1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Amicale »
  5. Betis vs Atalanta

Betis vs Atalanta. Ponturi Pariuri Amicale, 23.12.2022

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-12-22 19:01:00

Fotbal - Meciuri amicale

23 Decembrie 2022, 18:00

Betis Sevilla

Betis Sevilla

versus
Atalanta

Atalanta

1.65

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Betis Sevilla v Atalanta

Betis și Atalanta se întâlnesc într-un amical care se joacă pe Benito Villamarin. Spaniolii sunt la ultimul amical dinaintea reluării campionatului. Atalanta a jucat doar un amical și mai are de disputat o partidă cu Alkmaar, înaintea meciului cu Spezia, din 4 ianuarie. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

110 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Betis Sevilla: Forma echipei, știri și statistici

Betis este la ultimul amical înaintea reluării campionatului. Pe 29 decembrie, andaluzii joacă pe teren propriu cu Athletic Bilbao, apoi pe Vallecas cu Rayo, înainte să plece în Arabia Saudită, pentru semifinala Supercupei Spaniei, cu Barcelona. Betis ocupă locul 6 în La Liga, dar are șanse mari să prindă un loc de UEFA Champions League. Băieții lui Manuel Pellegrini sunt la egalitate cu Atheltic Bilbao și Atletico, aflate pe pozițiile 4 și 5, și la doar două puncte de ultima treaptă a podiumului, pe care se află Real Sociedad. Betis a încheiat sezonul de toamnă cu doar două victorii în ultimele 8 etape și nici rezultatele din amicale nu au fost extraordinare. Andaluzii au pierdut primele 3 partide, un 0-4 cu River Plate și un 0-5 și un 0-1 cu Colo Colo. Abia când a dat peste adversari din Europa, echipa lui Pellegrini a căpătat culoare în obraji. Betis a învins-o pe Manchester United (1-0) și a remizat cu Inter (1-1). 

Pentru meciul cu Atalanta, Pellegrini va miza pe Borja Iglesias, Willian Jose și Nabil Fekir în ofensivă. Luiz Felipe și Ruiz vor evolua în centrul apărării, pentru că Pezzela nu s-a întors de la echipa națională. Guarado și Claudio Bravo vor juca tot din primul minut. Joaquin și Juanmi vor intra după pauză. 

FREEBETS, ROTIRI GRATUITE ȘI MULTE ALTE CADOURI – CLICK AICI

Atalanta: Forma echipei, știri și statistici

Atalanta ia meciurile de pregătire foarte în serios, după ce a ratat finalul sezonului de toamnă. Mult timp aflată în zona podiumului, echipa lui Gasperini s-a stins în ultimele etape dinaintea pauzei și a ajuns pe locul 6. Distanța ce o separă de zona Champions nu este foarte mare - doar 3 puncte, dar jocul a fost cel care le-a retezat aripile fanilor bergamasci. În consecință, Atalanta a pierdut 4 dintre ultimele 5 partide, așa că nu este de mirare că a alunecat până la limita zonei europene. Lazio (2-0), Napoli (2-1), Lecce (2-1) și Inter (3-2) au luat toate punctele din meciul cu băieții lui Gasperini, care erau neînvinși după 10 etape. În următoarele 5 etape, Atalanta a mai învins-o doar pe Empoli (2-0). În pregătiri, bergamascii au arătat mult mai bine. Au remizat cu Eintracht Frankfurt (2-2) și au învins-o pe Nice (3-0). 

Pentru meciul de la Sevilla, Gasperini îi are în vedere pe Boga, Lookman și Zapata pentru zona ofensivă. Columbianul va fi vârf împins, iar ceilalți doi vor evolua în spatele său. Malinovskyi va fi retras în linia mediană, iar în linia de 3 fundași centrali vor juca Toloi, Scalvini și Palomino. Pasalic încă nu s-a întors de la echipa națională. 

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Echipe probabile

Betis Sevilla Echipă probabilă Betis Sevilla
Portar Bravo
Fundași Ruibal, Luiz Felipe, Ruiz, Moreno
Mijlocaşi Perez, Guardado - W. Jose, Fekir, Rodriq
Atacanţi B. Iglesias
Atalanta Echipă probabilă Atalanta
Portar Musso
Fundași Toloi, Scalvini, Palomino
Mijlocaşi Hateboer, Ederson, Malinovskyi, Soppy
Atacanţi Lookman, Boga - Zapata

Statistica meciurilor directe Betis Sevilla v Atalanta

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit până acum.

211 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ EXCLUSIV– CLICK AICI

Cote pentru Betis Sevilla v Atalanta

GG-ul are 1.55. X2 are 1.50.

299 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Betis Sevilla vs Atalanta Pont: Peste 2.5 goluri

Betis este o echipă spectaculoasă, în ciuda rezultatelor din amicale, iar Atalanta vine pe Benito Villamarin să joace un fotbal spectaculos. Bergamascii au făcut spectacol cu Eintracht Frankfurt (2-2) și Nice (0-3) și cred că scenariul se va repeta și în Spania. Cota am ales-o din oferta de pariuri sportive Betano.

Miza: 7/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici