1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Amicale »
  5. Darmstadt vs. Elversberg

Darmstadt vs. Elversberg, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 28.06.2022: Au început pregătirile pentru noul sezon din Germania!

Dan Bara
Dan Bara

2022-06-27 16:13:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

28 Iunie 2022, 15:00

Darmstadt

Darmstadt

versus
Elversberg

Elversberg

1.65

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Darmstadt v Elversberg

Darmstadt, formație din liga a doua germană, joacă marți o partidă amicală contra celor de la Elversberg, campionii din Regionalliga Sudwest. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Darmstadt: Forma echipei, știri și statistici

Darmstadt a început deja pregătirile, având două victorii în „amicalele” cu SKV Darmstadt și Viktoria Griesheim, cluburi de categorie inferioară, pe care le-a învins cu 7-0 și 8-0. Tot de categorie inferioară e și Elversberg, chiar dacă a promovat recent în liga a treia. Iar „liliecii” sunt plini de frustrare după ce, în primăvară, au ratat la mustață promovarea în Bundesliga. 

Trupa de pe Merck-Stadion vine după un sezon în care, în mare parte, s-a descurcat foarte bine, însă pe final a început să dea rateuri. Între rundele cu numerele 26 și 32 a suferit trei înfrângeri cu echipe care se băteau la promovare, 0-1 la Bremen, 2-5 acasă, cu Schalke, și 1-3 la Nurnberg. Cu toate acestea, înaintea penultimei etape era pe locul doi și probabil că ar fi promovat direct dacă nu ar fi pierdut la Fortuna Dusseldorf, 1-2. În final, în ciuda victoriei cu Paderborn, scor 3-0, s-a clasat pe 4, la egalitate cu Hamburg, formație care a mers la baraj, și la trei puncte de Bremen, care a promovat direct. 

Cred că obiectivul revenirii în Bundesliga va rămâne valabil și în noua ediție. Cel puțin așa o sugerează plecările din vară. Au părăsit corabia doar Tim Skarke (Union Berlin), Nemanja Celic (LASK) și Luca Pfeiffer (Midtjylland). Primii doi nu au adunat prea multe meciuri în tricoul echipei, însă atacantul Pfeiffer era un jucător important. Acesta a fost nevoit să se întoarcă în Norvegia, la clubul de unde fusese împrumutat.

Trupa lui Torsten Lieberknecht încă nu a adus fotbaliști de top, dar perioada de transferuri e încă la început. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Elversberg: Forma echipei, știri și statistici

Clubul din apropierea orașului Saarbrucken a mai fost în liga a treia (2013-14), însă a rezistat doar un singur sezon înainte de a se întoarce în eșalonul al patrulea. De data aceasta speră să obțină mai mult și probabil că tocmai de aceea a și programat „amicalul” cu Darmstadt. De la startul pregătirilor și până acum a mai jucat cu Homburg și Borussia Monchengladbach II, formații din Regionalliga, pe care le-a învins cu scorul de 2-1. 

În ediția precedentă de campionat, Elversberg a adunat 24 de victorii în 36 de etape, marcând 79 de goluri și primind 29. 

Statistica ne arată că în ultimii patru ani a mai jucat două meciuri de pregătire cu adversari mai puternici, Kaiserslautern (2-3) și FC Koln (1-2). În aceeași perioadă le-a întâlnit în Cupa Germaniei pe Wolfsburg (0-1), St. Pauli (4-2), Gladbach (0-5) și Mainz (2-2 în timpul regulamentar și eliminare la loviturile de departajare).

Statistica meciurilor directe Darmstadt v Elversberg

Ultimele jocuri directe dintre cele două formații datează de acum nouă ani, din perioada în care ambele cluburi erau în liga a treia. Elversberg nu a reușit atunci să îi marcheze vreun gol lui Darmstadt, însă i-a smuls un punct. 

20.12.13 3LIG Elversberg - Darmstadt 0-3
20.07.13 3LIG Darmstadt - Elversberg 0-0
20.04.07 RL Elversberg - Darmstadt 2-0
13.10.06 RL Darmstadt - Elversberg 1-3
13.04.06 RL Elversberg - Darmstadt 0-3

Cote pentru Darmstadt v Elversberg

Unibet oferă o cotă de 1.92 pentru ca partida să se încheie cu cel puțin patru goluri marcate. De asemenea, la același bookmaker mai găsim un pariu interesant, cel conform căruia Darmstadt înscrie de trei sau mai multe ori. Cota este 1.89. 

Darmstadt vs Elversberg Pont: Darmstadt conduce la pauză

Darmstadt are un lot net superior valoric și, dacă va începe cu titularii, atunci nu ar trebui să aibă prea multe probleme în a prelua conducerea încă din prima repriză. Să nu uităm că în cea mai mare parte a timpului, în sezonul trecut s-a luptat cu Schalke și Werder Bremen de la egal la egal, în vreme ce Elversberg i-a avut printre cei mai răsăriți adversari pe cei de la Ulm, Offenbach sau Steinbach Haiger.

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

Darmstadt conduce la pauză

1.65
Darmstadt vs Elversberg

28 Jun 22, 15:00

Miza: 5/10
Cota: 1.65
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici