1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Amicale »
  5. Moldova vs. Cipru

Moldova vs. Cipru, Ponturi pariuri Fotbal Meciuri Amicale, 08.06.2024. Departe de lumea bună a fotbalului

Alin Buzărin
Alin Buzărin

2024-06-07 16:45:00

Fotbal - Meciuri amicale

08 Iunie 2024, 19:00

Moldova

Moldova

versus
Cipru

Cipru

1.57

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Moldova v Cipru

Când echipele naționale de top se pregătesc pentru Euro 2024, cele două combatante de la Chișinău, de pe stadionul Zimbru, se verifică una pe cealaltă pentru viitoarea ediție a Ligii Națiunilor și își pregătesc fotoliile de unde vor urmări competiția din Germania

Ambele sunt în afara primei sute a topului FIFA. Nu și-au propus niciodată calificări la turnee finale, ci doar să mai încurce uneori pe câte cineva. Două reprezentative modeste, fără veleități.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Moldova: Forma echipei, știri și statistici

Parcă în ultima vreme naționala Moldovei a mai săltat un pic, la un moment dat era chiar în cărțile unei posibile calificări la Euro 2024, mai ales după ce-a reușit să obțină 4 puncte în duelurile cu Polonia din grupă.

Cu toate acestea, locul 153 din ierarhia FIFA e extrem de modest. Valoarea de Transfermarkt a lotului este de 14 milioane de euro, cam o șesime din a naționalei României.

În lotul condus de selecționerul Serghei Clescenco sunt mai mulți jucători care evoluează sau au evoluat în România. Căpitanul reprezentativei Moldovei e cunoscutul Vadim Rață, recent transferat de la Voluntari la U Cluj. În poartă va fi Răilean, rezerva lui Golubovic de la Dinamo.

Pe partea stângă joacă Serafim Cojocari, recent promovat în Superliga cu Unirea Slobozia. În atac sunt Damașcan, ex-Voluntari, ex-Sepsi, acum la Lausanne, în Elveția, și fostul arădean Virgiliu Postolachi, acum la Grenoble, în eșalonul secund francez.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cipru: Forma echipei, știri și statistici

Reprezentativa antrenată de fostul mare internațional gruzin Temur Ketsbaia nu-și poate depăși standardul (sub) mediocrității. Ocupă locul 124 în clasamentul FIFA, iar cota de Transfermarkt a lotului e de doar 18 milioane de euro.

Există câțiva jucători de o anumită valoare, cum ar fi stoperul Andreou, de la Charleroi, mijlocașul de origine sârbă Gogic de la St. Mirren, Scoția, atacanții Pittas (AIK Stockholm) și Loizou (Heerenveen) sau portarul Joel Mall, de la Servette Geneva.

Dar mediocritatea nu poate fi depășită. A fost recent o victorie la limită cu Lituania, iar în meciurile cu adversari mai puternici Ciprul se străduiește să piardă cât mai decent: 0-1 cu Serbia, 1-3 cu Spania.

Echipe probabile

Moldova Echipă probabilă Moldova
Portar Răilean
Fundași Revenco, Art. Crăciun, Posmac, Reabciuk
Mijlocaşi Art. Ioniță, V. Rață, S. Cojocari
Atacanţi V. Damașcan, Nicolăescu, V. Postolachi
Cipru Echipă probabilă Cipru
Portar Joel Mall
Fundași Filiotis, Andreou, Laifis, Pileas
Mijlocaşi Kyriakou, Ch. Charalampous, Gogic
Atacanţi Karoullis, Pittas, Loizou

Statistica meciurilor directe Moldova v Cipru

Este abia a doua întâlnire directă între cele două. Prima a avut loc la Nicosia în 2011 și s-a încheiat cu succesul ciprioților, 3-2.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Moldova v Cipru

NG, adică NU marchează ambele echipe @1,72 și Pauză sau Final X @1,62 sunt alte variante pe care vi le propun din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Moldova vs Cipru Pont: Sub 2,5 goluri

Un astfel de meci, între două echipe naționale de la periferia ierarhiilor, n-are cum să ne ofere cine știe ce spectacol. Nu există jucătorii de valoare care să-l producă. De aceea e de așteptat ca ambele formații să încerce să fie prudente, fiindcă dacă tot pierd cu cei mai puternici, măcar cu cei de nivelul lor să nu piardă. Prin urmare, ne așteptăm la goluri puține. Pentru ”sub 2,5 goluri” Superbet Pariuri Sportive oferă o cotă de 1,57, care nu e deloc rea la un astfel de meci amical.

Fotbal - Meciuri amicale

Sub 2,5 goluri

1.57
Moldova vs Cipru

08 Jun 24, 19:00

Miza: 8/10
Cota: 1.57
Status: Pierdut

Vă salut, pe toți cei care-mi veți trece în revistă ponturile! Nu sunt un parior, însă peste trei decenii de presă sportivă la vârf și aproape o jumătate de veac de colindat stadioanele s-ar putea să mă ajute să întrevăd unele ponturi, să intuiesc cam cum se vor desfășutra anumite meciuri. N-are sens să înșir publicațiile la care am lucrat sau am colaborat, dar am publicat în presa scrisă vreo 1 ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici