Share

Pont Brazilia, Serie B: Vila Nova – Sao Bento, se înscrie până la pauză?

America de Sud

Cota: 1.56

Adaugat de: Matei Udrea

11 Iun 2019 17:22 335 0
Logo Vila Nova
Logo Sao Bento
Vila Nova
Sao Bento
VS
01:15 12 Iunie 2019
Serie B - Brazilia

Analiză și informații pentru Vila Nova v Sao Bento

Vila Nova – Sao Bento, partidă contând pentru etapa a 8-a din liga a doua a Braziliei, programată marți noaptea, de la ora României 1.15, opune două formații care au început prost sezonul și acum sunt la un singur punct distanță de zona retrogradării.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON!

Vila Nova: Forma echipei, știri și statistici

E V E Î E

Vila Nova (locul 16, 7 puncte, golaveraj 5-6) a reușit, până acum, o singură victorie și are o medie de sub un gol marcat pe meci. Antrenorul Eduardo Baptista nu reușește să-și stabilizeze echipa, care are în palmares contraperformanța de a fi singura bătută, până acum, de ultima clasată, Vitoria, dar și performanța de a fi realizat singura sa victorie în deplasare, la ocupanta locului 2 și candidata certă la promovare Botafogo Sao Paulo.

Pe propriul teren, Vila Nova a jucat în 2019 un număr de 5 meciuri importante: 2-0 (1-0) cu Bragantino, 0-0 cu Juventude – ambele în Cupa Braziliei, 1-1 (1-0) cu Parana, 0-0 cu Ponte Preta, 0-1 (0-0) cu Londrina – toate 3, în Serie B braziliană.
Așa cum se poate observa, niciodată nu s-a înscris mai mult de un gol până la pauză. Mai mult decât atât, 3 din cele 5 jocuri au avut 0-0 în primele 45 de minute.

Sao Bento: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î Î

Sao Bento (locul 14, 7 puncte, golaveraj 8-11) este o echipă dificilă în deplasare, deși acum are un singur punct avans față de primul loc retrogradabil. Fostul internațional brazilian Doriva nu reușește nici el să impună o constanță în jocul formației sale, care alternează rezultatele bune în deplasare cu înfrângerile acasă.

Pe teren advers, Sao Bento a înregistrat până acum, în Serie B, următoarele rezultate: 2-2 (1-0) la Figuirense, 3-1 (0-1) la Vitoria, 0-2 (0-0) la Bragantino.

Randamentul bun – Sao Bento a marcat în fiecare deplasare – s-a realizat după pauză, pentru că în primele 45 de minute golaverajul este 1-1. În ultima etapă jucată în deplasare, pe terenul liderului Bragantino, Sao Bento s-a ținut bine în prima repriză.

Statistica înregistrată în debutul campionatului se poate extinde lejer și la restul meciurilor oficiale (jucate în competiția regională) din 2019. Exceptând cele trei partide în deplasare din Serie B, Sao Bento a mai disputat în acest an alte 6 întâlniri în Paulista (campionatul statului Sao Paulo): la pauză, de 4 ori a fost 0-0, o dată 1-0 și o dată 1-1.

Echipe probabile

Vila Nova

Echipă probabilă Vila Nova
Portar Rafael Santos
Fundași Jeferson, Wesley Matos, Diego Jussani
Mijlocaşi Ramon, Joseph – Gustavo Mosquito, Neto Moura, Alan Mineiro
Atacanţi Richard

Sao Bento

Echipă probabilă Sao Bento
Portar Paulo
Fundași Raphael Martinho, Guilherme Mattis, Elton, Mansur
Mijlocaşi Vinicius Kiss, Pablo, Fabio Bahia, Cafu
Atacanţi Ze Roberto, Fabricio Oya

Statistica meciurilor directe Vila Nova v Sao Bento

Doar două meciuri au jucat până acum Vila Nova și Sao Bento. În sezonul trecut din Serie B, Vila Nova a învins acasă, în tur, cu 1-0, iar în retur a fost egal, 2-2.

Cote pentru Vila Nova v Sao Bento

Niciun meci jucat de Vila Nova până acum acasă nu s-a terminat cu mai mult de două goluri pe tabelă. Putem încerca pariul -2,5, adică nu se marchează trei goluri – cota 1,5 la Unibet. Probabil că nu vor înscrie ambele formații în acest meci, iar pariul NG are cota 1,58.

Vila Nova vs Sao Bento Pont: Total asiatic la pauză -1

În prima repriză a celor 5 meciuri importante jucate acasă de Vila Nova în acest sezon (3 în campionat și 2 în Cupa Braziliei) s-au marcat doar două goluri. În priele 45 de minute ale celor 3 meciuri importante jucate în deplasare se Sao Bento în acest sezon s-au marcat, de asemenea, două goluri. Putem încerca, la acest joc, un total asiatic -1 la pauză, pariu cu cota 1,56 la Unibet.

Pont pariuri: Total asiatic la pauză -1

Miza: 7/10

Cota: 1.56

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Matei Udrea

Ponturi:

16

Castigate:

7

Pierdute:

4

Anulate:

5

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici