1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. America de Sud »
  5. Sporting Cristal vs. AD Tarma

Sporting Cristal – AD Tarma. Ponturi Liga 1, Peru, 29.09.2022. Reușesc să înscrie și oaspeții?

Matei Udrea
Matei Udrea

2022-09-28 21:14:00

Fotbal Peru - Liga 1

29 Septembrie 2022, 21:00

Sporting Cristal

Sporting Cristal

versus
Tarma ADT

Tarma ADT

2.40

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Sporting Cristal v Tarma ADT

Sporting Cristal – AD Tarma, partidă programată joi, de la ora 21.00, în etapa a 13-a din campionatul peruvian, opune formațiile clasate pe locurile 2 și, respectiv, 11. Sporting Cristal este mare favorită și, în mod normal, n-ar trebui să existe dubii asupra învingătorului. Dar Asociacion Deportiva Tarma are un bun palmares în ultimele etape și a înscris 8 goluri în cele 6 deplasări din Clausura, astfel încât s-ar putea să vedem un meci mai antrenant decât pare la prima vedere.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Sporting Cristal: Forma echipei, știri și statistici

Sporting Cristal (locul 2, 25 de puncte, golaveraj 22-10) a terminat Apertura (turul) abia pe locul 3, ceea ce o face acum să lupte cu îndârjire pentru a câștiga Clausura (returul). Bătălia se dă cu campioana en-titre, Alianza Lima, care de asemenea a avut un tur slab și acum poate prinde finala doar dacă devine campioana returului.
Sporting este o mare forță a campionatului din Peru. În Clausura are cel mai bun atac (deși a disputat un meci mai puțin decât rivala Alianza) și n-a pierdut niciun meci. Are totuși unele slăbiciuni defensive mai ales acasă, unde a primit 6 din totalul de 10 goluri încasate.
Ultimele 5 partide: 2-1 în deplasare cu Universidad San Martin, 0-0 acasă cu Cesar Vallejo, 3-0 în deplasare cu Deportivo Municipal, 4-1 acasă cu Cienciano, 1-1 în deplasare cu Binacional.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Tarma ADT: Forma echipei, știri și statistici

AD Tarma (locul 11, 16 puncte, golaveraj 14-14) joacă pentru prima oară în eșalonul de elită al campionatului peruvian și se descurcă absolut onorabil. A terminat Apertura (turul) pe locul 15 din 19 posibile, dar după ce s-a obișnuit cu nivelul și-a îmbunătățit simțitor randamentul. Formația antrenată de Franco Navarro a suferit o singură înfrângere în ultimele 8 etape, în rest înregistrând 3 victorii și 4 remize. AD Tarma a înscris în toate aceste jocuri, iar în 7 dintre ele s-a consemnat GG-ul. 
Remarcabil este și randamentul în deplasare. Nou-promovata a pierdut unul singur din ultimele 4 meciuri afară, cu golaveraj 6-6.
Cele mai recente 5 partide: 1-1 acasă cu Universitario de Deportes, 1-2 în deplasare cu Sport Boys, 1-1 acasă cu Grau, 2-2 în deplasare cu Alianza Atletico, 2-1 acasă cu Carlos Mannucci.

Echipe probabile

Sporting Cristal Echipă probabilă Sporting Cristal
Portar Duarte
Fundași Chavez Massoni, Merlo, Lutiger, Madrid Reyes
Mijlocaşi Pretell Panta, Tavara, Calcaterra
Atacanţi Sosa Toranza, Avila, Hohberg
Tarma ADT Echipă probabilă Tarma ADT
Portar Barrios
Fundași Ramirez, Inga, Ancajima, Choi
Mijlocaşi Tello, Alfageme, Mimbela
Atacanţi Serna, Rengifo, Ramirez

Statistica meciurilor directe Sporting Cristal v Tarma ADT

AD Tarma fiind pentru prima oară în primul eșalon valoric, n-a existat până acum decât un singur meci cu Sporting Cristal: cel din Apertura, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Cote pentru Sporting Cristal v Tarma ADT

Betano pariuri are cota 1,83 pentru minimum 3 goluri înscrise la acest meci. N-ar fi exclus să vedem așa ceva, Sporting Cristal a înscris 10 goluri în ultimele 5 etape, iar AD Tarma are GG în ultimele 7 etape la rând, în 4 dintre aceste jocuri înscriindu-se minimum 3 goluri. 
Tot Betano pariuri oferă cota 1,47 pentru cel puțin două goluri marcate de Sporting Cristal. Acest lucru chiar n-are trebui să reprezinte o problemă pentru gazde, care au cel mai bun atac în Clausura.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Sporting Cristal vs Tarma cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Sporting Cristal vs Tarma ADT Pont: Ambele echipe marchează

Sporting Cristal e mare favorită cu nou-promovata AD Tarma, dar rezultatele de până acum sugerează că gazdele ar putea avea probleme. În Clausura, Sporting ocupă abia locul 11 în clasamentul de acasă, cu 3 victorii, două remize și golaveraj 11-6 în 5 jocuri. Tarma n-a fost chiar ciuca bătăilor în deplasare, înregistrând golaveraj 8-10, o victorie, două remize și 3 înfrângeri în 6 jocuri. Tarma a reușit să înscrie în ultimele patru deplasări, în timp ce Sporting Cristal a primit goluri în 3 din ultimele 5 meciuri acasă. Vom miza pe o surpriză și alegem GG-ul la acest joc – cota 2,4 în oferta Superbet pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 2.40
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici