1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Amicale »
  5. Angelholms vs FF Astrio, Ponturi Pariuri Meciuri Amicale, 24.03.2020, Meci de antrenament

Angelholms vs FF Astrio, Ponturi Pariuri Meciuri Amicale, 24.03.2020, Meci de antrenament

Guest
Guest

2020-03-23 23:39:00

Fotbal - Meciuri amicale

24 Martie 2020, 18:00

Angelholms FF

Angelholms FF

versus
BK Astrio

BK Astrio

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Angelholms FF v BK Astrio

Greu mai găsim meciuri de pariat în această perioadă delicată, dar cu toate astea venim cu un pronostic de la o partidă amicală, cea dintre formațiile suedeze  Angelholms și FF Astrio, meci ce va începe de la ora 18 00. Mai jos detaliile, dar și pontul gândit la această confruntare.

Angelholms FF: Forma echipei, știri și statistici

Angelholms vine după un sezon bun, pe care l-a terminat pe 3, la doar 2 puncte distanță de prima poziție, cea care ducea într-o divizie superioară. Cu 62 de goluri marcate, Angelholms a fost a 4 la acest capitol. Chiar și așa, peste 60 de goluri marcate, e un plus mai mult decât consistent. Iar la capitolul meciuri jucate în fața propriilor fani, Angelholms a fost prima, cu 34 de puncte acumulate și doar un singur eșec.

Campionatul în Suedia s-a terminat în luna octombrie și trebuia teoretic, să se reia undeva la mijlocul lunii aprilie. Chiar și sub semnul incertitudinii, Angelholms și-a început pregătirile și debutează în seria meciurilor amicale contra unei formații de amatori, tot din Suedia. E clar că partida va fi una strict de antrenament, ca de altfel toate partidele de verificare din această perioadă.

Ținând cont de diferențele mari de valoare în primul rând dintre cele două echipe, cred că meciul va produce goluri și e de așteptat să vedem chiar și de la 5 goluri în sus.

BK Astrio: Forma echipei, știri și statistici

BK Astrio e o formație de amatori din Suedia. Micuța echipă scandinavă a reușit însă în toamna trecută un tur 2 în Cupa Suediei, unde a cedat în fața unei formații cu tradiție din fotbalul suedez, IFK Goteborg. A fost 4-0 pentru formația mult mai bine clasată, dar ținând cont de diferența de valoare, scorul nu este unul chiar dur. 

BK Astrio a disputat deja un meci amical, contra unei formații mai bine clasate din punct de vedere valoric, Ullareds IK și pe care l-a câștigat, scor 3-1. Sigur, acum rezultatul este unul mai puțin important, mai ales în această perioadă și în situația în care se află fotbalul la ora actuală. Cert e că a fost o partidă în care s-au marcat 4 goluri, motiv de încredere că și în meciul contra celor de la Angelholms, o formație tot din aceeași divizie ca Ullareds IK, vor fi goluri.

Mă aștept la un meci reușite, mai ales că miza lipsește și cu siguranță se va viza cu totul altceva decât scorul final.

Statistica meciurilor directe Angelholms FF v BK Astrio

Cele două formații nu s-au mai întâlnit până acum.

Cote pentru Angelholms FF v BK Astrio

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe over 3,5 goluri, la o cotă de 1,63.

Angelholms FF vs BK Astrio Pont: Total goluri Angelholms - peste 2,5

Mă aștept la un meci dominat de formația mai valoroasă. Chiar dacă e doar o partidă amicală, consider că plusul de valoare va face diferența chiar și într-un astfel de meci. De remarcat că Astrio a învins o formație din același eșalon ca Angelholms, dar mai slab clasată. Mă aștept la un meci deschis în primul rând și cu goluri. Ținând cont că e un meci amical și diferența de valoare e una considerabilă, merg pe minimum 3 reușite din partea celor de la Angelholms. Cota este una bună!

Miza: 1/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Angelholms FF vs BK Astrio Pont: Peste 3,5 goluri

Pe iarba artificială din Fridhemsparken vom avea parte de un meci amical între Angelholms, ce evoluează în Divizia 2 - Västra Götaland, și BK Astrio, o formație de amatori. Deși Angelholms evoluează în diviziile inferioare, totuși, este o formație mult mai valoroasă decât micuța echipă Astrio. Anticipez un joc cu multe goluri, chiar de ambele părți pentru că Astrio a învins cu 3-1 acum o săptămână o formație din același eșalon valoric ca adversara ei de astăzi. Astfel, fiind și un meci amical, golurile ar trebui să curgă pe bandă rulantă și să avem parte de un pronostic verde pentru că aleg pariul de peste 3,5 goluri în meci la o cotă oferită de Betano, cotă ce intră pe #biletulzilei.

Miza: 2/10
Cota: 1.63
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici