Villa Espanola - Liverpool Montevideo. Ponturi Pariuri Primera Division, Uruguay 19.11.2021. Derby-ul groazei între codașe

America de Sud

Cota: 1.93

Adaugat de: Matei Udrea

18 Noi 2021 20:59 929 0
Logo Villa Espanola Villa Espanola
Logo Liverpool Montevideo Liverpool Montevideo
VS
14:45 19 Noiembrie 2021
Uruguay - Primera Division

Analiză și informații pentru Villa Espanola v Liverpool Montevideo

Villa Espanola – Liverpool Montevideo, partidă programată vineri, de la ora 14.45, în etapa a 13-a din Clausura (returul) campionatului din Uruguay, este un derby al codașelor. Villa Espanola va retrograda după doar un sezon în Primera Division. Liverpool Montevideo este într-o vrie aproape incredibilă, pe locul 14 din 16 posibile și doar 9 goluri înscrise în 12 etape, după ce turul l-a terminat pe locul 4, cu 38 de goluri în 15 meciuri! Niciuna dintre echipe nu mai are nimic de pierdut și e de așteptat să încerce să-și mai spele din păcate în finalul unui sezon ratat.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Villa Espanola: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V Î Î

Villa Espanola (locul 16, 5 puncte, golaveraj 9-26) a terminat pe ultimul loc și Apertura, iar acum e de departe iar acorată în aceeași poziție. Are cele mai puține goluri înscrise și cele mai multe primite în Clausura. Totuși, echipa nu s-a predat fără luptă în special acasă. Rezultatele celor 5 etape de pe teren propriu arată asta: 1-2 cu Sud America, 1-2 cu Fenix, 2-2 cu Wanderers, 1-3 cu Penarol, 1-2 cu Nacional.

Echipa este destul de imprevizibilă, pentru că acum trei etape a reușit și singura victorie de până acum, 1-0 în deplasare cu Maldonado (locul 8). În ciuda locului din clasament, în multe meciuri se bate până la capăt, are posesie egală sau apropiată de a adversarilor și destule ocazii.  

Liverpool Montevideo: Forma echipei, știri și statistici

E Î Î Î Î

Liverpool Montevideo (locul 14, 11 puncte, golaveraj 9-15) este într-un picaj spectaculos față de turul campionatului, pe care l-a terminat pe locul 4, cu 27 de puncte și golaveraj 38-20 în 15 meciuri. Echipa e mai degrabă obișnuită cu semifinalele competiției, decât cu ultimele locuri.

Acum, însă, echipa lui Jorge Bava nu mai joacă aproape nimic. În ultimele 5 etape a luat doar un punct: 2-2 acasă cu Boston River, 0-1 în deplasare cu Wanderers, 0-1 acasă cu Rentistas, 0-1 în deplasare cu Penarol, 1-3 acasă cu Montevideo City.

Potențialul însă există, pentru că lotul de jucători este, în linii mari, același de până astă-vară, și e de așteptat ca echipa să încerce măcar în ultimele etape să se mai redreseze.

Echipe probabile

Villa Espanola

Echipă probabilă Villa Espanola
Portar F. Silva
Fundași E. Albin, Amuz Balari, Santucho, Tizon Correa
Mijlocaşi G. Albin, Rio Nunez, Machado, Olivera
Atacanţi S. Ramirez, P. Silva

Liverpool Montevideo

Echipă probabilă Liverpool Montevideo
Portar Lentinelly
Fundași Martirena, Garcia, Chocobar, Loffreda
Mijlocaşi Perez, Diaz, Viera – Figureredo
Atacanţi Martinez, Fernandez

Statistica meciurilor directe Villa Espanola v Liverpool Montevideo

Remiza din Apertura, 2-2 pe 8 august, la Liverpool Montevideo, a fost primul meci din ultimii 5 ani între cele două echipe.

Precedentul avusese loc în toamna lui 2016 și fusese câștigat de Liverpool Montevideo cu 1-0.

Villa Espanola și Liverpool Montevideo s-au întâlnit de doar 7 ori. Villa Espanola a învins o dată, Liverpool Montevideo de 4 ori, de două ori a fost remiză.

Cote pentru Villa Espanola v Liverpool Montevideo

Deși a pierdut 4 din cele 5 partide de acasă, Villa Nova a înscris în fiecare și o singură dată a fost o diferență de două goluri. Pe de altă parte, Liverpool Montevideo a pierdut trei din cele trei deplasări. În plus, meciul-tur din acest sezon, cel din Apertura, s-a încheiat 2-2 la Montevideo. Cred că merită să încercăm 1X în acest meci – o excelentă cotă de 2,3 în oferta Betano pariuri.

Nu cred că vreuna din cele două formații va reuși să se impună lejer. Mai degrabă văd un meci echilibrat, cu goluri, dar predispus, poate, la o remiză. X-ul la pauză sau la final are cotă bună în oferta Betano pariuri – 1,75.

Villa Espanola vs Liverpool Montevideo Pont: Ambele echipe marchează

Villa Espanola și Liverpool Montevideo sunt în situații foarte proaste și nu pot spera decât că vor putea profita una de problemele celeilalte. Villa Espanola are GG în toate cele 5 etape jucate acasă în Clausura. Liverpool Montevideo a înscris în doar două din cele 5 etape disputate în deplasare, dar dacă nu reușește s-o facă acum, cu o echipă care a luat 26 de goluri în 12 meciuri, atunci cu cine? Vom miza pe un GG la această partidă – cota 1,93 în oferta Betano pariuri.

Pont pariuri: Ambele echipe marchează

Miza: 7/10

Cota: 1.93

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Pierdut

Matei Udrea

Ponturi:

23

Castigate:

9

Pierdute:

12

Anulate:

0

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici