Share

Pont Brazilia, Serie A: Vasco da Gama - Avai, se înscrie până la pauză?

America de Sud

Cota: 1.50

Adaugat de: Matei Udrea

19 Mai 2019 18:11 207 0
Logo Vasco da Gama
Logo Avai
Vasco da Gama
Avai
VS
01:00 20 Mai 2019
Serie A Brazilia

Analiză și informații pentru Vasco da Gama v Avai

Vasco da Gama - Avai, partidă contând pentru etapa a 5-a a campionatului Braziliei, programată luni, de la ora 1.00, opune formațiile de pe ultimele locuri ale clasamentului. Vasco da Gama are a doua cea mai slabă apărare din Serie A, iar Avai – al doilea cel mai slab atac. Ambele echipe sunt însă disperate după puncte și e posibil să asistăm la un meci în care vor încerca să-și depășească limitele.

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Vasco da Gama: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î E Î

Vasco da Gama (locul 20, 1 punct, golaveraj 3-10) a început catastrofal sezonul.

Are un punct după 4 etape, interval în care a încasat deja 10 goluri. Echipa face eforturi și a reușit să înscrie în 3 din cele 4 jocuri, dar a primit, în schimb, foarte multe.

Pe propriul teren, Vasco este o echipă care încearcă să pună presiune pe adversar și atacă mult, dar acest lucru generează și mai multe găuri în defensivă. Echipa are GG (ambele echipe au marcat) în fiecare din cele două partide jucate până acum acasă.
În statistica pauzei, situația arată aceeași echipă fragilă și relativ dezorganizată: 0-2 la Athletico Paranaense în prima etapă, 1-1 acasă cu Corinthians în etapa a treia, 0-2 la Santos în etapa a patra. După cum se observă, în toate trei situațiile s-a dat mai mult de un gol în primele 45 de minute. Notă discordantă face un 0-0 după prima repriză în etapa a doua, acasă, cu Atletico Mineiro (1-2 scor final).

Antrenorul Vanderlei Luxemburgo va avea toți jucătorii la dispoziție.

Avai: Forma echipei, știri și statistici

E Î E Î E

Avai (locul 19, 2 puncte, golaveraj 2-4) este o echipă nou-promovată care a început sezonul temător. Preocuparea obsesivă pentru defensivă a dus la o posesie scăzută în primele etape, la un atac care și-a creat puține ocazii și a marcat și mai puțin. Cu două goluri în 4 etape, Avai e pe penultimul loc la eficiență în Serie A. Acest pronunțat profil defensiv n-a fost, până la urmă, prea folositor, chiar dacă s-au încasat doar 4 goluri. Echipa n-a reușit nicio victorie până acum și are numai două puncte. Avai a încasat gol în 3 din cele 4 partide de campionat.

Statistica pauzei arată că în 3 din cele 4 partide jucate de Avai s-a înscris în primele 45 de minute. De fiecare dată, responsabili cu golurile au fost adversarii: 0-1 la Atletico Mineiro în prima etapă, 0-1 acasă cu Gremio în etapa a doua, 0-1 în deplasare cu Bahia în etapa a treia.

Antrenorul Geninho nu-l va avea la dispoziție pe atacantul Brizuela - accidentat.

Echipe probabile

Vasco da Gama

Echipă probabilă Vasco da Gama
Portar Sidao
Fundași Winck, Luiz Gustavo, Ricardo Graca, Henrique
Mijlocaşi Raul, Lucas Mineiro – Rossi, Pikachu, Yan Sasse
Atacanţi M. Lopez

Avai

Echipă probabilă Avai
Portar Vladimir
Fundași Iury, Betao, Ricardo Thalheimer, Igor
Mijlocaşi Pedro Castro, Mosquera, Luanzinho
Atacanţi Joao Paulo, Daniel Amorim, Getulio

Statistica meciurilor directe Vasco da Gama v Avai

Ultimele partide dintre cele două formații au avut loc chiar acum o lună, în Cupa Braziliei. Vasco da Gama a câștigat ambele manșe, 3-2 (1-1) acasă și 1-0 (0-0) în deplasare.

În Serie A, precedentele partide au fost în 2017, când Avai a și retrogradat. Tot Vasco da Gama le-a câștigat și pe acelea: 1-0 acasă și 2-1 în deplasare.

În total, s-au jucat 16 partide între cele două formații: 8 victorii pentru Vasco da Gama, 4 victorii pentru Avai, 4 egaluri.

Cote pentru Vasco da Gama v Avai

Se înfruntă două echipe cu atacuri destul de firave, așa că e posibil să asistăm, totuși, la puține goluri. Betano are cota 1,65 pentru pariul că se vor da maximum două. Aceeași casă de pariuri dă cota 1,7 pentru pariul pe echipa-gazdă, care a câștigat ultimele 4 întâlniri directe, inclusiv dubla manșă de acum o lună.

Pont Vasco da Gama vs Avai: Se înscrie până la pauză

3 din cele 4 etape jucate până acum de Vasco da Gama și Avai au consemnat goluri în primele 45 de minute. În cazul echipei din Rio de Janeiro, în toate cele 3 rânduri s-au dat câte două goluri. Cum nevoia de puncte este uriașă în cazul ambelor formații, ne putem aștepta la eforturi din partea gazdelor ca să înscrie repede și la reacții dure pe contraatac ale oaspeților în fața unei apărări oricum slabe. Betano are cota 1,5 pentru pariul că se va înscrie până la pauză.

Pont pariuri: Se înscrie până la pauză

Miza: 7/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Matei Udrea

Ponturi:

25

Castigate:

9

Pierdute:

9

Anulate:

7

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici