1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Amicale »
  5. Albania vs Italia

Albania vs Italia. Ponturi Pariuri Amicale, 16.11.2022. Italia lipsește la al doilea mondial consecutiv

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-11-15 16:08:00

Fotbal - Meciuri amicale

16 Noiembrie 2022, 21:45

Albania

Albania

versus
Italia

Italia

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Albania v Italia

Albania și Italia se întâlnesc într-un meci amical la Tirana. Italia lipsește pentru a doua oară consecutiv de la campionatul mondial și mai are un meci amical, împotriva Austriei, duminică seară. Albania, care are doar un turneu final la care a participat, Euro 2016, mai are programat un amical cu Armenia, pe 19 noiembrie. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Albania: Forma echipei, știri și statistici

Albania n-a mai întâlnit un adversar așa puternic din martie, când pierdea destul de greu în fața Spaniei (1-2), într-un amical jucat pe stadionul lui Espanyol. Rezultatul de la începutul anului nu a adus cine știe ce evoluții din partea echipei lui Edy Reja, care nu doar că a ratat calificarea la mondialul din Qatar, dar a terminat ultima și grupa din Liga Națiunilor. Albania nu are nicio victorie în 2022, deși a jucat inclusiv două meciuri amicale cu Arabia Saudită și Qatar. E drept, nefiind dată FIFA, selecționerul Albaniei nu a putut aduce la lot cei mai buni jucători. Ultima victorie a Albaniei este un 1-0 chinuit cu Andorra, în finalul preliminariilor CM, în toamna trecută. Naționala lui Edy Reja a terminat pe locul 3 grupa de calificare, cu 18 puncte, cu două mai puțin decât Polonia, în fața căreia a pierdut pe teren propriu meciul decisiv pentru calificare. 5 egaluri și 4 eșecuri are Albania în 2022. 

4 dintre titularii lui Edy Reja joacă în Serie A - Berisha, Hysaj, Ismajli și Asllani. Lor li se alătură Uzuni și Broja, care activează în Spania, respectiv Anglia, la Granada și Chelsea. Marash Kumbulla, de la Roma, are ceva probleme fizice și este posibil să nu joace împotriva Italiei. Albania are 3 remize și un eșec în cele 4 meciuri jucate acasă în 2022. Meciul pierdut este un 1-2 cu Israel, în iunie, partidă în care albanezii au condus la pauză cu 1-0. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 10 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Italia: Forma echipei, știri și statistici

2022 a fost anul care a adus un nou eșec major al Squadrei Azzurra. La 5 ani de la barajul cu Suedia, care a lăsat multipla campioană mondială acasă, înaintea turneului din Rusia, echipa lui Mancini a ratat și mondialul din Qatar. Eșecul surprinzător suferit în fața Macedoniei de Nord (0-1), la Palermo, a venit la mai puțin de un an distanță de triumful de la Euro 2020, ceea ce face din Italia a 4-a țară care ratează un mondial din postura de campioană europeană, după Cehoslovacia, Danemarca și Grecia. Ca premiu de consolare, Italia a prins Final Four-ul din Liga Națiunilor, fază la care a participat și la ediția precedentă. Italienii au terminat pe primul loc o grupă în care Ungaria a fost a doua, Germania, pe trei, iar Anglia a retrogradat în Liga B. În afara eșecului cu Macedonia de Nord, italienii au pierdut alte două meciuri în 2022. Finalissima s-a încheiat 3-0 pentru Argentina, iar meciul cu Germania, din Liga Națiunilor, a fost tot un dezastru, 2-5. Turcia (3-2), Ungaria de două ori (2-1 și 1-0) și Anglia (1-0) sunt victimele Italiei în 2022. 

Mancini a chemat inițial nu mai puțin de 30 de jucători pentru amicalele cu Albania și Austria, dar a trebuit să renunțe la câțiva dintre ei - Scamacca, Frattesi, Cristante, Toloi și Emerson s-au accidentat. Chiar și așa, Mancini are la dispoziție 4 titulari de la liderul din Serie A și pe toți îi va folosi la Tirana. Vincenzo Grifo, care are un sezon foarte bun la Freiburg, se va număra și el printre titulari, dintre care nu vor lipsi Verratti, Barella sau Bonucci. Italia a pierdut un singur meci în deplasare, în ultimul an, 2-5 cu Germania. În rest, trei remize și două victorii, cu Turcia și Ungaria. 

Echipe probabile

Albania Echipă probabilă Albania
Portar Berisha
Fundași Gurishta, Ismajli, Lenjani, Hysaj
Mijlocaşi Ramadani - Abrashi, Asllani, Bare
Atacanţi Uzuni, Broja
Italia Echipă probabilă Italia
Portar Meret
Fundași Scalvini, Bonucci, Bastoni
Mijlocaşi Di Lorenzo, Verratti, Barella, Dimarco
Atacanţi Politano, Raspadori, Grifo

Statistica meciurilor directe Albania v Italia

Cele două naționale s-au întâlnit doar de 3 ori și de fiecare dată au câștigat italienii. Albanezii nu au marcat niciun gol. Ultima întâlnire datează din preliminariile CM 2018, când Italia s-a impus cu 2-0 acasă și 1-0 în deplasare. 

Cote pentru Albania v Italia

Italia are 1.45 la victorie. GG-ul este cotat la 2.25.

Albania vs Italia Pont: Peste 2 goluri asiatic

La Tirana se anunță un meci dezechilibrat, chiar dacă Italia a ratat calificarea la mondialul din Qatar. Albania are o serie de rezultate slabe, cu un an în care nu a câștigat niciun meci. Italia vine după victorii cu Anglia și Ungaria. Dat fiind contextul, cred că partida va fi destul de spectaculoasă. Din oferta de pariuri Betano, am ales varianta unui Over 2, cu miza returnată în cazul în care se marchează doar de două ori. Meciurile ambelor naționale au avut, în general, cel puțin două reușite.

Fotbal - Meciuri amicale

Peste 2 goluri asiatic

1.60
Albania vs Italia

16 Nov 22, 21:45

Miza: 9/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici