1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Amicale »
  5. Lazio vs Padova. Ponturi Pariuri Amicale, 27.07.2021

Lazio vs Padova. Ponturi Pariuri Amicale, 27.07.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-07-27 10:21:00

Fotbal - Meciuri amicale

27 Iulie 2021, 19:00

Lazio

Lazio

versus
Padova

Padova

1.96

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Lazio v Padova

Lazio o întâlnește pe Padova într-un meci de pregătire pentru noul sezon. Sub comanda lui Maurizio Sarri, Lazio și-a spulberat precedentele două adversare din cantonamentul de la Auronzio di Cadore și-i pregătește și Padovei același tratament. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Lazio: Forma echipei, știri și statistici

Lazio a intrat într-o nouă eră, după ce a ratat clasarea pe un loc de Champions League, în ultimul sezon al lui Simone Inzaghi. Antrenorul care i-a dus pe laziali în Champions după o așteptare de mai bine de un deceniu, a plecat la Inter, iar pe Olimpico a venit nimeni altul decât Maurizio Sarri, cel care i-a făcut pe suporterii lui Napoli să viseze la un titlu pe care-l așteaptă de pe vremea lui Maradona. Liber de contract după despărțirea de Chelsea, Sarri încearcă să schimbe din temelii jocul lui Lazio. A început cu sistemul și face trecerea de la 3-5-2 la 4-3-3, sistemul care produce un joc spectaculos, dar și rezultate. Iar asta s-a văzut de la primele partide amicale. Lazio s-a impus lejer cu amatorii de la Belluno (11-0), dar și în ultimul amical, 5-2 cu Triestina. A fost 4-0 încă de la pauză, iar jucătorii lui Sarri s-au declarat impresionați de felul în care a circulat mingea: ”ziceai că are 200 de km/h” a spus Patric.

Sarri nu are tot lotul la dispoziție. Acerbi și Immobile, campioni europeni, încă nu s-au alăturat echipei. Nici Joaquin Correa nu este disponibil, după participarea la Copa America, dar Sarri face treabă bună cu lotul pe care-l are la dispoziție. Reina a rămas titular, iar Ștefan Radu face cuplu în centrul defensivei cu Luiz Felipe. Hysaj este noul fundaș stânga al lazialilor, la care s-a întors Felipe Anderson. Luis Alberto și Milinkovic-Savic au jucat în ultimul meci, la fel ca Muriqi, internaționalul kosovar căruia Sarri i-a oferit multă încredere în absența lui Immobile. 

Padova: Forma echipei, știri și statistici

Padova încearcă să revină la un nivel mai apropiat de cel din urmă cu două decenii și jumătate, când juca în Serie A. Deocamdată, echipa din Veneto este în Serie C, de care a fost aproape să se despartă la finalul sezonului precedent, dar a pierdut în play-off-ul de promovare în Serie B, cu Alessandria. Eșecul venit la loviturile de departajare a adus schimbări la nivelul băncii tehnice. Andreea Mandorlini a plecat și i-a făcut loc lui Massimo Pavanel, cel care a antrenat-o pe Feralpisalo în sezonul precedent, încheiat pe poziția a 5-a, în aceeași serie cu Padova. Pentru echipa din Serie C, amicalul cu Lazio este primul al perioadei de pregătire. Padova a început cantonamentul abia în urmă cu câteva zile, ceea ce ar putea fi o mare problemă în partida cu Lazio. De altfel, Pavanel este de acord că există o diferență uriașă între cele două echipe, dar că băieții lui vor da totul pentru o prestație onorabilă. 

Trecută printr-o serie de procese care au dus la faliment, ultima dată în 2014, Padova are câțiva jucători cu experiență la nivel de Serie A - Hallfredsson, Andjelkovic sau Luca Rossettini, acesta din urmă venit de la Lecce. Ronaldo, un brazilian este căpitanul echipei. Golgheterii din sezonul trecut au fost Simone Della Latta - 10 goluri - și Francesco Nicastro - 9 goluri. În mod normal, ar trebui să fie titulari. 

Echipe probabile

Lazio Echipă probabilă Lazio
Portar Reina
Fundași Marusic, L. Felipe, Radu, Hysaj
Mijlocaşi Milinkovic-Savic, Leiva, L. Alberto
Atacanţi F. Anderson, Muriqi, Raul Moro
Padova Echipă probabilă Padova
Portar Dini
Fundași Germano, Rossettini, Kresic, Curcio
Mijlocaşi Hraiech, Hallfredsson, Ronaldo
Atacanţi Della Latta, Chirico - Nicastro

Statistica meciurilor directe Lazio v Padova

Cele două echipe s-au întâlnit și în septembrie anul trecut, înaintea startului de sezon. Lazio s-a impus cu 2-1, și tot la limită se impusese și în 2016, tot într-o partidă amicală, încheiată 1-0. Ultimele meciuri oficiale datează din urmă cu 25 de ani. Lazio s-a impus la două goluri diferență în ambele partide jucate în ultimul sezon de Serie A, al Padovei. 

Cote pentru Lazio v Padova

Un Over 3 are 1.74, iar varianta în care Lazio marchează de cel puțin 3 ori are 2.17.

Lazio vs Padova Pont: Lazio câștigă HA (-1.5)

Lazio se distrează în cantonamentul din regiunea Veneto, unde a marcat de 16 ori în primele două partide. Lui Sarri nu-i lipsesc foarte mulți jucători, ceea ce-i permite noului antrenor să lucreze așa cum vrea. Echipele lui Sarri sunt recunoscute drept echipe care joacă un fotbal foarte plăcut, axat pe posesie și spectacol. Pe o victorie lejeră mizez și eu, mai ales că Padova este, totuși, o echipă de liga a 3-a, la fel ca precedentul adversar al lazialilor. Din oferta de pariuri Unibet am ales varianta unui succes la două goluri, la o cotă care dublează investiția.

Miza: 8/10
Cota: 1.96
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici