâna lui Stefano Pioli. În pregătirea unui sezon în care va evolua în Liga Campionilor după 8 ani, Milan a câștigat două meciuri, 6-0 cu Pro Sesto și 5-0 cu Modena, și a remizat în alte două. A fost 1-1 cu Nice și 0-0 cu Valencia. Pioli s-a declarat mulțumit de angajamentul jucătorilor, în condițiile în care a avut aproape tot lotul la dispoziție. Giroud este principala noutate din lot. Atacantul francez a venit de la Chelsea și a avut nevoie de doar 5 minute pentru a marca primul său gol, în meciul cu Nice. Tomori, Tonali, Maignan, Ballo-Toure au fost cumpărați definitiv, în vreme ce Brahim Diaz a fost împrumutat de la Real pentru următoarele două sezoane.

Kessie a fost plecat la Jocurile Olimpice și încă nu s-a întors din vacanță, astfel că nu va juca împotriva Realului. Bennacer și Zlatan Ibrahimovic sunt accidentați. Giroud ar putea fi titular în amicalul cu Real, la fel ca Diaz, Rebic și Romagnoli. Kjaer abia a revenit la antrenamente, după Euro 2020 și nu va juca. Maignan nu are rival pentru postul de portar, iar Tătărușanu va trebui să se mulțumească cu statutul de rezervă. Hauge va pleca la Frankfurt și nu va face parte din lot. 

Echipe probabile

Real Madrid Echipă probabilă Real Madrid
Portar Courtois
Fundași Carvajal, Nacho, Alaba, Marcelo
Mijlocaşi Modric, Valverde, Odegaard
Atacanţi Rodrygo, Benzema, Hazard
AC Milan Echipă probabilă AC Milan
Portar Maignan
Fundași Calabria, Tomori, Romagnoli, Theo Hernandez
Mijlocaşi Tonali, Krunic - Castillejo, Diaz, Rebic
Atacanţi Giroud

Statistica meciurilor directe Real Madrid v AC Milan

Real Madrid și Milan nu s-au mai întâlnit într-un meci oficial din 2010, când remizau pe San Siro în grupele Ligii Campionilor (2-2). Ultimele 4 partide, toate amicale, s-au încheiat cu două victorii ale Realului, 3-1 și 5-1, o remiză, 0-0, și un succesl al rossonerilor, 4-2. 

Cote pentru Real Madrid v AC Milan

Milan are 1.85 să iasă neînvinsă de pe teren. Un meci cu cel puțin 3 goluri este cotat la 1.75.

Real Madrid vs AC Milan Pont: GG - Ambele marchează

Real Madrid și AC Milan sunt două dintre echipele istorice ale fotbalului mondial, echipe care au împreună 20 de Ligi ale Campionilor. Aflate în momente diferite ale pregătirii, cele două anunță un meci echilibrat în care toată lumea așteaptă să vadă spectacol. În general, meciurile dintre cele două au oferit goluri și pe această rețetă merg și eu. 3 dintre ultimele 4 întâlniri directe au adus goluri în ambele porți, așa că am ales această opțiune din oferta de pariuri Superbet.

Miza: 8/10
Cota: 1.65
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici