Share

IFK Goteborg vs Tolo IF Ponturi Pariuri Amical feminin 31.03.2020

Amicale

Cota: 1.90

Adaugat de: Andrei_Daniel

31 Mar 2020 09:51 469 0
Logo IFK Goteborg Feminin
Logo Tolo IF Feminin
IFK Goteborg Feminin
Tolo IF Feminin
VS
20:00 31 Martie 2020
Fotbal - Meciuri amicale

Analiză și informații pentru IFK Goteborg Feminin v Tolo IF Feminin

Oferta pe fotbal nu este deloc ofertantă astăzi, așa că atenția mi-a fost captată de o partidă amicală ce vine din fotbalul feminin, cea dintre IFK Goteborg și Tolo IF, meci care ne aduce un pariu pe goluri.

Partida se va disputa, sper (că multe meciuri amicale au fost anulate în ultimul moment) începând cu orele 20:00 pe gazon artificial.

IFK Goteborg Feminin: Forma echipei, știri și statistici

V

Echipa feminină a clubului de tradiție din fotbalul suedez, IFK Goteborg, este la primele ei meciuri în acest an, evident, doar amicale disputate.

Însă rezultatul din primul meci este unul încurajator, vine după o victorie cu 12-2 cu Virgo, o echipă din Divizia 3A feminin.

Formația din Goteborg (a nu se confunda cu Kopparbergs / Göteborg FC, vicecampioana Suediei) va evolua în Divizia 4 feminin, fiind la primul ei sezon, dar formația pare una puternică, de aici și cota infimă pentru victorie.

Tolo IF Feminin: Forma echipei, știri și statistici

E Î V V V

Meciurile recente ale fetelor de la Tolo IF sunt pline de goluri, în acest an nu găsim meci în care una din echipe să nu fi marcat 5 goluri, ba chiar avem și un 5-5 în 15 martie 2020.

Echipa a promovat în Divizia 2 Västra Götaland după ce a terminat Divizia 3 pe locul 3, cu al doilea cel mai bun atac, cu o medie de 3 goluri marcate pe meci.

Tolo IF a cam scârțâit în apărare sezonul trecut, având multe goluri primite, 22, comparativ cu echipele care au terminat înaintea ei, 12, respectiv 16 goluri.

Cote pentru IFK Goteborg Feminin v Tolo IF Feminin

IFK Goteborg Feminin vs Tolo IF Feminin Pont: Peste 5,5 goluri

Având în vedere că este meci amical și IFK Goteborg, deși evoluează în divizia 4, are o cotă foarte mică la victorie contra unei echipe ce evoluează în Divizia 2. Nu este de mirare această cotă dacă ținem cont că IFK Goteborg și-a dezmembrat adversara la meciul anterior, 12-2, iar Tolo IF încasează pe bandă rulantă, a primit câte 5 goluri în acest an de la Frilessas și Valinge-Derome. Dar nici Tolo IF nu stă cu mâinile în sân, așa cum a primit de 2 ori câte 5 goluri în 2020, a și marcat de 2 ori câte 5 goluri, odată în meciul cu Frilessas, terminat 5-5, dar și în victorie cu 5-2 cu Molnlycke. Ca atare, voi paria la acest meci peste 5,5 goluri.

Pont pariuri: Peste 5,5 goluri

Miza: 6/10

Cota: 1.90

Adaugat de: Andrei_Daniel

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Andrei_Daniel

Ponturi:

106

Castigate:

23

Pierdute:

62

Anulate:

21

Mă concentrez pe pariurile live, în special pe pariurile pe goluri în prima repriză la cote foarte mari, de la 3 în sus, pentru că în ele găsesc valoare, ca urmare și mizele sunt relative reduse. Campionatele preferate sunt cele în care media de goluri este una mare, gen Germania, Olanda, Italia, Spania, dar doar pentru anumite echipe. De asemenea, risc și în competițiile intercluburi precum Champions League sau Europa League unde avem cote apetisante, în special în cazul competiției din urmă. Și pariez numai single, orice meci suplimentar adăugat pe bilet duce la diminuarea semnificativă a șanselor de câștig.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici