1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. America de Sud »
  5. Talleres Cordoba vs Colon Santa Fe

Talleres Cordoba – Colon Santa Fe. Ponturi Pariuri Copa Libertadores 30.06.2022

Baicu Marius
Baicu Marius

2022-06-28 16:03:00

Fotbal - Copa Libertadores

30 Iunie 2022, 01:15

Talleres Cordoba

Talleres Cordoba

versus
Santa Fe

Santa Fe

1.62

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Talleres Cordoba v Santa Fe

În optimile de finală ale Copei Libertadores ne așteaptă o confruntare între două echipe din Argentina: Talleres Cordoba și Colon Santa Fe. În cele ce urmează vom vorbi despre această partidă, ce are loc joi dimineață la ora 01:15, iar la finalul avancronicii vă vom oferi și un pronostic pe goluri.

Talleres Cordoba: Forma echipei, știri și statistici

Talleres Cordoba nu are un început de sezon deloc bun în Primera Division din Argentina, acolo unde după cinci etape a acumulat doar patru puncte (1/1/3). Aceasta ocupă poziția a 25-a din 28 de echipe. În runda precedentă ea a pierdut acasă, scor 0:2 cu rivala din oraș, Central Córdoba SdE.

Însă în Copa Libertadores ea a avut un parcurs mult mai bun, reușind să termine pe poziția secundă o grupă câștigată de Flamengo, ajungând astfel în optimile de finală ale competiției.

Christian Oliva a fost eliminat în ultima partidă de campionat, dar mijlocașul uruguayan este eligibil să joace în partida de joi dimineață.

Nu există nici un jucător indisponibil din lotul gazdelor, dar am putea vedea câteva schimbări în primul 11 față de partida din campionat.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Santa Fe: Forma echipei, știri și statistici

Nici Colon Santa Fe nu a avut startul de campionat dorit, ea ocupând poziția 21-a cu doar 5 puncte din 5 meciuri. Aceasta a fost eliminată și din Cupa Argentinei de către Patronato, ajungând la trei înfrângeri consecutive în toate competițiile (deși trebuie notat că eșecul din cupă a fost suferit la penalty-uri, ci nu în timpul regulamentar).

Colon Santa Fe a ajuns în optimile Copei Libertadores după ce a câștigat una dintre cele mai echilibrate grupe. Aceasta a terminat pe primul loc cu 10 puncte, având însă doar trei puncte peste Peñarol, echipa de pe locul al 4-lea.

Augusto Schott și Andrew Teuten sunt indisponibili din cauza unor accidentări, dar în rest Julio Falcioni are tot lotul apt pentru această confruntare.

În mare parte ar trebui să vedem un prim 11 similar cu cel din ultimul meci din campionat, deși probabil Leandro Ojeda îi va lua locul lui Tomas Moschion în echipa de start.

Echipe probabile

Talleres Cordoba Echipă probabilă Talleres Cordoba
Portar Herrera
Fundași Buffarini, Malatini, Perez, Martino
Mijlocaşi Oliva, Villagra; Godoy, Ortegoza, Diaz
Atacanţi Girotti
Santa Fe Echipă probabilă Santa Fe
Portar Chicco
Fundași Nardelli, Acevedo, Novillo, Sanchez
Mijlocaşi Pierotti, Alvarez, Ojeda, Formica, Farioli
Atacanţi Farias

Statistica meciurilor directe Talleres Cordoba v Santa Fe

În sezonul 2021 din Argentina cele două echipe s-au întâlnit în sferturile de finală din Copa de la Liga Profesional, acolo unde Colon Santa Fe s-a impus la penalty-uri după 1:1 în timpul regulamentar. Aceasta a ajuns până în finală, pe care a și câștigat-o după un impunător 3:0 cu Racing Club. De atunci cele două echipe s-au mai întâlnit o dată în ediția precedentă de campionat, atunci când Colon Santa Fe s-a impus cu 1:0.

Cote pentru Talleres Cordoba v Santa Fe

Pe lângă pontul principal mergem și pe un rezultat de egalitate la o cotă de 3.20 conform casei de pariuri Betano.

Talleres Cordoba vs Santa Fe Pont: Sub 2.5 goluri Asiatic

Se întâlnesc două echipe de nivel apropiat, care nu sunt într-o formă prea grozavă. Ne așteptăm la o partidă prudentă din partea celor două formații, și nu ne-ar mira în mod deosebit dacă ambele se vor mulțumi cu o remiză în această primă manșă. În condițiile date ne așteptăm să vedem un meci cu maxim două goluri, la o cotă de 1.62 conform Betano pariuri sportive. De altfel șase din ultimele șapte confruntări directe dintre cele două echipe au fost de sub 2.5 goluri. Mai mult decât atât, formația gazdă vine după nouă partide consecutive de under 2.5 în toate competițiile! Echipa oaspete vine și ea după patru astfel de meciuri!

Miza: 9/10
Cota: 1.62
Status: Castigat

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici