1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Amicale »
  5. Japonia vs Brazilia

Japonia vs Brazilia. Ponturi Pariuri Amicale, 06.06.2022

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-06-05 11:06:00

Fotbal - Meciuri amicale

06 Iunie 2022, 13:20

Japonia

Japonia

versus
Brazilia

Brazilia

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Japonia v Brazilia

Brazilia continuă seria amicalelor cu un alt meci în Asia. După 5-1 la Seoul, în Coreea de Sud, Brazilia merge la Tokyo, unde o așteaptă un meci împotriva unei selecționate neînvinse în ultimele 8 meciuri. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.  

Japonia: Forma echipei, știri și statistici

Japonia pregătește nu numai Cupa Mondială din Qatar, din toamnă, ci și Cupa Asiei de Est, competiție care se va desfășura în iulie și în care niponii vor întâlni China, Hong Kong și Coreea de Sud. Naționala lui Hajime Moriyasu vine după 8 meciuri fără eșec, cea mai bună serie din ultimii 3 ani. 7 dintre cele 8 meciuri s-au încheiat cu Japonia triumfătoare. Culmea, doar Vietnam a reușit să nu piardă în ultima vreme în fața niponilor. Ultimul eșec, 0-1 cu Arabia Saudită, în octombrie anul trecut, în preliminariile CM. În urmă cu 4 zile, Japonia a câștigat amicalul cu Paraguay. A fost 4-1, cu goluri marcate de Asano, Kamada, Mitoma și Tanaka. 

Moriyasu are la dispoziție mulți jucători care evoluează la echipe din campionatele de top ale Europei. De la Minamino, la Kubo și Kamada, naționala Japoniei are în componență jucători cu nume în Europa. Nu mai puțin de 8 dintre titularii meciului cu Paraguay joacă în Europa. Minamino a lipsit, dar ar putea juca împotriva Braziliei, din postura de rezervă. 

Japonia are 4 victorii și o remiză în ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu. Ultimul eșec, un surprinzător 0-1 cu Oman, în septembrie anul trecut, singura înfrângere din ultimul an și jumătate. Japonia a luat doar 3 goluri în ultimele 8 meciuri. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Brazilia: Forma echipei, știri și statistici

Brazilia joacă din nou cu zâmbetul pe buze și este una dintre favoritele la câștigarea mondialului din Qatar, unde naționala auriverde s-a calificat fără eșec. Brazilienii continuă și în amicale forma foarte bună arătată în preliminarii. În urmă cu doar câteva zile, Neymar și colegii lui au zdrobit Coreea de Sud la Seoul. A fost 5-1, dar scorul putea fi mult mai mare. Neymar a marcat de două ori din penalty - Richarlison, Coutinho și Gabriel Jesus au fost ceilalți marcatori. A fost al 4-lea succes consecutiv al brazilienilor și a patra partidă la rând în care marchează cel puțin 4 goluri, după 4-0 cu Paraguay, Chile și Bolivia.

Naționala lui Tite n-a mai pierdut din vara trecută, când a cedat în fața Argentinei, 0-1 în finala Copa America. De atunci, au trecut 12 meciuri, iar brazilienii au obținut 9 victorii și 3 remize. 

Dintre jucătorii care au evoluat în finala Champions League, doar Casemiro a fost pe teren și la Seoul. Alisson, Militao, Rodrygo, Fabinho și Vinicius au fost odihniți, dar vor juca la Tokyo, fie din postura de titulari, fie din cea de rezerve. Martinelli și Gabriel Magalhaes sunt indisponibili. Neymar, Paqueta și Rodrygo vor juca în spatele lui Gabriel Jesus.

Brazilia este neînvinsă în deplasare de aproape 7 ani. Atât a trecut de la eșecul cu Chile, din octombrie 2015, suferit în preliminariile CM din 2018. În ultimii 10 ani, Brazilia a mai pierdut doar alte 3 meciuri pe teren străin, cu Elveția, Anglia și Argentina. 

Echipe probabile

Japonia Echipă probabilă Japonia
Portar Schmidt
Fundași Yamane, Yoshida, Taniguchi, Ito
Mijlocaşi Tanaka, Endo, Kamada
Atacanţi Doan, Asano, Furuhashi
Brazilia Echipă probabilă Brazilia
Portar Alisson
Fundași Alves, Marquinhos, Militao, Sandro
Mijlocaşi Fabinho, Guimaraes - Rodrygo, Paqueta, Neymar
Atacanţi G. Jesus

Statistica meciurilor directe Japonia v Brazilia

Brazilia a câștigat ultimele 5 meciuri directe și în toate s-au marcat cel puțin 3 goluri. Ultima întâlnire, 3-1 în noiembrie 2017. Ultima dată când Japonia a ieșit neînvinsă de pe teren, dintr-un meci cu Brazilia, a fost la Cupa Confederațiilor, în 2005, când Oguro a egalat la doi în minutul 88, o națională a Braziliei plină de staruri. Ultimele 6 meciuri au avut cel puțin 3 goluri, iar în 3 dintre ele au marcat ambele echipe. 

Cote pentru Japonia v Brazilia

Over 1 în prima repriză are 1.75. De încercat ar mai fi și GG-ul, la o cotă de 2.00.

Japonia vs Brazilia Pont: Peste 2.5 goluri asiatic

Brazilia este într-o formă extraordinară și calcă totul în picioare. Are 4 meciuri consecutive în care a marcat de cel puțin 4 ori, ceea ce mă face să cred că și meciul de la Tokyo va fi spectaculos. Brazilia e încântătoare, dar și Japonia are jucători foarte buni, care evoluează în campionate de top din Europa. Plus că a marcat de 4 ori împotriva Paraguayului, în urmă cu doar câteva zile. Cred că va ieși un meci de calitate, cu măcar 3 reușite. Cota am ales-o din oferta de pariuri Betano.

Miza: 9/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Japonia vs Brazilia Pont: Peste 1,5 goluri

Brazilia e dintotdeauna o echipă spectaculoasă, care marchează de multe ori. Vedetele naționalei, în frunte cu Neymar, sunt setate pe atac și pe un fotbal care să aducă golul sau, mai bine zis, cât mai multe goluri. Au demonstrat-o și în ultimul amical, disputat acum 3 zile în Coreea de Sud, când și-au creat o mulțime de ocazii, din care au fructificat 5! Va fi festival și azi în Japonia, mai ales că echipa gazdă nu este una care să se închidă la nesfârșit, având și ea jucători care evoluează la echipe importante din Europa și care vor să-și arate valoarea. Am ales acest pariu și această cotă mică pentru a completa proiectul Cota 2 de astăzi. Pariul vine din oferta Betano pariuri sportive.

Fotbal - Meciuri amicale

Peste 1,5 goluri

1.17
Japonia vs Brazilia

06 Jun 22, 13:20

Miza: 1/10
Cota: 1.17
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici