1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Amicale »
  5. Atalanta vs Alkmaar

Atalanta vs AZ Alkmaar. Ponturi Pariuri Amicale, 29.12.2022

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-12-28 16:44:00

Fotbal - Meciuri amicale

29 Decembrie 2022, 20:00

Atalanta

Atalanta

versus
AZ Alkmaar

AZ Alkmaar

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Atalanta v AZ Alkmaar

Atalanta și AZ Alkmaar vor fi adversare pe Gewiss Stadium, într-unul dintre cele mai interesante meciuri amicale de joi. Italienii și olandezii sunt la ultimul amical dinaintea reluării competițiilor interne, programate săptămâna viitoare. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

110 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Atalanta: Forma echipei, știri și statistici

Atalanta trage tare în perspectiva reluării Serie A, o competiție de care s-a despărțit în noiembrie după o serie de rezultate dezamăgitoare. După un început foarte bun de sezon, bergamascii au scăzut ritmul în toamnă și au pierdut 4 dintre ultimele 5 etape de campionat, ceea ce a făcut ca echipa lui Gasperini să ocupe doar poziția a șasea, cu 27 de puncte. Distanța până la zona Champions este de doar 3 puncte, dar Atalanta are nevoie de rezultate imediate, în condițiile în care lupta pentru Liga Campionilor este foarte aprinsă - 6 echipe sunt separate de doar 6 puncte. Bergamascii au câștigat doar cu Empoli în etapele dinaintea pauzei competiționale, ceea ce l-a deranjat teribil pe Gasperini. Antrenorul Atalantei speră ca rezultatele din ianuarie să fie mult mai bune, în condițiile în care, în primele 3 etape din 2023, lombarzii le întâlnesc pe Spezia, Bologna și Salernitana, adversare dintr-o categorie inferioară. Amicalele din această perioadă confirmă speranțele lui Gasperini. Atalanta a remizat cu Eintracht Frankfurt (2-2) și a câștigat clar meciurile jucate în deplasare cu Nice (3-0) și Betis (3-0).

Pentru partida cu Alkmaar, antrenorul Atalantei nu s-a hotărât dacă-l va implica și pe Pasalic, care a jucat finala mică de la mondialul din Qatar, în urmă cu mai puțin de două săptămâni. În principiu, va folosi același prim 11 pe care intenționează să-l trimită în teren și în meciul cu Spezia, de miercurea viitoare. Zapata va fi sprijinit de Lookman și Boga în atac, iar Toloi, Scalvini și Palomino vor juca în apărare. Malinovskyi va fi retras în linia mediană, într-un 3-4-3 pe care l-a tot folosit Gasperini în meciurile din această perioadă. 

FREEBETS, ROTIRI GRATUITE ȘI MULTE ALTE CADOURI – CLICK AICI

AZ Alkmaar: Forma echipei, știri și statistici

La fel ca Atalanta, și AZ Alkmaar se pregătește de reluarea campionatului, programată tot săptămâna viitoare. Singura diferență este că olandezii vor intra pe teren la finalul săptămânii, urmând s-o întâlnească pe teren propriu pe Vitesse, aflată în partea inferioară a ierarhiei. Alkmaar ocupă locul 4, în imediata apropiere a zonei Champions, bine poziționată în lupta pentru cea mai importantă competiție europeană intercluburi. Singura problemă este că în față sunt cele 3 mari forțe ale Olandei, Feyenoord, Ajax și PSV Eindhoven. 4 puncte o despart pe Alkmaar de liderul Feyenoord, și doar un punct de celelalte două. Înaintea întreruperii Eredivisie, AZ a avut un parcurs șovăielnic - a pierdut 3 dintre ultimele 5 meciuri, după ce fusese neînvinsă în primele 9 etape de campionat. Speranțele lui Alkmaar se leagă însă de rezultatul obținut în ultima etapă de campionat, 1-0 pe terenul lui PSV Eindhoven. De când au reluat pregătirile, olandezii au jucat doar un meci amical. Au învins-o pe Valencia, 3-1, meci în care suedezul Karlsson a reușit o dublă, iar danezul Odgaard a marcat celălalt gol. 

Ambii vor fi titulari într-o ofensivă din care va mai face parte Pavlidis, grecul cu 3 goluri marcate în Eredivisie. Odgaard este golgheterul lui AZ Alkmaar, cu 6 goluri în 11 meciuri. Martins Indi și Beukema vor alcătui cuplul de fundași centrali într-o defensivă care a încasat mai puține goluri decât PSV și Ajax. 

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Echipe probabile

Atalanta Echipă probabilă Atalanta
Portar Musso
Fundași Toloi, Scalvini, Palomino
Mijlocaşi Hateboer, Ederson, Malinovskyi, Soppy
Atacanţi Lookman, Boga, Zapata
AZ Alkmaar Echipă probabilă AZ Alkmaar
Portar Verhulst
Fundași Chatzidiakos, Beukema, Indi, Kerkez
Mijlocaşi Reijnders, De Wit, Clasie
Atacanţi Karlsson, Pavlidis, Odgaard

Statistica meciurilor directe Atalanta v AZ Alkmaar

Atalanta și Alkmaar nu s-au mai întâlnit până acum.

211 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ EXCLUSIV– CLICK AICI

Cote pentru Atalanta v AZ Alkmaar

Atalanta are 1.91 pentru un HA (-1), cotă susținută de victoriile clare cu Nice și Betis. Over 3, cu miza returnată dacă se înscriu doar 3 goluri, are 1.87.

299 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Atalanta vs AZ Alkmaar Pont: Peste 2.5 goluri

Pentru meciul de la Bergamo, am ales varianta recomandată de rezultatele celor două echipe din pregătiri. În cele 4 meciuri jucate de italieni și olandezi s-au marcat cel puțin 3 goluri, așa că am mers și eu pe mâna statisticii. Mai ales că știm că Atalanta este o echipă extrem de ofensivă, iar olandezii joacă foarte deschis. Cota am luat-o din oferta de pariuri sportive Betano.

Fotbal - Meciuri amicale

Peste 2.5 goluri

1.60
Atalanta vs AZ Alkmaar

29 Dec 22, 20:00

Miza: 6/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici