1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Amicale »
  5. Bohemians vs. Mas Taborsko

Bohemians vs. Mas Taborsko, Ponturi pariuri, Fotbal Cehia, 28.06.2022: Panenka are echipă de „canguri”

Dan Bara
Dan Bara

2022-06-27 21:18:00

Partide amicale

28 Iunie 2022, 12:00

Bohemians Praha

Bohemians Praha

versus
MAS Taborsko

MAS Taborsko

1.85

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Bohemians Praha v MAS Taborsko

Marți, de la ora 12:00, Bohemians și Mas Taborsko se întâlnesc într-o partidă amicală, în cadrul stagiilor de pregătire pentru noul sezon din fotbalul ceh. Gazdele evoluează în prima ligă, reușind să se salveze cu greu de la retrogradare în precedenta ediție, în vreme ce oaspeții vin din eșalonul secund. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Bohemians Praha: Forma echipei, știri și statistici

În ediția trecută, Bohemians a terminat sezonul regulat pe locul 14, intrând în playout, iar lucrurile au mers suficient de prost încât a ajuns, în cele din urmă, la barajul pentru evitarea retrogradării. Șansa i-a surâs și s-a salvat la mustață, însă experiența a fost cum nu se poate mai nefericită pentru fost campioană a Cehoslovaciei din anul 1983. 

Clubul este unul cu multă istorie în spate. Merită menționat faptul că preșendinte este nimeni altul decât Panenka, fotbalistul care a inventat celebra execuție liftată de la 11 metri. De asemenea, porecla jucătorilor, „cangurii”, vine de la un turneu efectuat în 1927 în Australia, acolo unde au primit în dar doi canguri pe care i-au adus acasă, în Cehoslovacia, și i-a donat la Grădina zoologică. Tot de pe urma respectivului turneu provine și denumirea clubului, Bohemians, aleasă special cu acea ocazie pentru că era mai ușor de înțeles și de reținut pentru australieni decât vechiul nume, Vrsovice. 

În 1983, clubul a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA, alături de Anderlecht, Benfica și Universitatea Craiova. Pe parcurs, cehii au trecut de Admira Wacker, Saint Etienne, Servette Geneva și Dundee United, în vreme ce oltenii au eliminat Fiorentina, Shamrock Rovers, Bordeaux și Kaiserslautern. În penultimul act, ambele formații au părăsit competiția. Bohemians a pierdut cu 0-1 acasă și cu 1-3 în deplasare cu Anderlecht, iar Craiova a remizat în ambele manșe cu Benfica, 0-0 în Portugalia și 1-1 în România. 

În prezent, Bohemians Praga nu mai înseamnă nimic în fotbalul european, la fel ca și Universitatea Craiova. Totuși, cehii au tot retrogradat din întrecerea internă în ultimii ani, iar în ediția precedentă s-au salvat la limită. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

MAS Taborsko: Forma echipei, știri și statistici

Trupa din Tabor vine după un sezon liniștit petrecut în liga secundă. Clasată pe locul 8 din 16 echipe, MAS nu a avut nici grijile promovării, dar nici pe cele ale retrogradării. Înființată în 2011, aceasta nu a urcat niciodată pe prima scenă a fotbalului ceh. Nici măcar vechea FK Tabor, a cărei continuatoare este, nu s-a remarcat cu ceva în istoria sa de 90 de ani. 

În privința confruntării de marți, merită remarcat un detaliu, totuși. Taborsko e o foarte slabă echipă de deplasare. Începând de la sfârșitul lui august 2021 și până în prezent a obținut un singur succes departe de casă, pierzând opt jocuri și remizând în alte șapte ocazii. În această perioadă a întâlnit o singură echipă solidă, Mlada Boleslav, și a pierdut cu 0-7 în Cupa Cehiei. 

Statistica meciurilor directe Bohemians Praha v MAS Taborsko

Bohemians nu a pierdut niciodată în fața adversarului de marți. Până acum au avut loc 9 confruntări, iar șase au fost câștigate de formația din Praga. Tot șase au fost și întâlnirile în care s-a marcat de cel puțin trei ori. 

30.09.20 CUP Mas Taborsko - Bohemians 0-3
06.08.20 AMI Bohemians - Mas Taborsko 2-0
13.01.18 TL Bohemians - Mas Taborsko 2-0
17.01.17 TL Mas Taborsko - Bohemians 2-3
09.01.16 TL Bohemians - Mas Taborsko 2-1

Cote pentru Bohemians Praha v MAS Taborsko

Superbet oferă o cotă de 1.33 pentru victoria celor de la Bohemians, iar varianta 1 la pauză și 1 la final are cota 1.80. În oferta aceleiași agenții de pariuri avem și o cotă de 2.20 pentru cel puțin două goluri în prima repriză. 

Bohemians Praha vs MAS Taborsko Pont: Victorie Bohemians, cu handicap asiatic (-1.5)

Bohemians nu a pierdut niciodată în fața celor de la Taborsko, iar în opt dintre cele nouă „directe” a marcat câte cel puțin două goluri. Probabil că diferența de valoare dintre cele două loturi se va face simțită și pe tabela de marcaj, așa că pariul meu e pe victoria lui Bohemians, cu handicap asiatic (-1.5).

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici