1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Amicale »
  5. Cehia vs Insulele Feroe

Cehia vs Insulele Feroe - Ponturi pariuri meciuri amicale, 16.11.2022. Antrenament pentru preliminariile Euro 2024

Caramavrov
Caramavrov

2022-11-15 21:14:00

Fotbal - Meciuri amicale

16 Noiembrie 2022, 19:00

Cehia

Cehia

versus
Insulele Feroe

Insulele Feroe

1.87

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Cehia v Insulele Feroe

Ponturi pentru meciul Cehia vs Insulele Feroe, meci amical de pe 16 noiembrie, ora 19:00.

Nici cehii și nici cei din Feroe, logic, nu sunt calificați la turneul final al Cupei Mondiale din Qatar.

Cehia: Forma echipei, știri și statistici

Cehia nu s-a calificat la Cupa Mondială, dar asta nu mai reprezintă o noutate. Nu a mai făcut-o din 2006. Echipa antrenată de Jarsolav Silhavy a fost ciuca bătăilor în ultimele patru meciuri din Nations League: 1-2 cu Elveția în deplasare, 0-4 cu Portugalia acasă, 0-2 cu Spania în deplasare, 0-2 cu Portugalia în deplasare. Așadar, un singur gol marcat, ceea ce indică probleme în ofensivă.

Silhavy preferă un sistem 4-2-3-1, cu Patrik Schick vârf împins. Jucătorul lui Leipzig este al doilea cel mai valoros compoinent al lotului (38 de milioane de euro), dar nu este sigur de prezența pe teren împotriva Insulelor Feroe, venind după o accidentare. Cel mai bine cotat fotbalist ceh la momentul actual este mijlocașul defensiv Tomas Soucek de la West Ham (45 de milioane de euro).

Pentru cehi, această întâlnire este un antrenament pentru preliminariile Campionatului European. Totuși, e puțin probabil ca elevii lui Jarsolav Silhavy să se omoare cu firea, pentru că vin după o primă parte de sezon intensă, iar riscul de accidentare este mare.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 10 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Insulele Feroe: Forma echipei, știri și statistici

Insulele Feroe este neînvinsă de patru partide. Mai mult decât atât, echipa antrenată de Hakan Ericson a învins-o pe Turcia (2-1) în ultima confruntare, pe teren propriu. Celelalte rezultate au fost: 2-1 acasă cu Lituania, 2-2 în deplasare cu Luxemburg și 1-1 în deplasare cu Lituania.

Cel mai bine cotat jucător feroez este fundașul dreapta Gilli Rolantsson  (400.000 de euro). El este urmat de fundașul stânga Viljormur Davidsen (350.000 de euro) și de atacantul Klaemint Olsen (175.000 de euro). Toți jucătorii convocați cu regularitate de Ericson evoluează în campionatele scandinave.

Naționala Insulelor Feroe este bine organizată în defensivă, dar nu se mai apără cu toți jucătorii în primii 30 de metri. Elevii lui Hakan Ericson au început să pună probleme și în atac, marcând în ultimele patru partide din Liga Națiunilor. Fundașii contribuie și ei la jocul ofensiv. De exemplu, Davidsen a înscris contra Turciei.

Echipe probabile

Cehia Echipă probabilă Cehia
Portar Vaclik
Fundași Coufal, Kudela, Zima, Jemelka
Mijlocaşi Soucek, Kalvach - Cerny, Barak, Hlozek
Atacanţi Schick
Insulele Feroe Echipă probabilă Insulele Feroe
Portar Gestsson
Fundași Rolantsson, Vatnsdal, G. Vatnhamar, Davidsen
Mijlocaşi Andreasen, Joesen - Olsen, S. Vatnhamar, Edmundsson
Atacanţi Bjartalid

Statistica meciurilor directe Cehia v Insulele Feroe

Cele două formații s-au mai întâlnit de patru ori. Cehia a învins de fiecare dată fără să primească gol, dar nu cu mai mult de 2-0.

Ultimele două confruntări au avut loc în preliminariile Euro 2000. Cehii s-au impus cu 2-0 acasă și cu 1-0 în deplasare.

Cote pentru Cehia v Insulele Feroe

Insulele Feroe este neînvinsă în ultimele patru dueluri. Selecția „Insulele Feroe +2.25 handicap asiatic” are cota 1.95.

În cele patru meciuri directe s-au marcat cel mult două goluri. Același operator ofertă cota 1.83 pentru selecția „Sub 3 goluri total asiatic”.

Cehia vs Insulele Feroe Pont: Insulele Feroe +2.5 handicap asiatic

Cehia vine după patru înfrângeri consecutive, în care a marcat un singur gol și a primit minim două goluri pe meci. De cealaltă parte, naționala Insulelor Feroe este neînvinsă de parte meciuri, în ultimul câștigând cu 2-1 contra Turciei. Pe hârtie, Cehia este echipa mai valoroasă, însă diferența de exprimare în joc nu este foarte mare în acest moment. În mod normal, dacă bate, formația gazdă nu ar trebui să câștige la mai mult de două goluri diferență.

Miza: 1/10
Cota: 1.87
Status: Pierdut

Cehia vs Insulele Feroe Pont: Insulele Feroe HA+3

În cele 4 confruntări directe, Cehia nu a învins niciodată Feroe la mai mult de două goluri diferență, iar în momentul de față feroezii au progresat evident, în timp ce reprezentativa pregătită de Jaroslav Silhavy se află într-un regres față de ultimii ani, dovadă și cele patru eșecuri la rând din UEFA Nations League. Insularii sunt neînvinși în precedentele 4 partide, în care au detonat și "bomba" - victorie cu Turcia, 2-1, în ultimul duel din Nations League! Dacă gazdele de azi înving la fix trei goluri diferență, miza este returnată. Dacă bat la un gol, la doua sau în caz de remiză sau victorie oaspeți, pariul e câștigător. Cota vine din oferta Mr. Bit pariuri sportive.

Fotbal - Meciuri amicale

Insulele Feroe HA+3

1.51
Cehia vs Insulele Feroe

16 Nov 22, 19:00

Miza: 7/10
Cota: 1.51
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici