1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Amicale »
  5. Germania vs. Belgia, Ponturi pariuri Fotbal feminin, Meci amical: 21.02.2021

Germania vs. Belgia, Ponturi pariuri Fotbal feminin, Meci amical: 21.02.2021

Dan Bara
Dan Bara

2021-02-20 19:40:00

Fotbal - Meciuri amicale

21 Februarie 2021, 19:00

Germania

Germania

versus
Belgia

Belgia

1.49

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Germania v Belgia

Duminică, de la ora 19:00, se dispută partida amicală dintre selecționatele feminine ale Germaniei și Belgiei, parte a turneului „Three Nations. One Goal", care se desfășoară în această lună, fiecare dintre participante urmând să organizeze o întâlnire pe teren propriu. În această competiție mai evoluează și Olanda, care a învins Belgia în primul meci, 6-1 în deplasare. Am ales trei ponturi pentru pariuri dar, înainte de a le juca, haideți să aruncăm o privire ceva mai detaliată asupra celor două formații. 

Germania: Forma echipei, știri și statistici

„Naționala” Germaniei rămâne una dintre cele mai solide din lume, în ciuda faptului că nu a mai obținut performanțe deosebite în ultimii ani. Ba, chiar a ratat prezența la Olimpiada de anul acesta, nefiind astfel capabilă să își apere titlul din 2016. În plus, din cauza pandemiei de Coronavirus, o mulțime de evenimente au fost anulate în 2020, iar în prezent e greu de spus la ce nivel se află nemțoaicele. 

În privința turneului amical „Three Nations. One Goal", lucrurile nu stau deloc bine. Antrenoarea Martina Voss-Tecklenburg nu va putea conta pe jucătoarele care evoluează în Anglia și Spania, iar dintre cele convocate, o parte nu au niciun meci oficial în 2021. „Asta e situația, nu avem ce face! În vară nu vom participa nici la Olimpiadă, așa că anul acesta nu avem niciun turneu important pentru care să ne pregătim”, a declarat aceasta.

Momentan, Germania vine după campania de calificare la Euro 2022. Nemțoiacele și-au câștigat grupa cu victorii pe linie în cele 8 partide, marcând 46 de goluri și primind doar unul.  

Belgia: Forma echipei, știri și statistici

Belgia și-a câștigat și ea grupa de calificare la Euro, urmând să fie prezentă pentru a doua oară în istorie la turneul final. În cele 8 meciuri, jucătoarele lui Ives Serneels au obținut 7 victorii și au suferit o înfrângere, golaveraj 37-5. Totuși, în prima partidă disputată după campania de calificare, amicalul cu batavele, au cedat cu 1-6 (0-1 la pauză) pe teren propriu. Olandezele sunt vicecampioane mondiale și campioane europene en-titre. Antrenorul Belgiei a declarat la finalul întâlnirii că diferența dintre cele două combatante s-a văzut încă de la început: „Au fost cu o clasă peste noi. În prima repriză puteam să terminăm la egalitate, dar după pauză a fost clar că ne sunt superioare fizic și tehnic”.

În privința disputei cu Germania, Serneels a adăugat: „Știu deja la ce să mă aștept. Nemțoaicele sunt și ele cu o clasă sau două peste noi din punct de vedere fizic”. 

Statistica meciurilor directe Germania v Belgia

Deși singurele două întâlniri directe dintre Germania și Belgia datează de mai bine de 10 ani, diferența de valoare a rămas semnificativă și în prezent. Nemțoaicele, campioane olimpice en-titre, de două ori campioane mondiale și de 8 ori campioane europene, sunt la ani lumină de adversare. Jucătoarele din Belgia nu s-au calificat niciodată la Campionatul Mondial, iar la europene au ajuns prima oară în 2017.

07.05.08 EUR Belgia F - Germania F 0 : 5
28.10.07 EUR Germania F - Belgia F 3 : 0  

Cote pentru Germania v Belgia

Partida Germania - Belgia se găsește în destul de multe oferte ale caselor de pariuri însă majoritatea bookmakerilor nu oferă decât foarte puține variante de pariere. A trebuit să caut ceva vreme până să găsesc pariul pe care voiam să vi-l propun, GG, iar agenția unde l-am descoperit este Unibet. Tot de la această casă de pariuri am mai selectat „Peste 3.5 goluri”, la o cotă de 1.65, și am creat și un pariu combinat, alcătuit din victoria gazdelor și minimum 4 goluri, cota fiind 1.87.   

Germania vs Belgia Pont: GG - Ambele marchează

Cotele pentru victoria Germaniei au variat destul de mult în ultimele două zile, acestea crescând permanent. În prezent, ”1 solist” e undeva în jur de 1.25-1.30 deși, la pornire, cotația era în jur de 1.10. Nu știu dacă acesta e un motiv de îngrijorare pentru cei care voiau să mizeze pe gazde, dar e un semnal că oaspeții ar putea conta în joc mai mult decât au făcut-o contra Olandei. Nemțoaicele au numeroase absențe și acest lucru ar putea să mai echilibreze șansele, dar să nu trecem cu vederea nici faptul că „flăcările roșii”, așa cum sunt poreclite jucătoarele vizitatoare, s-au calificat fără mari emoții la Euro iar contra batavelor au marcat. Așadar, alegem varianta în care ambele echipe înscriu cel puțin câte un gol.

Fotbal - Meciuri amicale

GG - Ambele marchează

1.49
Germania vs Belgia

21 Feb 21, 19:00

Miza: 7/10
Cota: 1.49
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici