1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. America de Sud »
  5. Sao Paulo - Fortaleza Ponturi Pariuri Brazilia Serie A, 17.07.2021. Gazdele vin după un meci greu în Copa Libertadores!

Sao Paulo - Fortaleza Ponturi Pariuri Brazilia Serie A, 17.07.2021. Gazdele vin după un meci greu în Copa Libertadores!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-07-16 18:58:00

Fotbal Brazilia - Serie A

17 Iulie 2021, 23:00

Sao Paulo

Sao Paulo

versus
Fortaleza

Fortaleza

1.82

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Sao Paulo v Fortaleza

Sâmbătă seara, de la ora 23:00, Sao Paulo va primi vizita celor de la Fortaleza, într-un meci care contează pentru etapa cu numărul 12 din Serie A. Confruntarea va avea loc pe Estadio do Morumbi și va fi arbitrată de Savio Pereira Sampaio. Ultima oară cele două s-au întâlnit la finalul anului trecut, atunci Sao Paulo s-a impus cu 3-2, după ce a fost condusă cu 0-1.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Sao Paulo: Forma echipei, știri și statistici

La mijlocul săptămânii, Sao Paulo a jucat în Copa Libertadores, unde țintește calificarea în sferturile de finală. În primul meci cu Racing Club a obținut doar un rezultat de egalitate, scor 1-1, chiar pe teren propriu. Peste câteva zile urmează deplasarea în Argentina și din acest motiv, Herman Crespo are de luat câteva decizii importante. Eder a fost schimbat după doar 27 de minute, din cauza unei accidentari, iar acum are șanse mici să joace.

În campionat lucrurile nu merg conform planului. În cele 11 etape a adunat doar 11 puncte și momentan se află pe locul 14. Până în urmă cu două etape, se numără printre echipele, care n-au simțit gustul victoriei. În ultimele două partide a obținut maximum de puncte, dar probleme din ofensivă n-au dispărut. Mijlocașul adus luna trecută de la Zenit, s-a integrat neașteptat de repede. A ajuns la două reușite, devenind cel mai bun marcator al echipei în Serie A.

Conform unui site de specialitate, lotul valorează în jur de 80 de milioane de euro. Atacantul Igor Gomes este cel mai bine cotat jucător și mai are contract până în 2023. Căpitanul echipei, Dani Alves, abia a revenit pe teren. Timp de o lună a fost accidentat, iar recent a fost convocat la echipa națională, pentru Jocurile Olimpice.

 

Fortaleza: Forma echipei, știri și statistici

Anul trecut a scapăt la mustață de retrogradare, iar acum este în luptă pentru locurile de Copa Libertadores. Deși nu are o experiență foarte bogată, Juan Pablo Vojvoda a fost ales să conducă echipa în acest sezon. La începutul anului a antrenat în Chile, iar acum se află la prima experiență ca antrenor principal în Brazilia. A avut la dispoziție doar patru săptămâni și nici n-au fost aduși jucători extraordinari.

În mod surprinzător, în cele 11 etape a suferit doar două înfrângeri și are una dintre cele mai puternice defensive din Serie A. Cu 21 de puncte adunate din 33 posibile, ocupă locul patru, fiind la doar o singură lungime de podium. În ofensivă lucrurile decurg cum nu se poate mai bine. Pikachu, David și Robson au câte trei reușite, și în această partidă cu toții vor fi pe teren din primul minut.

Mijlocașul central, Felipe, a avut evoluții excelente până acum, dar este suspendat din cauza cumului de cartonașe galbene. Angelo Henriguez, cel care a trecut pe la Manchester United și Dinamo Zagreb, a fost adus săptămână trecută de la Universidad de Chile, dar încă nu are drept de joc.

 

Echipe probabile

Sao Paulo Echipă probabilă Sao Paulo
Portar Volpi
Fundași Arboleda, Alves, Diego
Mijlocaşi Reinaldo, Santos, Nestor, Vinicius
Atacanţi Bueno, Gomes, Rojas
Fortaleza Echipă probabilă Fortaleza
Portar Alves
Fundași Tinga, Conceicao, Titi
Mijlocaşi Pikachu, Ronald, Ederson, Matheus, Crispim
Atacanţi Robson, David

Statistica meciurilor directe Sao Paulo v Fortaleza

15.11.2020 Fortaleza - Sao Paulo 2-3
26.10.2020 Sao Paulo - Fortaleza 2-2
15.10.2020 Fortaleza - Sao Paulo 3-3
14.08.2020 Sao Paulo - Fortaleza 1-0
05.10.2019 Sao Paulo - Fortaleza 2-1

Cote pentru Sao Paulo v Fortaleza

Patru din ultimele cinci confruntarei directe s-au încheiat cu gol marcat de ambele formații. Pentru încă un meci de GG, Betano pariuri sportive oferă cota 2.00.

Sao Paulo vs Fortaleza Pont: Fortaleza +0.5 (Handicap asiatic)

Aducerea lui Hernan Crespo pe banca tehnică n-a rezolvat problemele echipei, dimpotrivă. Sao Paulo nu arată deloc bine și este foarte posibill să fie eliminată din Copa Libertadores. Fără Eder în atac, șansele la un rezultat pozitiv sunt destul de reduse. Fortaleza trebuie să profite de această situație și să obțină maximum din această confruntare. Vine după două victorii în care n-a primit gol, iar moralul jucătorilor este excelent. Cei drept, în partidele jucate pe teren străin a obținut doar un singur succes, dar toate confruntările au fost foarte strânse. Mă aștept la un duel echilibrat, pe care oaspeții nu cred că îl vor pierde.

Miza: 5/10
Cota: 1.82
Status: Castigat

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici