Share

Landskrona vs Torns, Ponturi Pariuri Meciuri Amicale, 25.03.2020, Amical suedez

Amicale

Cota: 1.65

Adaugat de: Burlacu Ștefan

24 Mar 2020 21:44 273 0
Logo Landskrona
Logo Torns IF
Landskrona
Torns IF
VS
20:00 25 Martie 2020
Fotbal - Meciuri amicale

Analiză și informații pentru Landskrona v Torns IF

Ne îndreptăm atenția din nou asupra meciurilor amicale și venim cu un pont de la meciul de verificare dintre formațiile suedeze Landskrona și Torns, partidă ce e programată de la ora 20 00. Mai multe detalii, în cele de mai jos.

Landskrona: Forma echipei, știri și statistici

E Î V E V

Landskrona a început perioada de pregătiri pentru noul sezon, chiar dacă startul se va amâna. Echipa a terminat pe locul secund întrecerea din sezonul trecut și a luat parte la turneul de calificare, însă a cedat în fața cleor de la Osters, în dublă manșă. Landskrona va lua de la capăt în noul sezon și speră să promoveze în cel de-al doilea eșalon din Suedia.

Până atunci însă, Landskrona pregătește lupta și a disputat deja mai multe partide de verificare. Trei mai exact, în care nu a cedat. 2 victorii și o remiză și a marcat în fiecare dată. 6 goluri în total și doar unul încasat. Sigur, prea puțin relevante aceste statistici, în condițiile în care în această perioadă se urmărește cu totul altceva.

Următoarea partidă de verificare va fi împotriva unei colege de eșalon, dar una care a terminat sezonul mult sub Landskrona. Va fi însă un test util ocupantei locului 2 din stagiunea trecută și ne așteptăm să vedem din nou goluri.

Torns IF: Forma echipei, știri și statistici

E V Î V V

Torns face parte din același eșalon ca și Landskrona, dar așa cum am menționat ceva mai sus, Torns a avut o clasare mult mai slabă decât adversara din această partidă de verificare. Locul 12 mai exact obținut de Torns în sezonul trecut, salvându-se la limită de la retrogradare. Diferență mare așadar între cele două echipe.

Chiar dacă situația în sezonul trecut a fost una total diferită pentru cele două echipe, acum lucrurile sunt simple. E un meci amical și toate aceste date statistice sunt irelevante. Torns are deja 5 meciuri de verificare disputate și e la un nivel bun cu pregătirea noului sezon. Torns a marcat în fiecare din cele 5 meciuri jucate și a fost învinsă o singură dată. În rest, 3 victorii și o remiză pentru formația care s-a salvat in extremis de la retrogradarea în liga a 4 din Suedia.

Mă aștept la un meci deschis între cele două colege de eșalon și implicit la goluri multe. Cred că diferența de valoare se va simți și în cazul unui meci amical, însă cu siguranță partida e deschiză oricărui rezultat.

Statistica meciurilor directe Landskrona v Torns IF

De 3 ori s-au mai întâlnit cele două echipe până acum, iar Landskrona conduce cu 2-0 la meciuri, în timp ce o altă partidă s-a terminat la egalitate. În ultimul meci direct, Landskrona s-a impus cu 3-0. 

Cote pentru Landskrona v Torns IF

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe over 2,5 goluri, la o cotă de 1,45.

Pont Landskrona vs Torns IF Pont: Ambele echipe marchează

Mă aștept la un meci deschis, așa cum sunt de obicei partidele de verificare. Cele două echipe sunt colege de eșalon și se cunosc, însă asta va conta mai puțin. Torns pare în formă, cel puțin din punct de vedere al rezultatelor și cred că va marca măcar o dată în partida aceasta. Landskrona e formația mai valoroasă, dar asta nu-i garantează victoria. Cred că vom avea parte de goluri și merg cu încredere pe un meci cu reușite de ambele părți. Cota este una mai mult decât decentă!

Pont pariuri: Ambele echipe marchează

Miza: 2/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

10

Castigate:

4

Pierdute:

4

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici