1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Amicale »
  5. Portugalia vs Israel, Ponturi pariuri meciuri amicale. 09.06.2021. Reglaj pentru păstrarea titlului

Portugalia vs Israel, Ponturi pariuri meciuri amicale. 09.06.2021. Reglaj pentru păstrarea titlului

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2021-06-09 01:31:00

Fotbal - Meciuri amicale

09 Iunie 2021, 21:45

Portugalia

Portugalia

versus
Israel

Israel

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Portugalia v Israel

După confruntarea de-acum câteva zile cu vecinii iberici, portughezii au un ultim meci de pregătire în compania Israelului. Selecționerul veteran Fernando Santos și ai săi încearcă să facă un ultim reglaj pe Estadio „José Alvalade” înaintea startului la Euro, unde vor avea meciul uvertură cu Ungaria. Fiind campioana europeană en titre, evident, că se va ținti păstrarea titlului. O țintă foarte dificil de atins, reușită all-time doar de vecina Spanie. Israelul, aflată pe locul 85 în lume, între Uganda și Uzbekistan, vinde după o victorie amicală încurajatoare. Cu Portugalia nu-i va fi însă ușor, dar fiind doar un meci amical, poate spera la un rezultat bun. Pontul acestui joc poate fi găsit la finele analizei.

Portugalia: Forma echipei, știri și statistici

Reprezentativa Portugaliei va avea dificila misiune de a-și păstra titlul european dobândit acum cinci ani, în Franța. Căci numai Spania a izbutit până acum așa ceva. Fără îndoială, se află printre favoritele competiției, având anvergură și jucători pe măsură. A început bine și campania pentru calificare la Mondialul din Qatar-2022, cu toate că nu a avut parte chiar de adversare dificile. Marile bătăi de cap ale tehnicianului Fernando Santos vin de la faptul că are la dispoziție mulți fotbaliști de valoare și va trebui să aibă priceperea de a-i selecționa pe cei mai în formă. De aceea, cu prilejul acestui meci va rula mai mulți dintre ei, mai ales pe cei care nu au evoluat în amicalul contra Spaniei.

Cele trei meciuri din cadrul preliminariilor CM, disputate în 2021: 1-0 (a) cu Azerbaidjan, 2-2 (d) cu Serbia și 3-1 (d) cu Luxemburg. Acestora li se adaugă amicalul de-acum cinci zile, din Spania, încheiat cu scor alb. În ultimii doi ani, din 12 partide jucate, a pierdut doar una singură (în Franța, în Liga Națiunilor UEFA), în rest a învins în 7 și a remizat în 4.

Israel: Forma echipei, știri și statistici

Reprezentativa Israelului a cam tot încasat-o în ultima vreme, fiind un etern out-sider care în afară de a încurca pe vreuna dintre favoritele grupei în care au împins-o sorții, nu are alte reușite. A avut un start modest în preliminariile CM, câștigând doar în fața modestei Moldova... S-a mai scos cu victoria de-acum patru zile în Muntenegru, cât se poate spune că te scoate cu un amical.

Cele trei meciuri din cadrul preliminariilor CM, disputate în 2021: 0-2 (a) cu Danemarca, 1-1 (a) cu Scoția, 4-1 (d) cu Moldova. Acestora li se adaugă amintitul amical de-acum cinci zile, din Muntenegru, pe care și l-a adjudecat cu 3-1.

Echipe probabile

Portugalia Echipă probabilă Portugalia
Portar Rui Silva
Fundași João Cancelo, José Fonte, Rúben Dias, Nuno Mendes
Mijlocaşi João Moutinho, Danilo Pereira – Bruno Fernandes, Pote, Jota
Atacanţi André Silva
Israel Echipă probabilă Israel
Portar Martziano
Fundași Dasa, Tibi, Menachem, Davidzada
Mijlocaşi Solomon, Natsho, Lavi, Fani
Atacanţi Malede, Zahavi

Statistica meciurilor directe Portugalia v Israel

De 6 ori s-au confruntat până acum cele două reprezentative. De 3 ori au câștigat portughezii, de 2 ori a fost egal și o dată au învins israelienii. Ultima oară s-au întâlnit în 2013, în preliminariile pentru CM 2014, ambele întâlniri încheindu-se la egalitate, 3-3 la Ramat-Gan și 1-1 la Lisabona.

Cote pentru Portugalia v Israel

Betano pariuri oferă o cotă de 2,40 pentru pauză X.

Portugalia vs Israel Pont: Sub 3 goluri asiatic

Campioana europeană en titre, Portugalia, este favorită clară a acestei partide. Fernando Santos este interesat și de victorie, evident, însă va fi mai atent dacă schemele de joc pe care le-a conceput funcționează așa cum și-ar dori și totodată la cei care le vor interpreta în teren. De aceea, este de așteptat să efectueze toate înlocuirile pentru a ști cât mai bine ce trebuie făcut în meciul de deschidere cu Ungaria. De partea cealaltă, selecționerul Willi Ruttensteiner va testa la rându-i jucători și tactici, dar ceva mai relaxat decât omologul său. Evident, dacă va evita înfrângerea, va fi un rezultat cât se poate de bun și încurajator pentru el și elevii săi. Fiind așadar un meci în care portughezii în primul rând se testează și vor evita dueluri inutile spre a nu se accidenta, iar de partea cealaltă israelienii vor trage să nu piardă, nu mă aștept la un festival de goluri. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Fotbal - Meciuri amicale

Sub 3 goluri asiatic

1.60
Portugalia vs Israel

09 Jun 21, 21:45

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici