1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. America de Sud »
  5. Luqueno – San Lorenzo. Ponturi Division Profesional, 31.08.2020. Se confirmă calculul hârtiei?

Luqueno – San Lorenzo. Ponturi Division Profesional, 31.08.2020. Se confirmă calculul hârtiei?

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-08-30 20:37:00

Division Profesional, Paraguay

31 August 2020, 23:30

Sportivo Luqueno

Sportivo Luqueno

versus
Sportivo San Lorenzo

Sportivo San Lorenzo

1.45

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Sportivo Luqueno v Sportivo San Lorenzo

Luqueno – San Lorenzo, partidă programată luni, de la ora 23.30, în etapa a 17-a din campionatul Paraguayului - Apertura, o are favorită, pe hârtie, pe echipa gazdă.

Acest sezon, bulversat de epidemia de coronavirus, este total atipic. Acum ar fi trebui să se joace Clausura, dar încă mai sunt de disputat multe etape din Apertura (campionatul din perioada ianuarie-mai). Competiția s-a întrerupt în martie și s-a reluat în iulie.

Niciuna dintre cele două formații nu stă strălucit în clasament, dar Luqueno pare să fi ieșit dintr-o lungă pasă proastă, reușind chiar, acum două etape, prima victorie acasă din acest sezon. San Lorenzo, în schimb, are eșecuri pe linie în deplasare și e “consolidată” pe ultimul loc.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Sportivo Luqueno: Forma echipei, știri și statistici

Luqueno (locul 8, 17 puncte, golaveraj 19-21) este o echipă de mijlocul clasamentului în Paraguay, iar când prinde partea de sus a ierarhiei se poate spune că și-a depășit condiția. În Apertura sezonului trecut (prima parte a sezonului, care se joacă în lunile ianuarie – mai, când în America de Sud este vară-toamnă), a terminat pe locul 5. Clausura (iulie-decembrie, când în America de Sud este iarnă-primăvară) a terminat-o pe locul 10.

De când a reînceput campionatul, pe 23 iulie, Luqueno a reușit să urce în clasament. A pierdut doar două din cele 8 etape disputate, câștigând alte 3 și remizând în 3.

În ultimele 4 etape n-a mai cunoscut înfrângerea, reușind două victorii și două remize. O altă premieră a stagiunii a înregistrat-o acum două etape, pe 23 august, când a obținut prima victorie acasă, 4-1 cu General Diaz (locul 11).

Sportivo San Lorenzo: Forma echipei, știri și statistici

San Lorenzo (locul 12, 10 puncte, golaveraj 14-26) este, de asemenea, o echipă de condiție medie în campionatul Paraguayului, dar care în acest sezon pare să se îndrepte spre cea mai proastă clasare din ultimii ani. În Apertura sezonului trecut, San Lorenzo s-a clasat pe locul 7, iar în Clausura – pe locul 9.

Spre deosebire de adversara sa de luni, care a reușit să-și schime traiectoria după pauza forțată dintre lunile martie și iulie, San Lorenzo s-a prezentat mult mai slab la reluarea competiției, deși nici în perioada ianuarie-martie nu excelase. Dacă în prima parte a sezonului înregistrase o victorie, 4 egaluri și 3 înfrângeri, la reluare nu i-a mai ieșit aproape nimic. Echipa a disputat, din 22 iulie și până acum, 8 partide în campionat, cu bilanț catastrofal: 3 egaluri, 5 înfrângeri. N-a mai reușit să ia vreun punct în deplasare din 18 ianuarie! De atunci a mai avut 7 deplasări, toate pierdute. 4 dintre acestea au fost după reluarea sezonului, din iulie încoace.

Echipe probabile

Sportivo Luqueno Echipă probabilă Sportivo Luqueno
Portar Campisi
Fundași Shuarzman, Lima, Martinez, Ortiz
Mijlocaşi Riveros, Dure, Diaz
Atacanţi Valdeci, Gaona, Pitta
Sportivo San Lorenzo Echipă probabilă Sportivo San Lorenzo
Portar Quinonez
Fundași Duarte Pereira, Santacruz Rodas, Ruiz, Gonzalez
Mijlocaşi Brizuela, Viera, Mino, Caceres
Atacanţi Fernandez, Gonzales

Statistica meciurilor directe Sportivo Luqueno v Sportivo San Lorenzo

Începând din 2019, cele două echipe s-au întâlnit de 5 ori.

Astă-iarnă, în februarie, la San Lorenzo, scorul a fost egal, 0-0.

În octombrie 2019, San Lorenzo a câștigat acasă cu 2-0. Cu iulie, tot San Lorenzo câștigase în deplasare cu 3-1.
În aprilie 2019, însă, Luqueno a câștigat la San Lorenzo cu 3-0.

Cu alte două luni înainte, în februarie, San Lorenzo bătuse, la rându-i, cu 3-0 la Luqueno.

În total, au fost 12 partide. Luqueno a câștigat 5, San Lorenzo 4, alte 3 meciuri s-au terminat la egalitate.

Cote pentru Sportivo Luqueno v Sportivo San Lorenzo

Atât Luqueno, cât și San Lorenzo a primit gol în 7 din cele 8 meciuri jucate în noul sezon, așa că un pariu pe GG, cu cota 1,75 pe Betano, este destul de la îndemână. Pariul pe minimum 3 goluri, cu cota 1,93, are de asemenea, șanse bune să iasă. 3 din cele 5 meciuri jucate de Luqueno acasă și 3 din cele 5 jucate de San Lorenzo în deplasare s-au terminat cu măcar 3 goluri pe tabelă.

Sportivo Luqueno vs Sportivo San Lorenzo Pont: Luqueno câștigă, egalul stă

În timp ce Luqueno pare să fi zărit luminița de la capătul eclipsei de formă, reușind un egal și o victorie în ultimele două partide, San Lorenzo a ajuns la 7 înfrângeri consecutive în deplasare. Mizăm pe victoria gazdelor de la Luqueno în pariul fără X (egalul returnează banii) – cota 1,45 pe Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.45
Status: Anulat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici