Share

Eskilstuna IF - AC Primavera, Ponturi pariuri amical, 28.03.2020

Amicale

Cota: 1.65

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

28 Mar 2020 10:42 293 0
Logo Eskilstuna IF
Logo AC Primavera
Eskilstuna IF
AC Primavera
VS
17:00 28 Martie 2020
Fotbal - Meciuri amicale

Analiză și informații pentru Eskilstuna IF v AC Primavera

În Suedia, avem o partidă amicală între Eskilstuna IF și AC Primavera, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci.

Eskilstuna IF: Forma echipei, știri și statistici

Î V E Î V

Eskilstuna IF este o echipă care activează în divizia a treia din sudul Suediei, adică liga a cincea. A terminat sezonul precedent pe locul patru, a șase puncte de prima poziție, cu un bilanț de 10 victorii, șase egaluri și șase înfrângeri. A avut cea mai bună apărare din campionat, cu 31 de goluri marcate, iar atacul a produs 43 de goluri. A disputat un amical în urmă cu cinci zile, pe care l-a pierdut, 0-5 pe teren propriu.

AC Primavera: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î E V

AC Primavera este o formație care va juca în divizia a patra, adică nivelul șase în Suedia. În sezonul precedent, Primavera a terminat pe locul al doilea seria din care a făcut parte și a disputat playoff-ul pentru promovare în divizia a treia. S-a clasat abia pe locul trei din patru echipe și a ratat promovarea. Are două meciuri amicale jucate până acum, ambele pierdute, cu 2-5 și 0-1

Cote pentru Eskilstuna IF v AC Primavera

Pentru acest meci, vă invit să mai încercați două cote. Avem o cotă de 2,4 pentru o victorie a gazdelor și o cotă de 1,57 pentru ca Eskilstuna să marcheze cel puțin două goluri.

Eskilstuna IF vs AC Primavera Pont: Peste 3,5 goluri

Eskilstuna este o echipă la meciurile căreia se marchează foarte mult. Inclusiv ultimul amical, l-a pierdut, 0-5. În sezonul precedent s-au marcat 72 de goluri în cele 22 de partide jucate, adică o medie de aproape patru goluri pe meci. Ambele formații încearcă să testeze noi jucători, astfel că omogenitatea va avea de suferit. Merg pe cel puțin patru goluri, deoarece apărarea nu este luată în calcul la acest nivel.

Pont pariuri: Peste 3,5 goluri

Miza: 10/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Eskilstuna IF vs AC Primavera Pont: Peste 4,5 goluri

Cele 2 meciuri de pregătire din martie 2020 disputate de Eskilstuna IF au fost pierdute la scoruri mari, 0-5 și 1-4, în timp ce adversara de la AC Primavera a pierdut și ea ambele partide de pregătire, însă doar una la scor mare, 2-5 cu Sorstafors. La asemenea scoruri mă aștept să avem parte de o nouă reprezentație amicală cu multe goluri.

Pont pariuri: Peste 4,5 goluri

Miza: 6/10

Cota: 2.50

Adaugat de: Andrei_Daniel

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

2

Castigate:

1

Pierdute:

0

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici