1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Amicale »
  5. Eskilsminne IF vs Angelholms FF - Ponturi Pariuri Fotbal Amical, 28.03.2020. Ligi amanate si in Suedia

Eskilsminne IF vs Angelholms FF - Ponturi Pariuri Fotbal Amical, 28.03.2020. Ligi amanate si in Suedia

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2020-03-27 17:30:00

Fotbal Amical

28 Martie 2020, 13:00

Eskilsminne IF

Eskilsminne IF

versus
Angelholms FF

Angelholms FF

1.52

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Eskilsminne IF v Angelholms FF

După ce Suedia a adoptat o strategie foarte lejeră în privința SARS-COV-2, inclusiv acolo au început să fie amânate unele competiții sportive, fotbalul profesionist începând acum în Mai. Evident, Suedia încă are niște măsuri foarte relaxate, astfel meciurile amicale sunt permise, decizia fiind lăsată în seama cluburilor. 
Astfel Eskilsminne IF și Angelholms FF se vor întâlni în acest meci amical, la finalul acestei analize urmând să concluzionz cu pariul aferent. 
Gazda va fi stadionul Vastergards. 

Eskilsminne IF: Forma echipei, știri și statistici

Eskilsminne IF activează în Division 1 Sodra, liga a 3-a suedeză. 
Iar Eskilsminne a jucat aici și în sezonul precedent, fiind o echipă de mijlocul clasamentului, terminând pe locul 9 fără șanse la promovare și fără griji la retrogradare. 
Recent Eskilsminne a jucat și în Cupa Suediei, făcând parte din grupa a 6-a însă având niște rezultate foarte modeste: 0-5 cu Ostersunds, 0-4 cu Hacken și 1-4 cu GAIS Goteborg. 
Acum Eskilsminne își începe meciurile de pregătire, mai având programate unele în săptămânile trecute, toate anulate din cauza acestei crize legate de noul coronavirus. 
Cum jucătorii nu s-au antrenat de multă vreme nu se pune mare preț pe rezultat, antrenorul Mattias Lindstrom spunând că are încredere că de această dată partida se va disputa. 
Totuși, el nu are la dispoziție o parte din lot, Engholm, Hleihel și Nilsson fiind accidentați iar Larsson, Unuki și Egger fiind bolnavi. 
Chiar și așa frații Getaschews sunt așteptați să joace la mijloc. 

Angelholms FF: Forma echipei, știri și statistici

Angelholms FF activează în Division 2 Vastra Gotaland, liga a 4-a suedeză. 
Astfel Angelholms se află cu o divizie sub oponenții de astăzi, lucru destul de irelevant în contextul acestei partide amicale. 
Angelholms FF a jucat și anul trecut tot în această ligă, terminând pe locul 3 și astfel ratând promovarea la mustață, diferența față de lider fiind de doar 2 puncte. În noul sezon se speră să se ajungă la acest deziderat, deși acum o să se schimbe sistemul competițional din cauza coronavirusului iar liga a 4-a o să fie comasată. 
Oaspeții de astăzi au disputat deja un amical, chiar în această săptămâna pierzând 1-2 cu Astrio, echipă foarte modestă de liga inferioară. Însă evident Angelholms a încercat în primul rând să ruleze jucătorii, rezultatul fiind irelevant. 

Statistica meciurilor directe Eskilsminne IF v Angelholms FF

În ultima întâlnire directă, în 2018, Angelholms s-a impus 1-0. 

Cote pentru Eskilsminne IF v Angelholms FF

Eskilsminne IF vs Angelholms FF Pont: Peste 2.5 goluri

Eskilsminne își începe aici meciurile de pregătire, până acum echipa anulând toate celelalte partide din cauza crizei legate de noul coronavirus. Evident, jucătorii nu sunt puși la punct cu pregătirea, în plus lipsing 6 dintre aceștia, așadar rezultatul este irelavant. Totuși fiind o echipă de eșalon superior mă aștept ca ei să aibă inițiativa și să atace. Angelholms este în liga a 4-a, ei disputând deja un meci în acesta săptămână, pierzând cu o trupă de cvasi-amatori, Astrio, cu scorul de 1-2. Așadar probleme defensive există. Consider astfel că vom vedea peste 2.5 goluri, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Unibet.

Miza: 1/10
Cota: 1.52
Status: Pierdut

Eskilsminne IF vs Angelholms FF Pont: Peste 2,5 goluri prima repriză

Eskilsminne și-a luat niște bătăi grave în cupa Suediei în acest an, eșecuri cu 4 și 5 goluri încasate, dar își poate lua revanșa în fața unei echipe de eșalon inferior care în primul amical a pierdut rușinos, dacă putem spune asta într-un amical, de la o formație mult mai modestă. Așa că tot ce pot face este să pariez peste 2,5 goluri la pauză la o cotă excelentă și să aștept să curgă golurile.

Miza: 3/10
Cota: 5.00
Status: Pierdut

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici