1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Amicale »
  5. PSV Eindhoven vs AC Milan

PSV Eindhoven vs AC Milan. Ponturi Pariuri Amicale, 30.12.2022

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-12-30 01:17:00

Fotbal - Meciuri amicale

30 Decembrie 2022, 19:15

PSV Eindhoven

PSV Eindhoven

versus
AC Milan

AC Milan

1.86

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru PSV Eindhoven v AC Milan

PSV Eindhoven și AC Milan se întâlnesc în cel mai tare meci amical din finalul anului. Olandezii și italienii se pregătesc pentru reluarea Eredivisie și Serie A, programată pentru săptămâna viitoare. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

110 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

PSV Eindhoven: Forma echipei, știri și statistici

PSV Eindhoven mai are o săptămână până la primul meci oficial, cel de pe 7 ianuarie cu Sparta Rotterdam, iar Ruud van Nistelrooy încearcă să-și aducă echipa în cea mai bună formă pentru reluarea campionatului. Olandezii au jucat două meciuri amicale și le-au câștigat pe ambele, 4-2 cu Rakow și 2-1 cu Sassuolo. În Eredivisie, PSV este pe locul 3, la egalitate cu Ajax și la doar 3 puncte în spatele liderului Feyenoord. În ultima etapă dinaintea întreruperii campionatului, PSV a pierdut surprinzător pe teren propriu, 0-1 cu AZ Alkmaar. PSV are al doilea atac din campionat, cu 42 de goluri marcate, două mai puțin decât Ajax, dar defensiva este destul de nesigură. Olandezii au încasat 20 de goluri în cele 14 meciuri de până acum, și au cea mai slabă apărare din primele 6 clasate.

Vânzarea lui Cody Gakpo la Liverpool îl silește pe van Nistelrooy să schimbe din mers lucrurile în ofensivă. Gakpo era golgheterul campionatului, cu 9 goluri, și piesă esențială în ofensiva lui PSV. van Nistelrooy va juca un 4-2-3-1, cu Saibari, Madueke și Vertessen în spatele lui Oppegard. Boscagli va lipsi din pricina unei accidentări. 

FREEBETS, ROTIRI GRATUITE ȘI MULTE ALTE CADOURI – CLICK AICI

AC Milan: Forma echipei, știri și statistici

Milan reia campionatul mai repede și va juca la Salerno la mijlocul săptămânii viitoare, în primul meci din 2023. După prima parte a sezonului, campioana Italiei ocupă locul secund, la 8 puncte în spatele liderului Napoli, dar speră să reducă din această diferență încă după prima etapă din 2023, dat fiind că Napoli joacă pe terenul Interului miercurea viitoare. În perspectiva reluării sezonului, Milan a participat la un turneu amical în Dubai, dar n-a reușit să câștige niciunul dintre cele două meciuri amicale. Eșecul cu Arsenal (1-2) a fost urmat de o altă înfrângere, la un scor mai drastic, 1-4 cu Liverpool. Pioli n-a folosit cea mai bună formulă de echipă, date fiind problemele de lot pe care le-a avut, accidentați și jucători plecați la mondialul din Qatar. 9 dintre ultimele 10 meciuri ale rossonerilor au avut cel puțin 3 goluri.

Nici la Eindhoven Milan nu va putea utiliza cel mai bun prim 11, în condițiile în care Theo Hernandez și Giroud abia s-au întors la echipă după ce au jucat finala cu Argentina, în urmă cu nici două săptămâni. În atac, Pioli îl va titulariza pe Rebic, pentru că Origi nu oferă nicio garanție și nici nu stă foarte bine din punct de vedere fizic. Kalulu și Tomori vor reface cuplul din centrul defensivei, iar Tătărușanu va juca în locul accidentatului Maignan. Florenzi, Messias și Ibrahimovic sunt ceilalți jucători cu probleme fizice.

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Echipe probabile

PSV Eindhoven Echipă probabilă PSV Eindhoven
Portar Benitez
Fundași Mwene, Teze, Obispo, Max
Mijlocaşi Sangaré, Van den Heuvel - Saibari, Madueke, Vertessen
Atacanţi Oppegard
AC Milan Echipă probabilă AC Milan
Portar Tătărușanu
Fundași Calabria, Kalulu, Tomori, Dest
Mijlocaşi Bennacer, Tonali - Saelemaekers, De Ketelaere, Leao
Atacanţi Rebic

Statistica meciurilor directe PSV Eindhoven v AC Milan

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit din august 2013, când Milan o scotea pe PSV din play-off-ul Ligii Campionilor, 1-1 în deplasare și 3-0 pe teren propriu. În 3 vizite la Eindhoven, Milan a scos doar un egal și a pierdut de două ori, 0-1 și 1-3. În cele 6 partide din Liga Campionilor, palmaresul este egal - câte două victorii și două remize.

211 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ EXCLUSIV– CLICK AICI

Cote pentru PSV Eindhoven v AC Milan

GG-ul are 1.66. Un meci cu cel puțin 9 cornere este cotat la 1.80.

299 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

PSV Eindhoven vs AC Milan Pont: Peste 2.5 goluri

În cele 2 partide de pregătire jucate în decembrie PSV a înregistrat 2 rezultate de peste 2,5 goluri soldate și cu GG – Ambele marchează, victorii cu Sassuolo (2-1) și cu Rakow (4-2). Aceeași situație o regăsim și la AC Milan. Două partide amicale, ambele de peste 2,5 goluri cu ambele formații punctând pe tabela de marcaj. Scorurile sunt și ele asemănătoare, doar că AC Milan a pierdut cele 2 partide, 1-2 cu Arsenal și 1-4 cu Liverpool. Este ultimul amical, dar nu vor fi pe teren cele mai bune echipe, astfel încât va fi loc de erori și de goluri multe. Pe un astfel de scenariu mă bazez pentru meciul de la Eindhoven. Cota am ales-o din oferta de pariuri sportive Unibet.

Miza: 6/10
Cota: 1.86
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici