1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Amicale »
  5. Moldova vs. Cipru

Moldova vs. Ucraina. Ponturi pariuri fotbal meciuri amicale, 11.06.2024. Ultima repetiție a adversarilor noștri din meciul de debut la Euro

Alin Buzărin
Alin Buzărin

2024-06-10 20:41:00

Fotbal - Meciuri amicale

11 Iunie 2024, 19:00

Moldova

Moldova

versus
Ucraina

Ucraina

2.00

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Moldova v Ucraina

Dacă România și-a încheiat deja verificările, prima ei adversară de la turneul final și-a mai programat un meci, cu doar 6 zile înaintea disputei directe de la Munchen, din 17 iunie. După Germania și Polonia, ucrainenii lui Rebrov vor face o ultimă repetiție la Chișinău, cu o echipă a Moldovei aflată într-un simțitor reviriment. Trei meciuri amicale în iunie pentru Ucraina, poate și pentru că din cauza războiului reprezentativa ucraineană abia a apucat să-și dispute partidele oficiale, deci cam resimte lipsa jocurilor.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Moldova: Forma echipei, știri și statistici

Chiar dacă e pe o poziție foarte modestă în ierarhia FIFA, locul 153, echipa națională a Moldovei parcă a început să respire alt aer, să părăsească acel eșalon al victimelor sigure.

O victorie și un egal cu Polonia în recentele preliminarii, apoi, în urmă cu trei zile, un succes cu Ciprul, 3-2, fie și într-o partidă amicală, iată câteva semne de vreme bună.

Selecționerul Serghei Clescenco mizează și pe câțiva jucători din campionatul românesc, precum Vadim Rață sau Serafim Cojocari (Unirea Slobozia), dar îi are la dispoziție și pe Vitalie Damașcan și Virgiliu Postolachi, și ei până nu demult în primul nostru eșalon.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ucraina: Forma echipei, știri și statistici

Ucrainenii au făcut săptămâna trecută 0-0 în Germania, apoi au mers în Polonia, unde au pierdut cu 3-1, dar selecționerul Rebrov a odihnit, total sau parțial, mai mulți dintre titulari. Pe unii dintre aceștia s-ar putea să-i vedem însă în această ultimă repetiție de la Chișinău.

Locul 22 în ierarhia FIFA, un lot cotat pe Transfermarkt la aproape 400 de milioane de euro. Jucători de nivel deosebit de ridicat, figuri de prim-plan în La Liga (Lunin la Real, Dovbyk și Tsygankov la Girona), sau în Premier League, în frunte cu Murdych, de la Chelsea. Supervedete, care trebuie doar armonizate pentru a obține o echipă națională redutabilă.

Echipe probabile

Moldova Echipă probabilă Moldova
Portar Avram
Fundași Revenco, Art. Crăciun, Posmac, Reabciuk, S. Cojocari
Mijlocaşi Art. Ioniță, V. Rață, Moțpan
Atacanţi I. Nicolăescu, V. Stână
Ucraina Echipă probabilă Ucraina
Portar Lunin
Fundași Konoplyia, Zabarnyi, Matvinenko, Mykolenko
Mijlocaşi Yarmolenko, Sydorchuk, Malinovskyi, Murdych
Atacanţi Tsygankov, Dovbyk

Statistica meciurilor directe Moldova v Ucraina

Au fost 5 dispute anterioare, cu 2 remize și 3 victorii ale Ucrainei. Ultima întâlnire directă a revenit Ucrainei cu 1-0, în urmă cu un deceniu, în 2014.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Moldova v Ucraina

Ucraina conduce la pauză și la final @2,1 și victorie simplă Ucraina @1,45 sunt alte variante pe care vi le propun din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Moldova vs Ucraina Pont: Ucraina conduce la pauză

Indiferent câte dintre vedetele Ucrainei vor fi folosite la Chișinău, Rebrov va dori să câștige acest ultim meci de pregătire, măcar pentru un moral bun la startul Euro 2024. Valoarea lotului creditează Ucraina cu prima șansă în acest meci. Pe de altă parte, îmvingând sâmbătă o echipă cam de nivelul ei (3-2 cu Cipru), Moldova probabil că și-a cam atins obiectivul pentru această ”pereche” de amicale. Oricum, distanța valorică față de Ucraina e mare, iar speranțele moldovenilor sunt, în conseință, destul de mici. Pentru a câștiga la Chișinău, probabil că Ucraina va forța din start, iar diferența de valoare dintre echipe se poate manifesta până la pauză. Un rezultat la pauză în favoarea Ucrainei are la Superbet Pariuri Sportive o cotă de 2,00.

Miza: 8/10
Cota: 2.00
Status: Castigat

Moldova vs Ucraina Pont: -1 handicap asiatic Ucraina

Ucraina se află pe ultimii metri în pregătirea pentru Euro, așa că vrea o victorie în acest meci, mai ales că Murdych și Compania au cam comis-o în precedentul amical, 1-3 în Polonia, după ce erau conduși cu 3-0 în minutul 30! Adversara noastră din prima partidă a grupei de la CE are nevoie de un succes consistent pentru a merge în Germania cu un moral bun. Moldova e destul de arțăgoasă, dar a mai pierdut la scor jocuri cu adversari de calibrul Ucrainei: 0-3 cu Cehia, 1-3 cu Suedia, 0-2 cu Albania, toate în trecutele preliminarii ale Campionatului European. Dacă ucrainenii înving la un singur gol diferență, miza ne este returnată. De la două goluri în sus, pariul e "verde". Cota vine din oferta FavBet pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.77
Status: Castigat

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am publicat în presa scrisă vreo 1 ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici