1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Amicale »
  5. Polonia vs Islanda. Ponturi Pariuri Amicale, 08.06.2021

Polonia vs Islanda. Ponturi Pariuri Amicale, 08.06.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-06-07 19:57:00

Fotbal - Meciuri amicale

08 Iunie 2021, 19:00

Polonia

Polonia

versus
Islanda

Islanda

1.78

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Polonia v Islanda

Polonia joacă împotriva Islandei, ultimul amical înaintea debutului la Euro 2021. Polonezii au un singur succes în ultimele 6 meciuri și întâlnesc un adversar care a pierdut de 8 ori în ultimele 10 partide. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Polonia: Forma echipei, știri și statistici

Polonezii sunt circumspecți înaintea debutului campionatului european. Venirea lui Paulo Fonseca, după calificarea la Euro, nu a adus și saltul calitativ pe care-l așteptau șefii federației de la Varșovia. Polonia are doar un succes în ultimele 6 meciuri și nu mai puțin de 3 eșecuri. Doar Andorra a pierdut în fața polonezilor în ultimele 8 luni, iar partidele cu Spania, Suedia și Albania se anunță extrem de dificile. E adevărat, toate cele 3 eșecuri au venit în meciuri cu adversari importanți - 0-2 cu Italia, 1-2 cu Olanda și 1-2 cu Anglia.

În primul joc de pregătire dinaintea turneului final, Polonia a remizat acasă cu Rusia (1-1), un alt adversar în criză. Doar Andorra nu a reușit să marcheze împotriva Poloniei în ultimele 6 meciuri. 

Dacă amicalul cu Rusia a fost folosit de Paulo Sousa pentru a-i vedea și pe alții la lucru, acum, cu mai puțin de o săptămână înaintea debutului la Euro, portughezul va trimite în teren artileria grea. Szczesny va fi în poartă, Glik va intra în centrul defensivei, iar Milik și Lewandowski vor forma cuplul de atac. Deși a marcat cu Rusia, Swierczok nu va fi titular. 

Islanda: Forma echipei, știri și statistici

Islanda a ratat calificarea la Euro în mod dramatic, în ultimele secunde ale meciului decisiv cu Ungaria, după ce a eliminat naționala României. Nordicii sunt la finalul unui ciclu, iar asta se vede în rezultatele înregistrate până acum. Doar două victorii în ultimele 10 partide și nu mai puțin de 8 eșecuri. Islanda a învins doar Liechtenstein (4-1) și Feroe (1-0) în această perioadă și a pierdut cu Armenia (0-2) sau Mexic (1-2). Dacă extindem căutarea și mai mult în urmă, vedem că islandezii au 10 eșecuri și 3 victorii în ultimele 13 partide. Al treilea succes este cel cu România (2-1), din toamna trecută. Islanda nu a remizat în niciunul dintre ultimele 16 meciuri. Ultima remiză a fost un 0-0 în Turcia, în toamna lui 2019.

Amicalul cu Feroe, din urmă cu 4 zile, a pus punct unei serii de 12 meciuri în care Islanda a luat gol. 5 dintre cele 10 înfrângeri au fost la mai mult de un gol diferență. 

Mikael Andersson a marcat golul cu Feroe, dar asta nu-l va aduce în primul 11 al lui Arnar Vidarsson. Selecționerul Islandei nu va schimba nimic în apărare și la mijlocul terenului. Sigtorsson va juca în ofensivă, iar în spatele său va fi o linie de 3, cu Johannesson, Gudmundsson și Bodvarsson. Gudjohnsen va fi rezervă, la fel ca Thorsteinsson.

Echipe probabile

Polonia Echipă probabilă Polonia
Portar Szczesny
Fundași Helik, Glik, Bednarek
Mijlocaşi Bereszynski, Zielinski, Krychowiak, Moder, Rybus
Atacanţi Lewnadowski, Milik
Islanda Echipă probabilă Islanda
Portar Kristinsson
Fundași Sampsted, Hermannsson, Ingi Bjarnason, Fridriksson
Mijlocaşi Bodvarsson, Bjarnason, Gunnarsson, Johannesson, Gudmundsson
Atacanţi Sigtorsson

Statistica meciurilor directe Polonia v Islanda

Polonia a câștigat 5 dintre cele 6 meciuri directe cu Islanda. Excepția este un rezultat de egalitate (1-1), înregistrat tocmai în 2001. Ultima confruntare directă dintre cele două s-a jucat în noiembrie 2015, iar polonezii s-au impus cu 4-2. 

Cote pentru Polonia v Islanda

Polonia are 1.47 la victorie, iar un Over 2.5 asiatic are 1.83.

Polonia vs Islanda Pont: Polonia - handicap asiatic (-1)

În mod normal, Polonia ar trebui să se impună fără mari probleme în fața unui adversar care a învins doar Feroe și Liechtenstein în ultimele 10 partide. Polonezii sunt mai valoroși, joacă la echipe mai bune și au un antrenor mai bun. Paulo Fonseca are nevoie de un rezultat bun înainte de Euro, mai ales că venirea sa nu a adus mare lucru. Mizez pe o răbufnire de orgoliu a polonezilor, cu mai puțin de o săptămână înainte de startul turneului final. Winmasters pariuri sportive propune cea mai bună cotă de pe piață pentru un handicap asiatic (-1). La un succes la limită, miza va fi returnată.

Miza: 8/10
Cota: 1.78
Status: Pierdut

Polonia vs Islanda Pont: Victorie Polonia

#Cota2. E ultima repetiție a polonezilor înainte de turneul final al Campionatului European și e clar că aceștia își doresc un joc consistent și o victorie lejeră, pentru a avea un moral ridicat înainte de confruntările oficiale cu Spania, Suedia și Albania. Iar atacul lor stelar, cu Milik și Lewandowski, ne dă speranțe pentru un succes în seara asta. Islandezii sunt într-o cădere evidentă de joc și de rezultate. Nu mai bat pe nimeni, în afara echipelor din lumea a 4-a, și e foarte posibil să se încline și astăzi.

Fotbal - Meciuri amicale

Victorie Polonia

1.38
Polonia vs Islanda

08 Jun 21, 19:00

Miza: 1/10
Cota: 1.38
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici