Share

Oskarshamns vs Almeboda/Linneryd, Ponturi Pariuri Meciuri, 25.03.2020, Un nou test suedez

Amicale

Cota: 1.55

Adaugat de: Burlacu Ștefan

24 Mar 2020 22:35 242 0
Logo Oskarshamns
Logo Almeboda/Linneryd
Oskarshamns
Almeboda/Linneryd
VS
20:00 25 Martie 2020
Fotbal - Meciuri amicale

Analiză și informații pentru Oskarshamns v Almeboda/Linneryd

Un alt pont de la o altă partidă de verificare între două formații suedeze vine de la meciul dintre Oskarshamns și Almeboda/Linneryd, meci ce este programat de la ora 20 00. Mai multe informații,dar și pariul ales, în cele de mai jos.

Oskarshamns: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î V

Oskarshams e una din puținele formații din Suedia ce a disputat și meciuri oficiale în această perioadă. Oskarshams a disputat 3 meciuri în Cupa Suediei, în luna februarie, însă fără mari reușite. Doar o victorie pentru Oskarshams, care a cedat în celelalte 2 partide, încasând 7 goluri.  În sezonul trecut Oskarshams a evoluat foarte slab, reușind să se salveze de la retrogradare în urma unui turneu.

Socotind după sezonul trecut, nu e de mirare parcursul din Cupa Suediei, în care Oskarshams nu a reușit decât o victorie. Printre aceste partide, s-a strecurat și 2 amicale, pe care Oskarshams le-a câștigat la limită, 1-0. Oricum aceste aceste rezultate nu au mare relevanță, totul fiind concentrat acum pe pregătirea de ordin tehnico-tactic.

Următorul meci amical se anunță la îndemâna celor de la Oskarshams, cel puțin din punct de vedere al cotelor, însă încă o dată trebuie să specific că aceste aspecte contează mult prea puțin în această perioadă. Cred că putem avea parte de orice rezultat și implicit goluri multe.

Almeboda/Linneryd: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V E

Almeboda/Linneryd a avut și ea un sezon slab. Echipa suedeză a terminat pe locul 11 întrecerea din sezonul trecut, dar fără aceleași emoții precum adversara din această partidă. Almeboda/Linneryd a marcat 36 de goluri și a încasat 39 de goluri, arătând astfel că este o formație care în ciuda unor rezultate slabe, joacă fotbal. Sigur, la un anumit nivel.

Echipa nu a evoluat în nici un amical în această perioadă, fiind astfel la primul test înaintea noului sezon. Sezon care momentan nu se știe la ce dată va începe mai exact. Până atunci, Almeboda/Linneryd începe seria meciurilor de verificare cu o partidă contra unei formații de talia sa. 

E greu să ne anticipăm un rezultat final, chiar dacă bookmakerii ne indică o formație clar favorită. Ținând cont că e un meci amical, între două formații din eșaloanele inferioare ale fotbalului suedez, cred că meciul e deschis oricărui rezultat.

Statistica meciurilor directe Oskarshamns v Almeboda/Linneryd

Va fi primul duel direct între cele două formații.

Cote pentru Oskarshamns v Almeboda/Linneryd

Un alt pariu ce poate fi luat în calcul e interval goluri 4-6, la o cotă de 2.25.

Pont Oskarshamns vs Almeboda/Linneryd Pont: Ambele echipe marchează

Cred că vom avea un meci cu goluri. Cele două formații sunt sensibil egale, provin din aceleași eșaloane și au avut un sezon asemănător. Nu mai zic că partida e una cu caracter amical, astfel că miza e 0! Merg pe o partidă deschisă și golurile nu cred că vor lipsi. Am încredere că vom vedea cel puțin un gol din partea fiecărei formații, iar cota oferită de cei de la Betano e una mai mult decât decentă!

Pont pariuri: Ambele echipe marchează

Miza: 1/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Oskarshamns vs Almeboda/Linneryd Pont: Peste 3,5 goluri

Oskarshamns abia s-a salvat de la retrogradare sezonul trecut în urma unui baraj, dar ținând cont că evoluează într-un eșalon superior, rămâne echipa mai valoroasă, cel puțin pe hârtie. Almeboda/Linneryd este abia la începutul pregătirilor și a încheiat anul cu 2 meciuri de peste 3,5 goluri, în timp ce Oskarshamns deja are meciuri oficiale în picioare, 3 partide jucate în cupă, 2 din ele de peste 3,5 goluri (ambele eșecuri), în timp ce al treilea a fost o victorie cu 2-1. Ca atare, cum în asemenea partide amicale nu poți paria pe rezultate, nu-mi rămâne decât să plasez un pariu de peste 3,5 goluri la o cotă bună oferită de Betano.

Pont pariuri: Peste 3,5 goluri

Miza: 2/10

Cota: 2.02

Adaugat de: Vladimir Eugen

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

10

Castigate:

4

Pierdute:

4

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici